featured

Mor Şampuan Nedir | Mor Şampuan Fiyatları Ne Kadardır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda daha fazla popüler olan mor şampuan, saçta istenmeyen sarıların oluşmasını engeller. Açık sarı, gri ve beyaz saç rengi kullanımına uygun olan şampuan çeşidini sizler de kullanabilirsiniz. Saçlarınızı aynı tonda kullanmak için sarıların oluşmasını engelleyebilirsiniz. Saçlarınızın her zaman daha yumuşak ve esnek olmasında yardımcı olur.

Mor Şampuan Kullanımı Nasıldır?

Saçlarınızı gri ya da açık sarıya boyattıktan sonra ihtiyacınız olan şampuan çeşidi mor şampuan çeşididir. Şampuanın kullanımı günlük duşlarınızda uygulayabilirsiniz.

Islak saçlarınıza uyguladıktan sonra  2-3 dakika masaj yaparak saçınızda bekletmeniz gerekir. Ardından bol su ile durulayabilirsiniz. Saçınızda fazla beklettiğiniz zaman istenmeyen renk tonları ile karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle kullanımına dikkat etmeniz gerekir.

Mor Şampuan Fiyatları 

Normal şampuanlara oranla daha yüksek fiyatlı olan mor şampuan çeşidi her bütçeye uygun olarak satışa sunuluyor. Şampuanın boyutuna ve markasına göre fiyatlarda değişiklikler meydana gelebilir.

Bütçenize uygun boyutta ve markada şampuan seçimi yapabilirsiniz. En uygun fiyatlı mor şampuanlar için https://www.tahtatarak.com/mor-sampuan link adresine tıklayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!