lc-waikiki-buyuk-beden-tunik-lc-waikiki-tesettur-tunik

2023 LC Waikiki Büyük Beden Tunik Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LC Waikiki büyük beden tunik modelleri, eskiye nazaran hem çeşit, hem de trend ürünlere ayak uydurma bakımından fazlasıyla gelişme göstermiştir. Günümüzde artan obezite sorununa bir cevap olarak, büyük beden giyime de rağbet fazlalaşmıştır. Özellikle büyük beden tunik modellerinde sıkıntı yaşayan kadınlar için, model ve renk seçenekleri çeşitlenmiştir.

Sezonun En Trend LC Waikiki Büyük Beden Tunik Modelleri Kadın

LC Waikiki büyük beden tunik modelleri içinde, rahat kesime sahip olan modeller öne çıkmaktadır. Aynı zamanda tasarım açısından ise taşlı, pullu ve payetli modeller  ön plandadır. Bunun yanında  gömlek tarzı tunikler de hem günlük hem de işte tercih edilen modeller arasında yerini almaktadır. Büyük beden tesettür giyimde de fazlasıyla kurtarıcı olmuştur. Bu modeller şunlardır:

1 – LC Waikiki Büyük Beden Tunik Gömlek

Hem günlük hayatta hem de iş hayatında rahatça kullanılabilen gömlek tunik, LC Waikiki büyük beden tunik modelleri içinde en ideal ve kurtarıcı parçadır. Birbirinden farklı renk ve desen seçeneğine sahiptir. Gömlek tunikleri kombinlerken, bir hırka ile giyerek daha şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

lc-waikiki-buyuk-beden-tunik

2 – LCW Desenli Tunik

Farklı desen ve renklerde bulunan tunikler, büyük beden kadınlar tarafından fazlasıyla tercih edilir. Çiçekli, tribal, geometrik gibi desenlere sahip LC Waikiki büyük beden tunikleri, kendinize has tarz yaratmak için kullanabilirsiniz.

3 – LC Waikiki Triko Tunik

Triko büyük beden tunikler; hem spor, hem şık olma adına kışın vazgeçilmez parçalarından biridir. Dokusu gereği esneme olacağı için büyük bedenlerin rahatlıkla kullanabileceği bir modeldir. Triko tunikler tam bir kurtarıcı parçadır. Kot etek ya da kot pantolonla takım yapıp gezmeye gidebileceğiniz gibi, altına kumaş pantolon ile akşam yemeğine de gidebilirsiniz.

4 – Bol Kesim Büyük Beden Tunikler

Geniş kesimli tunikler, büyük beden kadınlarca sıkça tercih edilir. Rahatlık açısından ferahlık sağlayan bu tunikleri, pantolon veya tayt ile kombinleyerek kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

5 – Büyük Beden Askılı Tunikler

Yaz aylarının en çok tercih edilen tunikleri arasındadır. Hafif kumaşlardan üretilip, rahat görünüm sağlarlar. Viskon ve pamuklu kumaştan üretilirler. Büyük bedenlerin tunik seçimleri arasındadır.

LC Waikiki bayan tunik modelleri arasında bunlardan başka uzun kollu, pileli, dantel yaka ve kol detaylı, yarım kollu tunikler de vardır. Büyük beden kadınların tunik modeli seçerken dikkat ettikleri üç özellik; rahatlık, ferahlık ve şıklıktır.

lc-waikiki-buyuk-beden-tunik-2

LC Waikiki Büyük Beden Tunik Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar Neler?

Büyük beden kadınların giyim seçenekleri, geçen yıllara nazaran giderek artmaktadır. Tunikler de bu seçeneklerdendir. LC Waikiki büyük beden tunik seçerken dikkat edilmesi gerekenler şunlardır :

  • Tunikler genellikle bol kesimlidir, ancak yine de doğru beden seçimi yapmalısınız. Bedeninize en uygun olanı ( ne büyük ne küçük) almalısınız.
  • Tunikler genellikle taytlar ya da dar paça pantolonlarla kombinlenir. Ancak, bu giyim tarzı her zaman uygun olmaz. Kombin yapacağınız parçaya göre tunik almalısınız.
  • Tunikler genellikle pamuklu ve viskon kumaştan üretilirler. Ancak farklı kumaştan olanlar da vardır. Yazın terletmeyen ve vücudunuzu daha düzgün gösteren kumaş seçiminde bulunmalısınız.
  • Büyük beden kadın tunikleri, genelde normalden biraz daha kilolu kadınlar için tasarlanmıştır. Seçtiğiniz tunikler bel bölgesi yağlarını kamufle etmeli, vücudu daha simetrik göstermelidir.
  • LC Waikiki büyük beden tunik seçiminde koyu renk seçimini, yani siyah algısını da yıkmalısınız. Önemli olan koyu renk giymek değil, vücudunuzu tanıyarak giyinmektir.

LC Waikiki Büyük Beden Tunikleri Nasıl Kombinlenir?

LC Waikiki büyük beden tunik modellerini, tarzınıza uygun olarak farklı biçimlerde  kullanabilirsiniz. Tunikleri dar kesim kot, tayt ya da bol kesim pantolon ile kombinleyerek rahat ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Yerine göre büyük beden tunik kombinleri:

  • Yaz aylarında, tunikleri kısa şort ya da etekle kombinleyebileceğiniz gibi, mütevazı bir tarzınız varsa; uzun etek ya da kumaş bir pantolon ile de kombinleyebilirsiniz.
  • Ofis ya da resmi kurum kombini için ise, dar kesim bir ceket veya hırkayla tuniklerinizi kullanabilirsiniz.
  • LC Waikiki büyük beden tunik modellerini, topuklu ayakkabı veya sandaletle giydiğinizde daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz.
  • Büyük beden kadın tuniklerini, uygun aksesuarlarla tamamlayıp tarzınıza şıklık katabilirsiniz. Şık bir kolye, küpe ya da bilezik kullanabilirsiniz.

LC Waikiki Büyük Beden Tunik Seçiminde Doğru Beden Nasıl Bulunur?

LC Waikiki büyük beden tunik seçiminde doğru bedeni bulmak hem rahatlığınız, hem de vücudunuzu düzgün göstermesi açısından önemlidir. Doğru beden için de bel, göğüs ve kalçanızın ölçülerini alarak, alacağınız tuniğin ölçüleri ile karşılaştırın. Her markanın beden tablosu farklı olabileceğinden ona göre bakmalısınız.

Tuniklerin ölçüsü, vücudunuzun farklı bölgelerindeki uyumunu  etkileyebilmektedir. Örneğin, bir tuniğin omuz kısmı tam otururken, bel bölgesi oturmayabilir. Onun için almadan önce tunik ölçülerine göz gezdirin.

Satın alacağınız tunik, giyim tarzınızla da uymalıdır. Hem tarzınıza hem de vücut ölçülerinize en uygun tuniği seçmelisiniz.

lc-waikiki-buyuk-beden-tunik-3

LC Waikiki Büyük Beden Tunik Fiyatları Belirleme Kriterleri Neler?

LC Waikiki büyük beden tunik  fiyatları belirlemede birçok faktör etkilidir. Kullanılan  malzemeden markaya, tasarımdan satış yerine kadar etkili olan bu kriterler şöyledir:

Kullanılan Malzeme Kalitesi:  Büyük beden kadın tuniklerinde kullanılan malzemenin kalitesi, fiyatı doğrudan etkileyen kriterdir. Kaliteli ve dayanıklı kumaştan üretilen büyük beden tunikler daha pahalıdır.

Marka: Fiyatı etkileyen diğer faktör de markadır. Marka demek kalite demektir.Tanınmış markaların ürünleri de  daha pahalıdır.

Tasarım: Özel tasarıma sahip özellikle, el işi olan tunikler daha pahalıdır. Kişiye özel, tarza uygunluğu açısından daha ilerde olduğu için, fiyatı da diğerlerine göre farklı olacaktır.

Satış Yeri: Tuniklerin satış yeri, fiyatı etkiler. Özellikle mağazaların bulunduğu konum ve buna bağlı olarak kira maliyeti, tuniklerin fiyatını yükseltebilir.

LCW Tunik Outlet Mağazaları

Alışveriş tutkunlarının en sık tercih ettiği Outlet mağazaları, ürünlerin daha uyguna satıldığı mağazalardır. Yani ürün fabrika satış mağazalarıdır. LC Waikiki büyük beden tunik modellerinin de satıldığı birçok Outlet mağaza vardır. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, İzmit, Samsun, Antalya ve daha birçok ilimizde LC Waikiki büyük beden tunik Outlet mağazası bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!