featured

Melike İpek Yalova Kimdir | Melike İpek Yalova Eşi Kimdir? Melike İpek Yalova İnstagram Hesabı Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melike İpek Yalova kimdir? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Müjgan’ı güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dizi sektöründe fazlasıyla ön plana çıkan kişiler arasında yer alıyor. Bu dizi ile tanınan Yalova, dizide aslında riyakar ve kötü kalpli diyebileceğimiz bir karaktere can veriyordu. Yılmaz ile Züleyha’nın arasını bozabilmek için her şeyi yapan Müjgan diziden ölerek ayrıldı. Ayrılık sonrasında ise Melike İpek Yalova kimdir? Melike İpek Yalova eşi kimdir? soruları araştırılmaya başlandı.

Melike İpek Yalova Kimdir? Melike İpek Yalova Kaç Yaşında?

Gelin, Melike İpek Yalova kimdir kısaca bahsedelim. 29 Nisan 1984 doğumlu olan Melike İpek Yalova kaç yaşında konusuna 37 olarak yanıt verilebilecektir. Ünlü oyuncu yaşını hiç göstermediği için birçok insan yaşını duyduğunda küçük çaplı bir şok geçirmektedir.

1- Melike İpek Yalova Burcu Nedir?

Nisan doğumlu olduğu bilinen Melike İpek Yalova burcu hakkında Boğa burcu bilgisi paylaşılmıştır. Oyuncu Boğa burcunun tüm özelliklerini taşıdığını ifade etmektedir.

2- Melike İpek Yalova Kimdir Nereli? Melike İpek Yalova Türk mü?

Melike İpek Yalova, doğma büyüme İstanbulludur. Ailesi de uzun yıllardır İstanbul’da olduğu için oyuncunun İstanbullu olduğunu söyleyebilmek mümkündür. Oyuncu Türk’tür. Azeri asıllı olduğu iddiaları doğru değildir.

3- Melike İpek Yalova’nın Babası Kimdir?

Melike İpek Yalova’nın babası kimdir? Oyuncunun babası Yüksel Yalova’dır. Akademisyen ve siyasetçi olan Yalova, Anavatan Partisine bağlı olarak bir dönem bakanlık yapmıştır. Şimdilerde ise siyaset alanında aktif olarak faaliyet göstermemektedir.

4- Melike İpek Yalova’nın Annesi Kimdir?

Melike İpek Yalova annesi Ayşen Yalova’dır. Oyuncunun annesi eczacı olup, şimdilerde bu mesleğinden emekli olarak ayrılmıştır. Oyuncunun annesi ve babası İstanbul’da gözlerden uzakta bir şekilde yaşamını sürdürmektedir.

5- Melike İpek Yalova Hangi Üniversiteden Mezun?

Melike İpek Yalova ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra, Bilkent Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirmiştir. Daha sonra ise Roma’da Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi üzerine öğrenim görmüştür. Ancak bölümü üzerinde bir kariyer planlamak yerine oyuncu olmayı tercih eden Yalova, bu alanda ilerlemiştir.

6- Melike İpek Yalova Oynadığı Diziler Neler?

Melike İpek Yalova kimdir konusunu araştıran birçok kişi, ilk olarak başka herhangi bir dizide rol alıp olmadığını merak etmektedir. Oyuncunun keşfedilme hikayesinin babası nedeniyle olduğu düşünülse de oyuncu ilk kez Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcısı tarafından keşfedilmiştir. Daha sonrasında ise dizinin ilerleyen bölümlerinde Kastilya Prensesi olarak dahil olmuştur.

2012 yılında Karadayı dizisinde yer alan oyuncu, bu dizi ile büyük bir başarı elde etmiştir. Ayten karakteri deyim yerindeyse onun kariyerinin zirvesi olmuştur. Melike İpek Yalova 2 sezon rol aldığı bu dizi sonrası sırasıyla Hayat şarkısı, Çember, İnsanlık suçu, Can feda gibi önemli projelerde yer almıştır.

Bu projeler sonrası Bir zamanlar Çukurova dizisine dahil alan oyuncu bu dizide 2 sezon boyunca yer almıştır. Yakın zamanda diziye ölerek veda eden oyuncunun, şu sıralar dinlendiği sonraki süreçte yeni bir proje ile ekranlara döneceği konuşuluyor.

7- Melike İpek Yalova Evlimi?

Melike İpek Yalova, yaklaşık 7 yıldır ilişki yaşadığı Altuğ Gültan ile 2019’un Eylül ayında evlenmişti. Ancak ikili bu ilişkiden aradığını bulamadı. Anlaşmalı olarak boşanmak için çift 16 Mart’ta tamamen ayrıldı. Ayrıldıktan sonra bu durumu sosyal medya üzerinden paylaşan çift, aralarında anlaşmazlıkların olduğunu dost kalarak ayrıldıklarını paylaşmıştı.

8- Melike İpek Yalova Boyu ve Kilosu Nedir?

Melike İpek Yalova, dizi boyunca güzelliği ve kusursuz fiziği ile adından sıkça bahsettirdi. Melike İpek Yalova boyu 1.57, kilosu ise 50 kilogram olan minyon ünlüler arasında yer alıyor. İştahlı bir kişilik olduğunu belirten oyuncu, kilo almadığı için kusursuz fiziğini korumak durumunda kalmıyormuş. Ancak ne olursa olsun, düzenli spor yapmaktan şaşmadığının da altını çiziyormuş.

9- Melike İpek Yalova Estetiksiz mi?

YouTube video

Melike İpek Yalova estetiksiz mi yoksa estetikli mi? Geçtiğimiz günlerde paylaşılan Melike İpek Yalova estetiksiz hali görenleri şoke etti. Oyuncuya bakıldığında ilk etapta burnunu yaptırdığı fark edilebilecektir. Yalova, burun ameliyatı sonrasında bişektomi yaptırarak yüz hatlarını ortaya çıkarmıştır. Bunun yanı sıra oyuncunun dudaklarına da dolgu yaptırdığı bilinmektedir. Diğer bir başrol oyuncusu Hilal Altınbilek kimdir bilgi almak için tıklayınız.

10- Melike İpek Yalova İnstagram Hesabı Nedir?

YouTube video

Melike İpek Yalova Bir Zamanlar Çukurova adlı projeden ayrıldıktan sonra, sosyal medya hesaplarını daha aktif olarak kullanmaya başladı. Melike İpek Yalova İnstagram hesabı üzerinde yaklaşık 500 in takipçiye sahiptir. Oyuncunun özel yaşantısından haberdar olmak isteyen kişilerin İnstagram hesabı üzerinden @mipekyalova adlı nickname aratması yeterli olacaktır.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!