KULAKLARA FISILDAYAN O YAYINCI!
KULAKLARA FISILDAYAN O YAYINCI!

KULAKLARA FISILDAYAN O YAYINCI !

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
KULAKLARA FISILDAYAN O YAYINCI!
KULAKLARA FISILDAYAN O YAYINCI!

Bigo’da kısa süre içinde hızlı bir popülerlik elde etmiş güzel yayıncı Serap olarak tanınan yayıncı canlı yayın esnasında fısıltılar, dokunuşlar, yavaş hareketler, enstrümantal sesler ve diğer hoş uyaranlarla izleyicilere huzur dolu bir deneyim sunuyor.

Bigo’da kısa süre içinde hızlı bir popülerlik elde etmiş güzel yayıncı Serap olarak tanınan yayıncı canlı yayın esnasında fısıltılar, dokunuşlar, yavaş hareketler, enstrümantal sesler ve diğer hoş uyaranlarla izleyicilere huzur dolu bir deneyim sunuyor. Serap sakinleştirici konuşma tarzıyla ve yaşattığı keyifli görsel ve işitsel kurgularla izleyicilerinin rahatlatıcı ve huzur verici bir deneyim yaşamalarını sağlayan içerik üreticilerinin başında geliyor. Yayınlarında kimi zaman bir göz doktoru kimi zaman bir dövmeci, kimi zaman bir öğretmen rolüne bürünen Serap izleyicilerini rahatlatıp sakinleştirmek için birbirinden farklı yöntemleri kullanıyor ve izleyenleri kendine hayran bırakıyor! Serap’ın Bigo’daki her yayınında izleyicilerin büyülendiğini söylediğini yorumlar yayına yağmur gibi yağıyor. Beş duyuyu harekete geçiren bu büyülü atmosferi en bir kez canlı yayın esnasında deneyimlemek için Bigo yayınlarını takipte kalmanızı öneririz! 

Baş Döndüren ASMR Dünyasına Yolculuk

ASMR, son yıllarda milyonlarca insanın stres azaltma ve gevşeme yöntemi olarak başvurduğu bir akım haline geldi. Kısaca ASMR otonom duyusal meridyen tepki anlamına gelir. Daha açık bir ifade ile beyinsel rahatlama ya da iç gıdıklanması diyebiliriz. Bu deneyim genellikle kulaklıkla dinlenen, kişide rahatlama hissi uyandıran ses ve uyarıcılarla sağlanır. Kısacası ASMR deneyimi yaşayan kişiler düşük sesli fısıltılar, hafif dokunuşlar veya hoş sesler gibi uyaranlara karşı hassasiyet gösterir ve bunlarla birlikte yoğun bir gevşeme hissi yaşarlar. Bu etki beyindeki endorfin salınımını artırarak kişiyi sakinleştirir ve stresten arındırır.

En İyi ASMR Yayınları ve Trendler

ASMR dünyası çeşitlilik ve yaratıcılık açısından oldukça zengindir. ASMR canlı yayınlarında mukbang yani yemek yeme, sessiz paket açılımı, tıklama sesleri, fısıltıyla konuşma, uyku seansı, saç kesimi gibi pek çok ilgi çekici çeşidi vardır. Bu akımlar Bigo Live gibi canlı yayın platformlarında da büyük ilgi görmekle beraber Bigo Live ASMR yayıncıları kendilerine özgü ASMR deneyimlerini sunarak takipçileriyle etkileşime geçer, izleyicilerine keyifli ve rahatlatıcı bir deneyim yaşatır.

KULAKLARA FISILDAYAN O YAYINCI!
En İyi ASMR Yayınları ve Trendler

Bigo Live Nedir?

Bigo Live mobil cihazlar üzerinden canlı yayın yapma ve diğer kullanıcılarla etkileşimde bulunma imkanı sunan ücretsiz bir uygulamadır. Yayıncılar yeteneklerini sergileyebilir, ASMR akımlarını deneyebilir, sohbet edebilir, oyun oynayabilir veya günlük yaşamlarını paylaşabilirler. Kullanıcılar ise canlı yayınları izleyebilir, hediye gönderebilir ve etkileşimde bulunabilir. Bu platform kullanıcıların farklı içerikler üretebilecekleri ve topluluklarla bağlantı kurabilecekleri interaktif bir deneyim sunar.

İndirmek için Android – Appstore

Bigo’nun resmi internet sitesi için tıklayın.

BIGO LIVE indir!”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!