featured

Ölüm Tarihinizi Öğrenmek İster misiniz? İngiltere'den Ölüm Tarihi Hesaplayan Uygulama Geliyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’de geliştirilen bir uygulama gündeme oturdu. Ölüm tarihini hesaplayan bu uygulama kısa sürede çok fazla talep görecek gibi…

İngiltere’de geliştirilen enteresan bir uygulama oldukça dikkat çekeceğe benziyor! Bilim kurgu filmlerinde sıklıkla karşılaşılan ölüm hesaplayıcısı gerçek oldu! Sigorta şirketleri için geliştirilen risk hesaplama uygulamalarını insanlar da kullanabilecek. Bu sayede insanların ortalama ölüm tarihi ortaya çıkacak.

Ölüm Hesaplayıcı Sağlık Geçmişini Dikkate Alıyor!

Ölüm Hesaplayıcı Sağlık Geçmişini Dikkate Alıyor!

Uzmanlar tarafından geliştirilen “Ölüm Hesaplayıcı”, ne zaman öleceğinizi ve hayatınızın ne kadarının sağlıklı olduğunu tahmin edebiliyor. Ayrıca uygulama insanların yaşam tarzlarına ve sağlık geçmişlerine bakarak uzun ömür ve sağlıklı yaşam konusunda önerilerde bulunabilecek altyapıya da sahip.

Olası Hastalıkları Öğrenerek Uyarılarda Bulunacak!

Olası Hastalıkları Öğrenerek Uyarılarda Bulunacak!

Alınan verilere dayanarak, risk değerlendirme aracı, bireylere yaşam süreleri de dahil olmak üzere bir dizi tahmin sağlıyor. Ayrıca, yaşlıların nasıl sağlıklı kaldıklarını ve yaşam tarzlarına ve sağlık geçmişlerine dayalı olarak da en olası üç hastalığı tahmin ediyor.

Uzun ve Sağlıklı Yaşam Tavsiyeleri Veriyor!

Uzun ve Sağlıklı Yaşam Tavsiyeleri Veriyor!

Ölüm hesaplayıcısı, egzersiz ve diyet kombinasyonunun yaklaşık 10 yıllık ek sağlık getirebileceğini ve yaşam beklentisini 8 yıla kadar uzatabileceğini gösteriyor. Hesaplayıcı, küçük bir değişikliğin bile yaşam beklentisinde bir değişikliğe neden olacağına inanıyor.

Yakında Halka Açılacak!

Yakında Halka Açılacak!

İngiliz “Daily Telegraph” raporuna göre, hesaplama yöntemi sigorta şirketleri için bir risk değerlendirme aracı olarak kullanılacak. Uygulama kısa sürede sosyal medyada en çok tartışılan konulardan biri haline geldi ve bazı kişiler hesaba güvenirken, bazıları da eleştirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!