featured

Metin Akdülger Netflix Projesi Filmi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metin Akdülger, son zamanlarda genel olarak dijital ortama odaklı projelerde yer alıyor. Bunlar arasına son olarak Yarına Tek Bilet adlı sinema filmi eklendi. Film izle arasında yer alan bu proje, genel olarak beğeni topladı. Biraz durgun ve sanatsal havayı içeren bu sinema filmi belirli bir kesim tarafından beğenilse de bazıları tarafından da hoş sayılmayacak bir sinema filmi olarak kendini gösterdi. Romantik ve dram öğelerini içeren bir kurguya sahip olan bu film, Netflix içerisinde sayılan yerli projeler arasındaki yerini almayı başardı. Aynı zamanda da bu filmin izleyiciler tarafından büyük oranda rağbet gördüğü de söylenebilir.

Yarına Tek Bilet adlı sinema filmi içerisinde genelde iki oyuncunun performanslarını görebilmek mümkün olabiliyor. Tek bir tren içerisinde yaşananları konu alan yol filmi olarak tabir edilebiliyor. yerli film izle arasında en iyi tanıtımı yapılan proje olsa da beklentileri karşılayabilecek türde olmamaktadır. Filmin gidişatı klişe bir romantik yerli film olarak sayılabilir. Bu iki karakter etrafına dram öğeleri şekillenerek, bu biçimde meydana getirildiği de görülebiliyor. BU film içerisinde iki karakterin etkileşim haline ağırlık veriliyor. Aynı zamanda da genç izleyicilerin bu romantik dakikalara fazlasıyla yöneldikleri de söylenebilir. Yarına Tek Bilet adlı film içerisinde var olan bu kurgu, her bir sinema severi memnun etmese de genç kesimin ilgisini çekecek türde de yer almaktadır.

Yarına Tek Bilet adlı film içerisinde ülkede alışılagelmişin dışında bir romantizm konusu işleniyor. Korku film izle arasında var olan Yarına Tek Bilet adlı filmde iki karakterin birbirini tamamladığı da görülebiliyor. İki karakter ilk başlarda biraz soğuk kalsalar da birbirlerini tanıdıkça daha da samimi bir hale dönüştükleri de görülebiliyor. Böylelikle mükemmel bir duygusal ortam yaratılırken, yapımın tutarlı olması ciddi bir şekilde kendini gösteriyor. Zaman zaman duygusal repliklerin fazla ciddi olması tek olumsuz noktası olarak sayılabilir. Bu filmde de böyle bir dilin kullanımı hakim olarak görülebiliyor. Bu anlamda da bazı konularda sınıfta kalmasına rağmen, sinemasıyla ilgi çeken bir yapıda da bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!