featured

Neden Bir Seat Leon 2021 Satın Almalısınız ? En İnce Ayrıntıları ile Seat Leon 2021 Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Ocak 2021 ile Türkiye pazarına çıkan Seat Leon 2021 özellikleri ile çok konuşulacak gibi görünüyor. Sahip olduğu spor tasarım ile oldukça beğeni toplayan yeni Leon donanım paketleri ile de göz alıyor. Yeni tasarım çizgisi ile hakkında sık sık konuşulan yeni Seat Leon 2021 renkleri ile de otomobil severleri büyülüyor. İşte, yeni Seat Leon 2021 özellikleri ve tüm detaylar !

Seat Leon 2021 Fiyat Listesi Açıklandı

Son yılların en beğenilen otomobil modellerinden biri olan Seat leon, 2020 fiyat listesi ile benzerlikler taşıyan fiyatlara sahip. 21 Ocak 2021 tarihinde paylaşılan bilgiye göre 2020 Seat Leon fiyat çizelgesinde tek motor seçeneği bulunuyor. 

Seat Leon 2020 Fiyat Listesi İndir

2 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan 2021 Seat Leon fiyat listesi ise 3 farklı motor seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Seat resmi web sayfasında yayınlanan fiyat alternatifleri, Türkiye’de piyasaya sunulan 3 farklı motoru ön plana çıkarmış durumda. Seat Leon Style, Seat Leon Style Plus ve Seat Leon FR Modelleri ile alıcısına kavuşan marka, büyük ilgi topladı. 

1 – Seat Leon Style Fiyatı Ne Kadar ? Yeni Seat Leon 2021 Özellikleri Style Modelinde Nasıl Hayat Bulmuş?

Eğer siz de neden bir Seat Leon 2021 sahibi olmanız gerektiği konusunda endişelere sahipseniz, Seat Leon Style modelinde yer alan 16 inç jantlara ve ecoLED ön ve arka farlara dikkat etmenizi öneririz. Gece boyunca yüksek bir seviyede aydınlık sağlayan LED ön sis farları ile muhteşem yolculuklar etme imkanı bulabilirsiniz. Ayrıca araç içerisindeki ısıtma sistemleri de sizi yolculuk boyunca ideal ısıda tutarak, yolda uykunuz gelmesini önleyecektir. Seat Leon 2021 özellikleri arasında Style modelinde can bulan otomatik klima, çok fonksiyonlu direksiyon, şerit takip asistanı ve anahtarsız çalıştırma sistemi ile hem eğlenceli hem de güvenli bir yolculuk etmek imkansız değil. 

2 – Seat Leon Style Plus Modeli ile Konforlu Yolculuk Zevkini Yaşayın

Kablosuz şarj sistemi, üç bölgeli klima donanımı, karartılmış arka cam konforu ile uzun yolculuklar artık çok daha rahat ve eğlenceli olacak. Siz de yol boyunca eğlenceli ve bir o kadar rahat zaman geçirmek istiyorsanız, Seat Leon 2021 özellikleri ile tanışma zamanınız gelmiş demektir. Siz de muhteşem bir yolculuk için daha fazla beklemeyin. 

3 – Seat Leon FR ile Daha Teknolojik Bir Otomobil ile Tanışın

YouTube video

Doğuş Oto yetkili satıcı firma tarafından satışa sunulan, diğer 2 modelden daha yüksek özellikte donanıma sahip olan 2021 model Seat Leon FR, özel olarak hazırlanmış full LED mercekli ön farlar, 17 inç alaşımlı jantlar, 10.25 inç dijital gösterge paneli ile çok sevildi. Türkiye’nin son dönemde en çok tercih ettiği markalardan biri olan SEAT yeni modeli ile oldukça ses getirdi. FR modelinde yer alan spor koltuklar ise bu otomobil markasının çok daha iyi bir şekilde öne çıkmasını sağlıyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!