featured

Mide Ameliyatı ile Kilo Veren Ünlüler ve İnanılmaz Değişimleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mide ameliyatı ile kilo veren ünlüler listesinde kimler var? Ne kadar zamanda kaç kilo verdiler? Son hallerini görenler şaşırıyorlar! İşte, mide ameliyatı olan ünlüler!

Günümüzün en büyük sorunlarından biri fazla kilolardır. Hamilelik kiloları, yemeği fazla kaçırma derken alınan kilolar hayli can sıkıyor. Kimisi çareyi diyet ve sporla bulsa da kimisi için bunlar bir çözüm yolu olmuyor. Mide ameliyatı ile kilo veren ünlüler de çareyi diyetle bulamayanlardan. Ünlülerin kısa sürede yaşadığı bu değişimlere ağzınız açık kalacak.

Eski halleri ile yeni hallerini karşılaştırınca adeta içinden insan çıkmış gibi hissedeceğiniz ünlülerin değişimini sizler için derledik. Mide ameliyatı meselesi kimi ünlü için basit bir itiraf olurken kimisi de medyadan bu durumu saklamak istiyor. Bizler saklayan veya açığa çıkan her zayıflama öyküsünü sizler için araştırdık ve derledik. Bu değişimler karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyecek, şok geçireceksiniz. Hep birlikte ünlülerin zayıflama macerasını görelim!

Mide Ameliyatı ile Kilo Veren Ünlüler!

Hamdi Alkan

Hamdi Alkan

Hamdi Alkan’ın son halini görenler gördüğüne inanamıyor. Ünlü oyuncunun içinden adeta bir insan daha çıktı ve mide küçültme ameliyatı ile tam 60 kilo verdi. Hamdi Alkan, kilolu hallerini kendisi de ara ara takipçileri ile sosyal medyadan paylaşıyor. Hamdi Alkan nasıl zayıfladı diye merak edenler ise ünlü oyuncunun mide ameliyatı olduğu ile karşılaşıyor.

Pelin Öztekin

Pelin Öztekin

Mide ameliyatı denince Türkiye’de akla gelen ilk isim Pelin Öztekin oluyor. Herkesi şoka uğratan Öztekin geçirdiği ameliyat sonunda tam 90 kilo verdi. 153 kilo olan ünlü oyunu bugün 60’lı kilolara yaklaştı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesaplarından artık cesur pozlarını özgürce paylaşabiliyor ve takipçilerini çok şaşırtıyor.

Damla Ersubaşı

Damla Ersubaşı

Zayıflayan ünlüler arasında en çok merak edilenlerden biri de Damla Ersubaşı’dır. Damla Ersubaşı kısa sürede verdiği kilolarla dikkat çekti ve kilo vermesinin sırrı merak edildi. 6,5 ayda 41 kilo veren oyuncu görenleri şaşkına çevirdi. 2 çocuk annesi olan güzel oyuncu, son çare olarak mide ameliyatını denediğini itiraf etti. Hamilelik sürecinde aldığı kiloları vermekte zorlandığını dile getiren Ersubaşı, şu an kendini çok mutlu hissediyor.

Emel Müftüoğlu

Emel Müftüoğlu

Güzel şarkıcı Emel Müftüoğlu aslında aşırı kilosu olmayan ama kilosundan rahatsız olan ünlülerdendir. 80 kiloya ulaşan Müftüoğlu yakınlarının artık ameliyat olmalısın ısrarlarına dayanamayıp mide ameliyatı oldu. Geçirdiği ameliyat sonrası 30 kilo verdi ve şu an çok mutlu, sağlıklı olduğunu söylüyor.

Danla Biliç

Danla Biliç

Sosyal medya fenomeni Danla Biliç son zamanlarda en çok adı duyulan zayıflayan ünlüler arasındadır. Takipçilerinin baskılarına dayanamayan fenomen, mide ameliyatı olarak bu tartışmalara son vermek istedi. Ameliyat olduğunu magazin gündemden saklayan Danla’nın, ameliyat olduğu hastaneden bir çalışan magazine sızdırınca herkes duydu. Ameliyatını saklamasının sebebi olarak takipçilerine kötü örnek olmak istememesini öne sürdü. 90 kilonun üzerindeyken ameliyat olan ünlü fenomen şu an 60 kilo ve çok mutlu.

Fatih Ürek

Fatih Ürek

Mide ameliyatı ile kilo veren ünlüler listesinde Fatih Ürek de bulunuyor. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası ölümden dönen Ürek, 4-5 ay kendine gelemedi. 90 kilonun üzerine çıkan ünlü şarkıcı 2 ayda 30 kilo verdi. Ameliyatın ardından yaşadığı kötü günler bitince, fit bir fiziği ve mutlu yüzü yanına kar kaldı.

Hacı Sabancı

Hacı Sabancı

Zenginler dünyasının bilinen isimlerinden Hacı Sabancı bir dönem 128 kiloya çıkmıştı. 128 kilo olunca mide ameliyatı olmaya karar veren Sabancı bıçak altına yattı. 2017 yılında ameliyat olan Sabancı, bir sene içinde 50 kilo verdi. Sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafları ile takipçilerini çok şaşırttı ve son hali ile hayran kitlesi oluştu.

Hakan Aysev

Hakan Aysev

150 kiloya ulaşınca yaşam kalitesi düşen ünlü ses sanatçısı Hakan Aysev, ameliyat olma kararı aldı. Ameliyat olma kararını bozulan sağlığımı düzeltmek, uzun yaşamak ve kızımın mürüvvetini görmek için bu ameliyatı oldum şeklinde açıkladı. Geçirdiği ameliyat sonrası 10 ayda 60 kilo veren Aysev, 90 kiloya düştü. Kilosunu ve sağlığını korumak için düzenli spor ve egzersizler yaptığını da belirtti.

Hüseyin Kağıt

Hüseyin Kağıt

Mide ameliyatı ile kilo veren ünlüler içinden biri de sevilen şarkıcı Hüseyin Kağıt oldu. Son zamanlarda verdiği kilolar ile görenleri çok şaşırtan ünlü şarkıcı, adeta hafifledi. 110 kilo olan Hüseyin Kağıt, kısa süre içinde 90 kiloya düşmeyi başardı. Ünlü şarkıcının hedefi ise 80 kiloya düşmek. Mide ameliyatı olup olmadığı çok konuşulan Hüseyin Kağıt’ın operasyon geçirdiği iddialar arasındadır.

Işın Karaca

Işın Karaca

Kilo vermesi ile gündeme bomba gibi düşen Işın Karaca yeni hali ile herkesi çok şaşırttı. Sahnelerin yıldızı Karaca, verdiği kilolardan sonra 10 yaş gençleşti. 102 kilo olarak başladığı zayıflama serüvenini 60’lı kilolara kadar düşerek sonlandırdı. Mide ameliyatının son çare olduğunu belirten Işın Karaca, ilk olarak diyet ve spor uygulanması gerektiğini söyledi. Kendisi diyet uyguladığını fakat defalarca başarısız olunca son çare bu yönteme başvurduğunu belirtti.

İskender Paydaş

İskender Paydaş

Mide ameliyatı ile zayıflayan ünlüler listesinin sonuncusu müzisyen İskender Paydaş. 135 kilo olarak başladığı zayıflama macerasını 2 yılda 50 kilo vererek tamamladı. Hala vermeye devam eden Paydaş, son hali ile bambaşka bir insan oldu. Eski halini hatırlamayanlar fotoğrafları görünce şok yaşıyor.

Kaan Kural

Kaan Kural

Mide ameliyatı ile kilo veren ünlüler arasından en çok kilo verenlerden biri Kaan Kural’dır. Obezite kategorisine giren Kaan Kural zayıflama kararı aldığında 210 kiloydu. Geçirdiği ameliyatın ardından 90 kilo veren Kural, vermeye de devam etti. Kaan Kural son hali takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor.

Linet

Linet

Zayıflayarak bambaşka olan ünlüler arasından en çok değişim yaşayanlardan biri şarkıcı Linet olmuştur. Ekranlardan uzak kaldığı süre zarfında 40 kilo veren Linet, mide ameliyatı olduğu iddialarını yalanlıyor. Linet nasıl zayıfladı diye merak edenler araştırmaları sonucunda bu kadar kısa sürede, 40 kilo vermesini mide ameliyatına bağlıyor. 90 kiloya çıkan ünlü şarkıcı şu an 50 kilo ve halinden gayet memnun.

Okan Karacan

Okan Karacan

Zayıflayarak bambaşka bir insan olan Okan Karacan da mide ameliyatının hayatını değiştirdiği ünlülerden biridir. 140 kiloya çıkan ünlü oyuncu, kilolarından rahatsızlık duymaya başladı ve ameliyat kararını verdi. Geçirdiği ameliyat sonrası bir yılda 60 kilo veren Karacan, ameliyattan sonraki hayatını Çok sosyalleştim, hızlandım, yürüyorum şeklinde özetledi.

Seren Serengil

Seren Serengil

Dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri Seren Serengil olmuştur. Verdiği kilolarla gündeme gelen Serengil, mide ameliyatı ile 3 ayda 25 kilo verdi. Kavuştuğu fit görüntü ile dikkatleri çeken Serengil, fit vücudunu korumak için spor ve dengeli beslenme ile yoluna devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!