Köpek Ödül Mamaları
Köpek Ödül Mamaları

Köpek Ödül Mamaları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sizin ile hayatı paylaşan sevimli dostlarınızı ödüllendirmek için köpek ödül mamaları seçimi yaparken en kaliteli ürünleri seçmek istemeniz doğaldır. Yetişkin köpekler için uygun olan ürünlerin üç aylıktan küçük olan yavrulara verilmemesi gerekir.

Yavru köpekler için uygun ödülleri seçmeniz uygun olacaktır. Ayrıca köpeğinize gereğinden fazla ürünü vermek onların istenmeyen şekilde kilo alımına sebep olacağı dikkate alınmalıdır.

Köpek Ödül Mamaları Ne Zaman Verilmeli?

Köpek Ödül Mamaları
Köpek Ödül Mamaları

Köpeğin uzun süre oynaması veya olumlu bir hareketin öğrenmesi sonucu verilebilir. Tuvalet eğitimini kolaylaştırır. Yapmasını istediğiniz komutlara uyması ile verilmesi aynı hareketin ileride de yapmasına destek olmaktadır.

Şu göz önünde tutulmalıdır. Kaliteli ödüller değerli besleyici özellikler taşırlar. Ancak beslenme amacı ile değil ödül olarak verilirler. Gerçek öğün yerine geçmezler.

Köpek Ödül Mamaları Seçimi

Köpeğinizin yaşına uygun ödülü seçiniz. Kaliteli ve tarihi geçmemiş olmasına dikkat ediniz. Öğrenmeyi ve olumlu hareketlerini sürekli desteklerken aşırı miktara kaçmayınız.

En doğru bilgileri alıp köpek ödül mamaları arasından sizin köpeğinize uygun olanını seçmeye çalışınız. Ek bilgi ve ürünler için https://www.avantajal.com/kategori/kopek-odul-mamalari adresine bakabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!