featured

Köpek Kulübesi Modelleri ve Köpek Kapısı Çeşitleri 2022

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köpek kulübesi modelleri nelerdir? Köpek kapısı özellikleri nelerdir? Köpek kulübeleri ve köpek kapıları alırken nelere dikkat edilir? Köpek kulübesi, bahçe gibi açık alanlarda bakılıp yetiştirilen köpeklerin en önemli gereksinimleri arasında.

Günümüzde ise köpeklerin korunmasını sağlayan birbirinden farklı köpek kulübesi modelleri bulunuyor. Köpek kulübesi fiyatları da kulübenin modeline, özelliklerine ve kullanılan malzemelerine göre değişiyor. Yaşam alanlarında bakılan köpeklerin tek gereksinimi kulübeler değil…

Köpek kapısı da özellikle ev ve dış mekan arasında gezme özgürlüğü bulunan köpeklerin amacına hizmet ediyor. Evinde köpek bakan kişiler de köpek kapısı kullanarak hem sürekli kapı açma derdinden kurtuluyor hem de köpekler daha özgür bir hayat sürüyor.

Peki, köpek kulübesi modelleri nelerdir? Köpek kulübesi satın alırken hangi özelliklere dikkat edilmeli? Köpek kulübesi fiyatları ne kadar? En iyi köpek kulübesi özellikleri nelerdir? Köpek kapısı modelleri nelerdir? Köpek kapısı fiyatları ne kadar? Köpek kapısı alırken nelere dikkat edilmeli? İşte, en iyi köpek kapısı modelleri ve en iyi köpek kulübesi modelleri arayanlar için gerekli bilgiler…

En İyi Köpek Kulübesi Çeşitleri Nelerdir?

En sağlam ve en iyi köpek kulübeleri denince akla plastik köpek kulübeleri ve ahşap köpek kulübeleri geliyor. Bu iki malzemeden üretilen köpek kulübeleri, dayanıklılık açısından pek çok malzemeye göre daha iyi ve uzun ömürlüdür.

a- Plastik Köpek Kulübeleri

Plastik köpek kulübeleri, kötü hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Bu nedenle bu kulübeler hem iç yaşam alanlarında hem de dış yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılabilir. Ancak köpeğin konforu için, köpeğin ebatlarına uygun genişlikte plastik köpek kulübeleri tercih edilmelidir.

b- Ahşap Köpek Kulübesi

Ahşap köpek kulübeleri dayanıklılık açısından en iyiler arasındadır. Ayrıca şık görünüme sahip olduğu için köpek sahipleri tarafından sıklıkla tercih edilir. Ahşap köpek kulübeleri vernikle kaplanabildiği için dış mekanlarda böceklerden ve yağmurdan etkilenmezler.

Plastik ve Ahşap En İyi ve En Ucuz Köpek Kulübesi Modelleri 2022

Köpek kulübesi modelleri günümüzde her beğeniye göre imal edilmektedir. Ancak köpek kulübelerinin dış görünümü kadar üretildiği malzeme de önem taşır. En iyi ve en ucuz köpek kulübesi modelleri arasında bulunan bazı kaliteli kulübeleri sizler için listeledik…

1- Tommy Ahşap Köpek Kulübesi

Köpek kulübesi fiyatları açısından en ucuz köpek kulübesi modelleri arasında 112 cm Tommy ahşap kulübe de yer alıyor. Kurulumu olukça kolay olan bu kulübe özellikle bahçede yaşayan köpekler için tercih ediliyor. Dayanıklı tırpan ağacından üretilen, Shingle çatı kaplaması olan ve de PVC perde kapı koruması olan bu kulübe sayesinde köpekler soğuk hava şartlarından korunabiliyor.

2- Fop Ahşap Köpek Kulübesi

117 cm genişlik sunan en iyi ve en ucuz köpek kulübesi modelleri arasındaki Fop Ahşap kulübe, kötü hava şartlarında dahi dayanıklılık gösteriyor ve bahçede yaşayan köpeklere konfor sunuyor. Kolay kurulumu olan bu kulübenin temizliği kolaydır ve köpek kapısı girişi 45x45cm’dir.

3- Küçük Köpekler için Köpek Kulübeleri : Trixie Ahşap Köpek Kulübesi

En iyi köpek kulübesi fiyatları açısından avantaj sunan Trixie kulübe, küçük köpeklerin kötü hava koşullarından etkilenmesine engel oluyor. Emperye çam ağacından imal edilen ve çam verniği ile kaplanan bu kulübe shingle kaplı ve üçgen tasarımlı. Ayrıca kulübenn alt kısmında hava sirkülasyonu için gerekli ayaklar da var. Alt kısımda ayaklarının olması sayesinde yere temas etmiyor ve köpek dostlarımızı yağmurdan ve soğuktan koruyor.

4- DaYang Plastik Köpek Kulübeleri

İki farklı renk seçeneği olan küçük ırk köpeklere uygun DaYang köpek kulübeleri hem ev içinde hem bahçede kullanılabiliyor. Tekerlekleri sayesinde kolaylıkla kullanılabilen bu kulübenin çatısı sert plastik, gövdesi granit ve kilitli metal kapıya sahip.

5- Fop Classic Plastik Köpek Kulübesi

En uygun köpek kulübesi fiyatları arasında Fop Classic plastik köpek kulübeleri de yer alıyor. Hava şartlarına dayanıklı plastik malzemeden üretilen bu kulübe evlerde, balkonda ve bahçede kullanıma uygun.

En İyi Köpek Kapısı Çeşitleri Nelerdir?

Köpek kapısı modelleri günümüzde oldukça fazladır. Köpeklerin özgürce iç mekan ve dış mekan arasında gezinmesine aracılık eden köpek kapıları, köpek sahiplerinin de sürekli olarak dışarı çıkmak ya da içeri girmek isteyen köpeklere kapı, pencere açma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. En çok talep gören en iyi köpek kapıları ise şunlar:

Dört yollu köpek kapısıİki yollu köpek kapısı

a- Dört Yollu Köpek Kapıları

Dört yollu mıknatıslı köpek kapıları, farklı ebatlarla satışa sunuluyor. Dört yollu köpek kapıları kilit kısmında bulunan mıknatıslar ise köpeklerin girişlerini ve çıkışlarını sırasında kapının açık kalmasını önlüyor ve böylelikle iç mekanların ısı kaybının önüne geçiliyor. Ayrıca bu mekanizma sayesinde içeriye toz girmesinin de önüne geçiliyor.

b- İki Yollu Köpek Kapıları

İki yollu köpek kapıları da en çok tercih edilenler arasında. Sık sık dışarı çıkmayı seven köpekler için tasarlanan bu köpek kapısı daha çok müstakil evler için uygun. Ancak konutta ısı kaybı yaşanması istenmiyorsa tercih edilmesi gereken; çift kapaklı iki yollu köpek kapısı modelleri olmalı…

En İyi ve En Ucuz Köpek Kapısı Modelleri 2022

En iyi ve en ucuz köpek kapısı modelleri Juen Pet Market’te köpek dostlarını bekliyor. Eğer aradığınız köpek kapısı fiyatları açısından ekonomiklik ise Juen Pet Market’in köpek kapısı modelleri incelemesini yapabilirsiniz. İşte, dayanıklı ve en iyi köpek kapısı modelleri

1- Ferplast Swing Dört Yollu Köpek Kapıları Modelleri (Kahverengi ve Beyaz)

Ferplast dört yollu köpek kapısı, köpeklerin dışarı çıkıp içeri girmesine kapalı, içeri girip dışarı çıkmasına kapalı, giriş ve çıkışa kapalı, girişe ve çıkışa açık olmak üzere dört farklı şekilde ayarlanabiliyor. Polimer malzemeden üretilen bu kapı şeffaf bir kapağa sahip ve sessiz bir şekilde giriş çıkışlar yapılabiliyor. Ayrıca su sızdırmaz özelliktedir.

2- 20 cm Kudi 4 Yollu Köpek Kapısı

Küçük köpek ırkları için uygun olan Kudi 4 yollu köpek kapısı, dört farklı şekilde ayarlanabilmektedir. Kapı kilit kısmı mıknatıslıdır ve bu nedenle girişlerde ve çıkışlarda açık kalmaz, ısı kaybının önüne geçer, toz girmesini engeller. Duvara, pvc ve ahşap kapılara monte edilebilir.

3- Kudi Köpek ve Kedi Kapısı 22,5 cm

22,5 cm Kudi köpek ve kedi kapısı, küçük ırklara oldukça uygun. 3 cm ara tünele sahip olan ve yalnızca 3 cm’ye kadar olan duvar, ahşap ve PVC kapılara monte edilmeye uygundur. Köpek kapısı fiyatları bakımından Kudi 22,5 cm dört yollu köpek ve kedi kapısı oldukça ekonomik.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!