featured

Melisa Döngel Oynadığı Diziler Hangileri? Aşk Mantık İntikam Dizisinin Çağla’sı Melisa Döngel Dizileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melisa Döngel oynadığı diziler ile dikkat çekmeye devam ediyor. Güzel oyuncu kısa sürede dikkat çekmesiyle birçok dizide rol aldı.

Büyük projelerde yer almasıyla yıldızını parlatan Döngel, aslında çok küçük yaşlardan itibaren farklı projelerde yer aldı.

YouTube video

Kimi projelerinde yardımcı karakter olurken giderek tırmandığı oyunculuk sektöründe başrol olarak oynadığı projelerde bulunuyor.

Melisa Döngel oynadığı diziler konusunda meraklıysanız, işte Melisa Döngel dizileri listesi!

Melisa Döngel Hangi Dizilerde Oynadı? Melisa Döngel Oynadığı Diziler Listesi!

Henüz 15 yaşında oyunculuk sektörüne adım atan Melisa Döngel dizileri kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Özellikle geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında yaptığı üzücü ve özel açıklamaları oyuncu hakkında merakları giderek arttırdı.

Melisa Döngel oynadığı diziler ve buradaki karakteriyle hafızalarda yer edinmeye bile başladı. Bugünlerde Aşk Mantık İntikam dizisinin Çağla’sı olarak izlediğimiz Döngel’in oynadığı diziler ise şöyle;

1– Melisa Döngel Arka Sokaklar (Nil)

Melisa Döngel Arka Sokaklar (Nil) dizisinde oyunculuk deneyimini yaşadı. Güzel oyuncu bu dizide yardımcı rol aldığında henüz tanınmıyordu.  Ve hatta sadece 15 yaşındaydı.

Çok yakın takipçileri dışında birçok izleyicinin Arka Sokaklar’da Melisa Döngel’in oynadığını bilmesi oldukça zor.

Yardımcı karakter olarak rol aldığı bu filmde kısa bir süre sonra diziden ayrıldı. Fakat onun yıldızının fark edilmesinde etkili olmuştur.

2- Melisa Döngel Hangimiz Sevmedik

TRT1 dizisi olarak bir dönem yayında olan Hangimiz Sevmedik projesinde hatırlayanlar bilir Melisa Döngel de yer alıyordu.

2016 yılında yayınlanan ve Melisa Döngel oynadığı diziler arasında bulunan Hangimiz Sevmedik dizisi, istenen reytingleri alamayıp 40.bölümde final yapmıştır.

Yeşilçam karakterlerine bol bol gönderme yapılan dizide Döngel, yardımcı karakter olarak bulunuyordu.

3- Elif

Melisa Döngel oynadığı diziler arasında ilk olarak Elif dizisi bulunuyor. Kanal 7 kapsamında bir müddet uzun soluklu olarak yayınlanan dizi de Süreyya karakterine hayat verdi.

Dizide yer alan Kerem karakterinin belirli bir dönem Reyhan’ı unutamaması ve aşk acısı çektiği biliniyordu. İzleyiciler bu büyük aşkın tekrar bir araya geleceğini beklese de durum öyle olmadı.

Diziye sonradan dahil olan Melisa Döngel yani Süreyya karakteri ile Kerem daha sonra birbirine aşık olup senaryonun gidişatını tamamen değiştirecektir.

4- Bizim Hikaye

Melisa Döngel hangi dizilerde oynadı sorusu sorulduğunda büyük ihtimalle aklınıza gelecek projelerden birisi Bizim Hikaye olacaktır.

2018-2019 yılları arasında uzun soluklu devam eden ve bol reyting toplayan dizi trajik bir konuyu ele alıyordu. Zor yaşam şartlarına sahip parçalanmış bir ailenin hikayesiydi bu.

Melisa Döngel oynadığı diziler arasında genelde saf, sakin ve sempatik bir karakter olsa da bu dizide başta büyük tepkilere sebep oldu.

Zengin bir ailenin kızı olarak Deniz karakterini canlandıran Döngel, oldukça gıcık tiplemelere sahipti. Zengin olmasından dolayı çevresini özellikle Rahmet’i sinirlendiriyordu.

Ama en büyük aşklar nefretle başlar söylemi de burada ortaya çıktı. Zaman içinde Rahmet ile olan ilişkisinden dolayı bambaşka bir karaktere de bürünerek izleyicilerin kalbinde yer edindi.

5- Aşk Ağlatır

Show TV’de yayınlanan Aşk Ağlatır dizisinde yine yardımcı karakter olarak Melisa Döngel’i görüyoruz. Kendisi bu dizide Cemre Balaban karakterine hayat verdi.

İki gencin zorlu aşk hayatını anlatan dizide Melisa Döngel, başrol kadın karakterinin ablası rolünde bulunuyor.

Doktor olarak izleyicilerin karşısına çıkan Döngel, kardeşi ile olan ilişkileriyle kimi zaman duygulandırıp kimi zaman güldürmüştür.

6- Sen Çal Kapımı

Sel Çal Kapımı, şüphesiz Melisa Döngel oynadığı diziler arasında en göze çarpan projelerden birisi oldu. Her ne kadar yardımcı karakter olarak bulunsa da güzelliğiyle izleyicilerin gözünden kaçmadı.

2020-2021 yılları arasında Kerem Bursin ve Hande Erçel’in başrol olarak oynadığı dizide Melisa Döngel ise Ceren Başar karakterine hayat verdi.

Hande Erçel’in yakın arkadaş grubunda yer alan Döngel, dizinin final bölümüne kadar yer aldı. Arkadaş çevresinde diğerlerine göre daha zengin olsa da kendi istek ve arzularının peşinden giden bir karakter olarak göze çarptı.

Melisa Döngel dizileri arasında Sen Çal Kapımı,  sonradan gelecek daha güçlü karakterler için adeta bir anahtar oldu. Oyuncu bu diziyle adını ve güzelliğini iyiden iyiye duyurmuştu.

7- Sadakatsiz

Sadakatsiz dizisi Melisa Döngel oynadığı diziler arasında yer alsa da çok kısa birkaç bölümlük eşlik etmiştir. Dizide yer alan asıl karakter Hicran’ın gençliğini oynamıştır.

Her ne kadar birkaç bölümlük bir oyunculuk olsa da böyle iddialı bir dizide yer alması ona yine iddialı bir dizide rol almasına neden olmuştur.

8- Melisa Döngel Oynadığı Diziler| Aşk Mantık İntikam

Fox’ta 2021 yılında yayınlanmaya başlayan ve hala devam eden Aşk Mantık İntikam güzel bir izleyici kitlesine sahiptir. Melisa Döngel bu dizide başrol oyuncusu olarak bulunuyor.

Çağla Yılmaz karakteri ile izlediğimiz Döngel, oldukça başarılı bir oyunculuk sergilemeye devam ederken bu dizi onun başrol olarak yer aldığı ilk dizi olarak karşımıza çıkıyor.

Melisa Döngel oynadığı diziler arasında belirli karakterler çerçevesinde sınırlı kalmıştır. Fakat bahsedilen bu dizide bir şirketin üst düzey yöneticileri arasında bulunur.

Modaya olan yatkınlığı, detaycı oluşu ve güç, para sahibi olarak hayatına devam etmektedir. Ancak bu gücü asla başkalarını ezmek için kullanmaz. Detaycılığıyla birçok konuda üstün başarılar elde etmeye devam eder.

Dizide Ozan karakteriyle tanıştıktan sonra ona karşı ilgi duymaya başlar. Asıl Çağla’nın kim olduğunu Ozan’ın fark etmesi onun hoşuna gider.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!