muhafazakar-otel

En Kaliteli 3 Muhafazakar Otel Tavsiyesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tatilinizi konforlu ve keyifli bir şekilde geçirmek istiyorsanız kaliteye önem veren bir otele yönelmelisiniz. Bu oteller arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken hususlardan biri de yaşam tarzınıza uygun hizmet almanızdır. İslami kaidelere uygun bir hizmet sunanlar ise muhafazakar oteller olarak adlandırılıyor. Sizler için en kaliteli muhafazakâr otelleri araştırdık ve işte sonuçlar…

1 – Selge Beach Resort & Spa

muhafazakar-otel

Antalya’nın en güzel ilçelerinden biri olan Manavgat’ta hizmet veren Selge Beach Resort & Spa helal yiyeceklerin servis edildiği ve alkolsüzlük kuralının uygulandığı otellerden biridir. Kadınlar için hazırlanan ve tamamen korunaklı plaj ile güneşlenme alanı da bulunan otelde son derece kaliteli bir hizmet alabilirsiniz. Havuzu kullanmak isteyenler de yine tamamen korunaklı olan, kadınlara özel açık ve kapalı havuzu tercih edebilir. Otelde Türk hamamı, spa merkezi, sauna, buhar banyosu, jakuzi, fitness, masaj salonu gibi alanlar da bulunuyor. Yerinizi hemen ayırtmak için HalalBooking.com adresine tıklamanız yeterli olacaktır.

2 – Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa

İzmir’in sakin ve huzurlu ilçesi olan Seferihisar’da hizmet veren bu otel de muhafazakâr tatil konseptine uygun bir hizmet almanızı sağlıyor. Helal yiyeceklerin bulunduğu, alkol kullanımına izin verilmediği otelde ibadetlerin rahatlıkla yapılabileceği alanlar da mevcut. Elbette kadınlar için korunaklı bir yapıya sahip olan, kadın personelin hizmet verdiği açık ve kapalı havuz seçenekleri de yer alıyor. Kadınlar için özel plaj ve güneşlenme alanı da olduğundan mahremiyet endişesi son bulunuyor. Rahat bir tatil süreci geçirmek için bu otele de yönelebilirsiniz.

3 – Adin Beach Hotel

muhafazakar-otel
Muhafakar Otel

Listemizin son sırasında yer alan Adin Beach Hotel Antalya’nın Alanya ilçesinde hizmet veriyor. Hem kadınlara özel ve korunaklı havuzları hem de karışık kullanıma uygun havuzları olan otelde keyifli bir tatil yapmak mümkün oluyor. Otelde hizmet kalitesinin yüksek olduğunu ve temizliğe de önem verildiğini eklemek gerekir. Eğer rezervasyon yaptırmadan önce görselleri incelemek isterseniz HalalBooking.com adresine tıklayın. Bu site üzerinden diğer muhafazakâr otelleri de detaylıca inceleme şansınız oluyor. Fiyat bilgisi alabilir ve indirimlerden de faydalanabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!