featured

Link Kısaltarak Nasıl Para Kazanılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazımızda ücretli linkleri kısaltma servisleri aracılığıyla para kazanmanız için belli başlı taktikleri sizler ile paylaşıyoruz. İşlemler hem ücretsiz hem de kısa süreli olduğu için kısa vadede güzel paralar kazanabilirsiniz. Bunun için benim şuan tavsiye etmiş olduğum Türk servis sağlayıcısı kesinlikle TrLink sitesidir. Gelişmiş altyapı özellikleri ve yüksek kazanç oranları ile sizin de hu sistemi kullanmanızı tavsiye ediyorum. Tabii ki de istediğiniz sistemi kullanma imkanına sahipsiniz. Şimdi de bu işlemi yaparak para kazanmak için taktiklerimize geçelim.

1- Twitter Haber Paylaşımları

Twitter daha çok genç ve orta yaş kitlesine sahip bir platform olduğu için önemli gelişmeler ve haberlere olan ilgi de bir hayli fazla. Siz de kendinize bir haber paylaşım hesabı açarak ülkemizde veya tüm dünyada yaşanan olayların haber bağlantılarını kısaltarak para kazanabilirsiniz. Bunun için de kesinlikle etiketleri kullanmanızı tavsiye ediyorum. Bu sayede sadece takipçileriniz değil, o etikete göz atan herkes sizin paylaşımınızdan haberdar olur ve bu şekilde daha fazla tıklanma alabilirsiniz.

2- Facebook Gruplarında Paylaşım

Facebook hala oldukça popüler bir sosyal platform ve milyonlarca Türk kullanıcısı bulunuyor. Siz de link kısaltarak para kazanmak için Facebook gruplarını kullanabilirsiniz. Ancak paylaşım yapacağınız grubun kitlesi ve hedefleri doğrultusunda bir paylaşım yapmalısınız ki ilgi çekebilesiniz. Ayrıyeten popüler Facebook sayfalarının paylaşmış olduğu gönderilerinin altına gönderi ile alakalı haberleri link kısaltma biçiminde paylaşarak da yine yüksek tıklanma sayılarına ulaşmanız mümkün.

3- Blog Sitesi Açmak

Genel olarak linki kısaltarak para kazanma işi yapanlar gelirlerinin büyük bir bölümünü blog ve internet siteleri üzerinden sağlamaktadır. Sizler de kendinize bir blog açarak konu içerisindeki link çıkışlarını kısaltarak para kazanabilirsiniz. Ayrıca TrLink özelliği olan özel kodları sitenize eklediğinizde linklerin tek tek kısaltmak yerine otomatik olarak kısaltıldığını görürsünüz. Bu size hem zaman hem de para kazandıracaktır. Bu yolla para kazanan bir site açmayı planlıyorsanız blogunuzu android oyun indirme veya benzeri bir indirme merkezi olarak planlamanız da fayda var. Çünkü bu tarz sitelerde indirme bağlantılarına veya herhangi bir bağlantıya tıklama oranları çok daha fazladır. Bu sayede daha fazla para kazanabilirsiniz.

BAKINIZ: Kadınlarda Depresyon Belirtileri Biçimleri Tanı ve Tedavi Yöntemleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!