nihat-dogan-sarkilari

Dönemine Damga Vurmuş Nihat Doğan Şarkıları Listesi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nihat Doğan şarkıları çok eski zamanlardan bu yana günümüze kadar ulaşan yapıdadır. 1990’lı yıllarda müzik kariyerine başlayan Nihat Doğan son zamanlarda da hit olan şarkılarıyla piyasada yer alır.

Çok Dinlenen Nihat Doğan Şarkıları İsimleri!

Kendine has yorumuyla Nihat Doğan şarkıları sevenleriyle farklı zamanlarda buluşmuştur. Müzik kariyeri boyunca  birçok albümü bulunan Nihat Doğan, tekli parçalarıyla da oldukça üretken davranmıştır. Geçmişten bu yana dinlenen Nihat Doğan şarkıları:

1 – Nihat Doğan Şarkıları İçinden İlki:  Kırdın Kalbimi

Kırdın Kalbimi Nihat Doğan şarkıları içinde en eskisidir. 1994 yılında Uğur Bayar Prodüksiyon firması etiketiyle piyasaya sunulmuştur. Nihat Doğan’ın şarkıları listesinde yer alan Kırdın Kalbimi sanatçının kariyerindeki ilk stüdyo albümüdür.

YouTube video

2 – O Beni Öldürecek

Nihat Doğan’ın 2006 yılında yayımlanan Zoruna Mı Gitti albümünde yer alan bir diğer Nihat Doğan şarkısıdır. Bu albüm içinde Nihat Doğan’ın 14 adet şarkısı vardır. Dinleyicileri Nihat Doğan şarkıları arasında O Beni Öldürecek adlı şarkıyı sıkça dinlemektedir.

YouTube video

3 – O Da Can

2014 yılında tekli albüm içinde yer alan O Da Can şarkısı, şarkıcının henüz yeni yapım şarkılarındandır. Şarkıyla aynı adı taşıyan O Da Can albümünde yayımlanmıştır. Nihat Doğan şarkıları içinde oldukça hareketli bir müzik altyapısı taşır. Söz yazarlığını Serdar Ortaç’ın yaptığı bu şarkıyı Nihat Doğan konuk olarak katıldığı birçok yarışmada seslendirmiştir.

YouTube video

4 – Olsaydım Olsaydım

Zoruna Mı Gitti albümü içinde yer alan Olsaydım Olsaydım bir diğer Nihat Doğan şarkısıdır. Dinleyicileri bu şarkıda Nihat Doğan yorumunu iliklerine kadar hissetmektedir. En sevilen Nihat Doğan şarkıları arasında kolayca yer edinebilecek bir şarkıdır.

YouTube video

5 – Vazgeç Gönlüm

2009 yılında 1071 adlı albümde yer alan 14 Nihat Doğan şarkısı arasında altıncı şarkıdır. 2014 senesinde Youtube adlı platforma klipli şekilde yüklenmiştir. Bu şarkının dinleyici sayısı oldukça fazla olup şarkıcının sevilen şarkılarındandır.

YouTube video

6 – Kime Güveneceksin

Kime Güveneceksin isimli albümde yer alan tek şarkıdır. 2020 yılında dinleyiciler ile buluşan Kime Güveneceksin, Nihat Doğan şarkıları listesinde yeni tarihliler arasındadır. Aşık Maksut Feryadi’nin söz yazarlığını ve müziğini yaptığı bu şarkı da dinleyicileri tarafından beğenilmektedir.

YouTube video

7 – Tutulup Kaldım

2021 yılında aynı albüm adına sahip en yeni Nihat Doğan şarkıları arasındadır. Sözünü ve müziğini Mevlüt Yılmaz’ın yaptığı Tutulup Kaldım sevenleri tarafından olumlu yorumlar almıştır. Klip çekimiyle de dinleyicilerinin ön plana çıkan şarkıları arasındadır.

YouTube video

8 – Mardin Kapısından Atlayamadım

Zoruna Mı Gitti albümünde  Mardin Kapısından Atlayamadım şarkısı da yer alır. Yorumuyla dikkat çeken Nihat Doğan parçaları içinde bu şarkı da farklı  yoruma sahiptir. Müzik altyapısıyla oldukça hareketli bir şarkı üreten Nihat Doğan, dinleyicilerine hit bir şarkı sunmuştur.

YouTube video

9 – Hele Yar Zalim Yar

Hele Yar Zalim Yar isimli parça da Zoruna Mı Gitti albümünde yer alır. Nihat Doğan yorumuyla farklı tarzda sunulmuştur. Hareketli Nihat Doğan şarkıları içinde yer alan bu şarkı hala daha severek dinlenmektedir.

YouTube video

10 – Çoğu Gitti Azı Kaldı

2020 yılında single olarak çıkan Nihat Doğan yorumlu bir diğer şarkıdır. Sözleri Halil Gökkaya ve müziği İhsan Noyan’a ait olan bu şarkı dinlenme açısından oldukça yüksek dinleyiciye sahiptir. Farklı bir yorumla okuyan Nihat Doğan bu şarkıyla dinleyicilerinden olumlu tepkiler almıştır.

YouTube video

Magazine Damga Vuran Olay: Nihat Doğan Seda Sayan Evlendi Mi?

Seda Sayan ve Nihat Doğan evliliği bir dönem magazinde gündem olmuştur. Seda Sayan eşleri ile gündeme gelen bir şarkıcıdır. Nihat Doğan ile beraberlikleri de magazinde sık duyulan bir hadise olmuştur. Seda Sayan eski eşleri listesinde Nihat Doğan sadece dini nikahlı eşi sıfatıyla yer alır. Seda Sayan Nihat Doğan sadece dini nikah yaparak beraber yaşamışlardır. Nihat Doğan Seda Sayan arasında resmi nikah yoktur.

Seda Sayan Nihat Doğan Neden Ayrıldı?

İlk ayrıldıkları zaman severek ayrıldıklarını ve iki tarafında inatçı tutumu sayesinde bu hale geldiklerini dile getiren çift yıllar sonra bir programda karşılaştılar. Seda Sayan’ın televizyonda yapmış olduğu programa konuk olarak gelen Nihat Doğan da ayrılıklarının kötü bir şekilde sonlanmadığını ispatlamıştır.

nihat-dogan-sarkilari
Nihat Doğan Şarkıları

Şarkıları Dışında Nihat Doğan Hakkında Merak Edilen Diğer Konular Neler?

Şarkıcı Nihat Doğan 13 Şubat 1976 senesinde İstanbul’da doğmuştur. Sosyal medyada söylediği ifadeler ile Nihat Doğan nereli sorusu da merak edilmektedir. Nihat Doğan İstanbul doğumlu olsa da Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinin köklü aşiretlerinden birisi olan Badıkan Aşireti’ne mensuptur.

Seda Sayan ile birlikteliğinden sonra tekrardan evlenen Nihat Doğan eşi ile de merak konusu olmuştur. Ağustos 22’de sürpriz evliliği ile magazine düşen şarkıcının İran asıllı hayranıyla evlendiği ortaya çıktı. Arezoo Gharlar ile evlenen Nihat Doğan 13 Ocak 2023’de baba olmuştur.

Şarkıcı Nihat Doğan’ın Sevim Alan ile Yaşadığı Problem Nedir?

Şarkıcı Nihat Doğan yakın bir geçmişte Sevim Alan ile yaşadığı sorunlarla gündeme geçmiştir. Ticari yatırım amacıyla 5 milyon lira harcayıp görkemli bir törenle güzellik merkezi açan Doğan, zarar sebebiyle merkezini kapatmıştır. Zarara uğradığı için marka sahibi Sevim Alan’la karşı karşıya gelmiştir.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!