featured

Online Senetle Altın Veren Kuyumcular | Senetle Altın Nasıl Alınır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Senetle altın kolye satın almak son zamanlarda sıklıkla tercih ediliyor. Çünkü sürekli olarak yükselen altın fiyatları, altına yatırım yapmak isteyen yatırımcıları zor durumda bırakıyor. Yükselen altın fiyatları nedeniyle de senetle altın nasıl alınır sorusu güncel konular arasına giriyor.

Peki, taksitle altın almak mümkün mü? Taksitle altın veren kuyumcular nasıl altın satıyor? Online senetle altın İstanbul içinde nereden yapılır? Senetle altın satanlar hangi şartları arıyor? Senetle pırlanta almak mümkün mü? İşte, senetle altın veren kuyumcular ve senetle altın almak hakkında tüm merak edilen soruların cevapları…

Senetle Altın Veren Kuyumcular Nasıl Çalışıyor? Senetle Altın Nasıl Alınır?

Sürekli yükselen altın fiyatları, altına yatırım yapmak isteyen ya da düğün, sünnet, nişan gibi merasimlerde altın takmak isteyen kişileri zora sokuyor. Tam da bu noktada senetle altın veren kuyumcular devreye giriyor ve ödeme kolaylığı sağlıyor.

Nakit para kullanmadan senetle ve taksitle altın almak, tek seferde yüklü meblağ harcamaktan kişileri kurtarıyor. Taksitle altın veren kuyumcular ödeme kolaylığı sunuyor ve insanları yükten kurtarıyor. Senetle altın satanlar ise şu şekilde çalışıyor:

  • Alınacak altın seçilir
  • Altının kaç taksitle geri ödeneceği alıcı ve taksitle altın veren kuyumcular tarafından belirlenir
  • Altın tutarının üzerinde yazılı olduğu senet, alıcı tarafından imzalanır ve senet senetle altın veren kuyumcular da kalır
  • Her ödeme yapıldığında ilgili senet, alıcıya teslim edilir
  • Senet ödemesi tamamen bitince söz konusu borç kapanmaktadır.

Senet ile Altın Satan Kuyumculardan Taksitle Altın Almak için Bilinmesi Gerekenler

Senetle yani taksitle altın almak için öncelikle güvenilir taksitle altın veren kuyumcular tespit edilmeli ve buna göre tercih yapılmalıdır. Çünkü günümüzde sahte altın dolandırıcılığı oldukça fazladır. Bu sebeple tanınmış, bilindik ve güvenilir senetle altın satanlar tercih edilmelidir.

Ayrıca taksitle altın alacak kişilerin bütçe planını, bütçelerini aşmayacak şekilde önceden yapması, senedi geri ödeyememe riskini ortadan kaldırmak için gerekir. Taksitle altın almak konusunda bilinmesi gerekenler ise şunlar:

Senetle altın veren kuyumcular ve komisyon oranları araştırılmalıdır (Her bir taksitle altın veren kuyumcular farklı komisyon oranı uygular, komisyon oranları her yerde aynı değildir) En güvenilir ve komisyon oranı en düşük senetle altın satanlar tercih edilmelidir. Online senetle altın satın alınacak ise firmanın dolandırıcı olmadığından emin olunmalı, titiz bir araştırma yapılmalıdır. Senet ile altın veren kuyumcular tercih edilecekse kefil şartı arayıp aramadığı öğrenilmelidir. En uygun ödeme şartları doğrultusunda senet düzenlemesi yapılarak altın satın alınmalıdır.

Online Senetle Altın Almanın Avantajları Nelerdir?

Taksitle altın almak için eskiden beri kuyumculardan yararlanılır. Ancak günümüz teknoloji çağı ve senetli altın satanlar online olarak da hizmet veriyor. Bu sayede Türkiye’nin her yerinden en uygun fiyata ve taksitle pırlanta yüzük beştaş almak mümkün olabiliyor.

Türkiye’nin her yerinde taksitle altın veren kuyumcular olsa da değişken komisyon oranları nedeniyle bazı kuyumculardan senet ile altın almak avantajlı olmayabiliyor. Bu noktada online senetle altın alma seçeneği, altın alacak kişilere büyük bir avantaj sunuyor.

Ayrıca online senetle altın almanın bir diğer avantajı; kefil şartının aranmaması… Bilindiği üzere senetle altın veren kuyumcular çoğunlukla kefil şartı istiyor. Ancak online senetle altın alırken kefil istenmiyor.

Senetle Altın İstanbul Alışverişi Nereden Yapılır?

Senetle altın İstanbul ve tüm şehirlerden satın alınabiliyor. Günümüzde online olarak hizmet veren taksitle altın satan kuyumcular, müşterilerinin finansal durumu yeterli olduğu takdirde ürün gönderimini gerçekleştiriyor. Online senetle altın İstanbul firmaları Beylikdüzü, Mecidiyeköy, Kapalı Çarşı araştırması yapanların taksitle altın ihtiyaçlarını gideriyor.

1- Beylikdüzü Senetle Altın Bilezik Modelleri 2022

Senet ile altın bilezik satın almak artık teknoloji çağında çok kolay. Pek çok altın bilezik modelleri senetle, elden taksit imkanıyla satılabiliyor. İşte, senetli taksitli altın satın almak isteyenlere hitap eden en güzel altın bilezik modelleri 2022 listesi…

a- 22 Ayar 45 Gram Senetle Kelepçeli Altın Bilezik

Taksitle kelepçeli altın bilezik almak istiyorsanız 22 ayar 45 gram kelepçeli altın bilezik seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Online altın almak için kefil şartı da aranmıyor.

b- 22 Ayar 48 Gram Senetle Burma Bilezik

Altın burma bilezik her dönemin en sevilenleri arasında. Eğer siz de elden taksitle senetle burma altın bilezik satın almak istiyorsanız 12 ay ve 24 ay seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

c- 14 Ayar Senetle Taşlı Altın Bilezik

zincir desenli taşlı altın bilezik de modern altın takmayı seven kişilerin beğenisini kazanıyor. Kredi kartsız, kefilsiz, elden taksitle ödemeli 14 ayar senetle taşlı altın bilezik için senetlealtin.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

2- Mecidiyeköy Senetle Altın Düğün Seti Modelleri 2022

Senet ile altın düğün seti modelleri de en çok araştırılanlar arasında. Eğer düğünde takmak üzere altın düğün seti arıyorsanız ve maddi durumunuz nakit ödemeye imkan tanımıyorsa, taksitli altın düğün seti modelleri 2022 seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

a- 14 Ayar Damla Su Yolu Senetle Düğün Takı Seti

Altın düğün setleri 2022 modelleri arasında zamansız olan ve en beğenilenlerden bir tanesi; damla su yolu düğün setleri. Eğer maddi durumunuz nakit ödemeye imkan tanımıyorsa, 12-24 taksit seçeneği ile sahip olabilirsiniz.

b- 14 Ayar Pul Zincirli Senetle Düğün Takı Seti

Taşsız düğün setleri arasında en çok rağbet görenlerden bir tanesi; pul zincirli takı setleri… 14 ayar taşsız pul zincirli düğün takı seti satın almak istiyorsanız, 12-24 ay elden taksit imkanından yararlanabilirsiniz.

c- 8 Ayar Baget Taşlı Senetle Düğün Takı Seti

Düşük ayar altın seçenekleri arasında 8 ayar bulunuyor ve 8 ayar baget taşlı düğün takı setleri de rağbet görüyor. Eğer siz de düğünde takmak üzere ucuz altın arıyorsanız ve senetle alışveriş yapmak istiyorsanız sitemizi inceleyiniz.

3- Senetle Pırlanta Modelleri 2022

Senetle pırlanta da en çok rağbet görenler arasında… Birbirinden farklı pırlanta modelleri arasından dilediğinizi elden taksit imkanıyla, kefilsiz ve kredi kartsız bir şekilde satın alabilirsiniz. Eğer senetle pırlanta almak istiyorsanız birbirinden güzel modelleri inceleyebilirsiniz…

a- Senetle Pırlanta Tamtur Yüzük

Pırlanta sevenlerin beğenerek kullandığı yüzükler arasında pırlanta tamtur modelleri yer alıyor. Hem tek başına hem de pırlanta tek taş yüzük ile birlikte kombinlenebilen senetle pırlanta tamtur satın almak için senetle altın sitesini takip edin.

b- Senetle Pırlanta Beş Taş Yüzük

en sevilen pırlanta modellerinden bir diğer; 5 taş pırlanta yüzükler… 12-24 ay taksit imkanıyla bir beş taş pırlanta yüzük almak sizin için de hoş olabilir.

c- Senetle Pırlanta Tektaş Yüzük

pırlanta yüzük modelleri arasında modası hiçbir zaman geçmeyenler arasında pırlanta tektaş yüzükler bulunuyor. Eğer siz de taksit imkanından yararlanmak ve senetle pırlanta almak istiyorsanız, sitemizi ziyaret ederek senetle pırlanta tektaş yüzük sayfasına ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!