featured

Orta Doğu Milyarderleri ve Güzeller Güzeli Eşleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orta Doğu Milyarderleri ve Güzeller Güzeli Eşleri

Dünyanın en güzel eşlerine sahip Orta Doğu milyarderleri ile tanışmaya hazır mısınız? İşte, milyarder krallar ve güzeller güzeli eşleri / sevgilileri.

Orta Doğu Milyarderleri ve Eşleri / Sevgilileri

Orta Doğu milyarderleri zenginliklerinin yanı sıra aileleri ve güzeller güzeli eşleri ile de gündeme gelmeyi başarmaktadır. Bu milyarderleri ve güzel eşlerini gördüğünüzde çok şaşıracaksınız. Öyle ki içinde yaşadıkları kültürlere hiç uygun görünmeyen bu güzel eşler adeta dudak uçuklatıyor. İşte, Orta Doğu Milyarderleri ve Güzeller Güzeli Eşleri / Sevgilileri .

2/16

Amira Al Taweel

Amira Al Taweel

Suudi Arabistan Prensi El Velid Bin Talal ‘ın birbirinden güzel 4 eşinden biri olan Amira Al Taweel prensin dördüncü eşidir.

Güzelliği ile hem dünyada hem de Arabistan yarım adasında ünlü olan Taweel, dünya sosyetesinin yakından takip ettiği ünlülerdendir.

3/16

Amira Al Taweel Prens El Velid Bin Talal

Amira Al Taweel Prens El Velid Bin Talal

Çok kısa bir evlilikleri olan çift 2013 yılında boşandı. Boşandıklarında prens 58 yaşında iken, prenses 30 yaşında idi.

4/16

Hassan Jameel Rihanna Çifti

Hassan Jameel Rihanna Çifti

Geçtiğimiz yıllarda Arap bir milyarderle sevgili olan Rihanna Hassan Jameel ismini öğrendiğinde güzel şarkıcıyı servet avcılığı ile suçlamıştı. Hassan Jameel ‘in evli olduğunu bilen Rihanna uzun bir süre birlikte olmaktan kendini alamamıştı.

5/16

Janet Jackson Katarlı Milyarder Eşi

Janet Jackson Katarlı Milyarder Eşi

Katarlı bir milyarder ile evlenen Janet Jackson aynı zamanda Micheal Jackson’ın kardeşi olması ile de biliniyor.

6/16

Müslüman Oldu

Müslüman Oldu

Evlendikten sonra Müslüman olan Janet Jackson, evlendikten sonra tesettüre de girmişti. 50 yaşında iken boşanan Jackson, çok iyi gitmeyen bir evlilikleri olduğunu ifade etti.

7/16

Rania El-Abdullah II. Abdullah

Rania El-Abdullah II. Abdullah

Ürdün Kralı II. Abdullah’ın karısı olan Rania El-Abdullah aynı zamanda Ürdün kraliçesidir. Doğduğu anda hemen her Filistinli gibi bir hayata gözlerini açan Rania El-Abdullah, 1993 yılında hayatı değişen güzeller arasındadır.

8/16

Partide Tanıştılar

Partide Tanıştılar

Gittiği bir partide tanışan ünlü çift kısa sürede birbirine tutku ile bağlandı. 6 ay içerisinde evlenme teklifi alan güzel prenses evlilik teklifini kabul etti.

9/16

Haya Bint El Hüseyin

Haya Bint El Hüseyin

Dubai hükümdarı Muhammed Bin Raşid

Al Maktub ‘un eşleri arasında olan Haya Bint El Hüseyin, aynı zamanda Ürdün kralının kızıdır.

10/16

Güzelliği ve Giyimi ile Öne Çıkıyor

Güzelliği ve Giyimi ile Öne Çıkıyor

Güzeller güzeli prenses hem giyimi hem de güzelliği ile görenleri kendisine hayran bırakmayı başarmaktadır. Eşini her davette temsil eden güzel prenses aynı zamanda kendi ülkesinde milli sporcu olması ile de biliniyor. Katıldığı yarım faaliyetleri ile de Orta Doğu’da tanınan güzel prenses bir hükümdarın eşinin sahip olması gereken her özelliğe sahip görünüyor.

11/16

Moza Bint Nasır

Moza Bint Nasır

Katar veliahtı Hamad Bin Khalifa ile evlenen Moza Bint Nasır , hem ülkesinde hem de dünya modasında büyük yere sahiptir.

12/16

Dünyanın En Etkili Kadını

Dünyanın En Etkili Kadını

Dünyanın en etkili kadını olarak seçilen Moza, eşi ile çok fazla gündeme gelmeyen prensesler arasındadır. Daha çok yaptığı tasarımlarla ve giyimi ile dikkat çeken güzel prenses dünya sosyetesinin önde gelen güzellerindendir.

13/16

Deen Abdulaziz Al-Saud

Deen Abdulaziz Al-Saud

Suudi Arabistan Prensesi Deen Abdulaziz Al-Saud, ülkesinde yer alan çarşaf yasağına rağmen çağdaş giyimi benimseyen kadınlardandır. Öyle ki giyim tarzını batının çağdaşlığı ile doğunun kültürünü birleştirme şeklinde yorumlamaktadır.

14/16

Butiği Bulunuyor

Butiği Bulunuyor

DNA ismindeki butiği ile Müslüman geleneklerine uygun tasarımlar hazırlıyor. İyi bir moda ikonu olan güzel prenses dünyaya adını duyurmuştur.

15/16

Xeina Deli

Xeina Deli

Güzel prenses henüz 26 yaşında. Moldovalı güzel model Play Boy ve Victoria’s Secret için modellik yaparak şöhret sahibi oldu.

16/16

Arap Milyarderin Evlilik Hediyesi

Arap Milyarderin Evlilik Hediyesi

62 yaşındaki Arap milyarderle evli olan Deli’nim eşi, Mısır’ın logistik ve denizcilik şirketi Amiral’in sahibi. Ünlü modele eşi evlilik hediyesi olarak lüks bir araba, bir özel uçak ve pırlanta mücevherler aldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!