Kolej Hırka

Kolej Hırka

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kolej hırka modelleri, üzerinde fermuar ve üzerinde okul logosu bulunan bir sweatshirt’tür. Hem erkekler hem de kadınlar tarafından giyilebilir. Eskiden insanlar dış giyim olarak giyerlerdi ama şimdi günlük giyim olarak giyiliyorlar. Kot pantolon veya başka bir pantolonla giyilebilirler. Bugün piyasada kapüşonlu, fermuarlı ve önü açık hırkalar gibi birçok farklı hırka modeli bulunmaktadır. En yaygın olanları, yıllardır var olan ve rahat giyildikleri için gardırobumuzun vazgeçilmez bir parçası haline gelen kazak ve V yakalı kazaklardır. Çünkü kolej hırka modelleriyle mükemmel bir uyuma sahiptirler.

Kolej Hırka

Kolej hırka modelleri, kolej ve üniversitelerdeki öğrenciler tarafından giyilen bir hırka türü olarak tanımlansa da bu tarz ürünlerle günlük hayatta sıklıkla karşılaşırız. Bu tür hırkalar; genellikle soğuk havalarda dış katman olarak kullanılan rahat, bol kesimli bir giysidir.

Kolej hırkaları; genellikle yünden veya yün ve sentetik elyaf karışımından yapılır. Düğme yerine fermuarlı bazı versiyonları olmasına rağmen, genellikle önden düğmeli V yakalıdırlar. Bazı kolej hırkalarının ön veya arka cepleri varken bazılarının hiç cebi yoktur. https://www.damlabutik.com.tr/kolej-hirka sayfasında yeni modelleri inceleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!