featured

LG Q60 En İyi Orta Seviye Cep Telefonu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LG Q60 Kaliteli Orta Segment

LG Electronics, en geniş kullanıcı sayısına sahip orta segment için yeni bir cep telefonunu piyasaya çıkardı.
Özellikle fotoğraf çekmeyi seven, video paylaşmaktan vazgecemeyenler ve sosyal medyada paylaşmaktan hoşlanan tüketiciler için tasarlanan bir telefon LG Q60.
Bakınız: Cep Telefonu Bağımlılığı Tedavisi İçin Yasa Tasarısı 1 Ay İçinde Geliyor!
LG-Q60 üç farklı arka kamerası ve kameralarının sunduğu yapay zeka desteği ile ses kalitesi, büyük ekranı, tek bir tuşla Google asistan’a bağlanabilme ve Youtube’da canlı yayına geçebilme gibi özellikleriyle benzer telefonlardan sıyrılıyor.
Standart, süper açılı ve derinlik sensörlü olmak üzere üç farklı arka kameraya sahip olan LG Q60. 16MP PDAF kamerası ile yüksek kâlitede fotoğraf çekiyor.

LG-Q60’ın süper geniş açılı kamerasının görüş alanı 120 derece. Bu sayede LG-Q60 fotoğraf alanını genişletiyor. Kullanıcıların anıları bütün olarak fotoğraf karesine sığdırması önemli bir avantaj. LG-Q60‘ın Derinlik Sensörü çekilecek fotoğraflarda insanları  diğer ortamın ön planına çıkarıyor olmasıda önemli bir özelliği.
LG Q60’ın yapay zekâ destekli kamerası AI CAM, sekiz farklı nesneyi tanıyarak, ideal çekim ayarlarını otomatik olarak uyguluyor. LG-Q60 kullanıcıları AI CAM sayesinde sevdiklerinin en mükemmel pozlarını yakalavabilivor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!