featured

Ölüm Hissini Merak Eden Genç Tiktok Videosunda Böcek İlacı İçerek İntihar Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tiktok, eğlenceli ve değişişk tarzda videoların üretim platformu olarak biliniyor. Fakat bazen üzücü ve ilginç olaylara da ev sahipliği yapabiliyor. 24 yaşındaki Hintli adamın, videosunda böcek ilacı içerek intihar etmesi de bunlardan birisidir.

Tiktok uygulaması bir milyondan fazla indirilmeye ve kullanıcıya sahip bir sosyal medya platformudur. Bu uygulama birçok tarzda içerik üretimi yapmaya olanak sağlamaktadır. Her yaştan ve milletten insanın kullandığı platform son zamanların popüler uygulaması olarak dikkatleri çekiyor.

Genellikle eğlence amaçlı videoların çekilip yayınlandığı platformda geçtiğimiz günlerde üzücü bir olay yaşandı. Hindistan’da Dhananjay isimli 24 yaşındaki sosyal medya kullanıcısı, videosunda böcek zehri içerek intihar etti. Bu şekilde bir intiharı tercih etmesinin nedeni ise ölüm hissini merak etmesi olarak açıklandı.

Bu ilginç ve üzücü olay 6 Haziran Cumartesi günü yaşandı. Olayın yaşandığı yer ise Hindistan’ın Karnataka eyaletindeki Tumkur bölgesinde yer alan Koratagere kasabası olarak bildirildi. Olayın arkasında yatan olay ise çok daha trajikti.

Koronavirüs salgını nedeni ile işlerini yapamaz hale gelen genç annesi ile tartışmıştı. Bu tartışmanın ardından bulduğu bir şişe böcek ilacını içti. Daha sonrada tiktok uygulamasını açarak video kaydetmeye başladı. Video kaydı sırasında, ölüm hissinin nasıl bir şey olduğunu merak ettiğini ve kendini öldüreceğini söylediği bilgisi verildi.

Hintli Dhananjay Hastanede Hayatını Kaybetti

Annesi ile tartıştıktan sonra böcek ilacı içen genç, video paylaşımı sonrasında fenalaştı ve hemen hastaneye götürüldü. Fakat artık yapılacak bir şey kalmamıştı ve tüm müdahalelere rağmen Hintli genç hayatını kaybetti.

Tiktok kullanıcısının ölümü sonrasında polis soruşturma başlattı. Alınan bilgilere göre bu Dhananjay’ın ilk intihar girişimi değildi. Daha öncede bisikletini süratle sürerek, ağaca çarpmış ve intihar etmek istemiş. Fakat bu intihar girişimini küçük sıyrıklar ile atlatmış. Yaşanan bu olay sonrasında Dhananjay’ın ailesi ve arkadaşları böyle riskli girişimlerde bulunmaması gerektiğini söylediler. Fakat genç adam bu uyarıları dikkate almadı.

https://www.youtube.com/watch?v=7TPaZsc9Lyk

Tiktok platformunda intihar eden gencin 400 takipçisi bulunuyordu. Bu tarz intihar girişimlerini sürekli olarak tekrarladığı ve yine sosyal medya üzerinden paylaştığı bilgisi verildi. Bunları yaparken de ölümü arzuladığını söylediği belirtildi.

İntiharından 4 ay önce evlenen genç adam koronavirüs sonrası işlerini yapamaz hale geldi. Köylü komşularından alınan bilgiye göre, işlerini yapamadığı için de psikolojik sorunla yaşamaya başlamıştı. Soruşturma kapsamında genç adamın annesini sorgulayan polisler ilginç bir detay verdi.

Polislerden alınan bilgiye göre, genç adam annesini intihar tehditleri ile korkutmak istiyordu. Bu nedenle de sürekli olarak intihar girişimlerinde bulunuyordu. Fakat son olarak böcek ilacı içmesi ve intihara kalkışması kötü sonuçlandı ifadeleri kullanıldı.

Aileler Dikkatli Olmalı

Her türlü videonun yer aldığı bu platformda birçok çocuğun vakit geçirdiği biliniyor. Zehir içerek hayatını kaybeden genç gibi kişileri izleyen çocukların psikolojisi etkilenebilmektedir. Zehir içtiği anları kayda alarak paylaşan genç gibi çok fazla kullanıcı bulunuyor.

Belli yaşın altındaki çocukların uygulamayı kullanmasını kısıtlama görevi ailelere düşüyor. Çocukların çok fazla vakit geçirdiği bu platformda 24 yaşındaki bir gencin, videosunda böcek ilacı zehir içerek intihar ettiği unutulmamalıdır. Çocuklar bu durumu normal karşılayarak evde denemek isteyebilirler. Bu nedenle dikkatli olmak gerekir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!