featured

Özge Gürel Kimdir ? Beklenen Dizi Bay Yanlış Başrol Oyuncusu Özge Gürel Dizileri ve Reklam Filmleri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dizilerin sevilen yüzü olan, gittikçe ünü artan güzel oyuncu Özge Gürel kimdir diye araştıran hayranlarının sayısı oldukça fazladır. Kiraz Mevsimi dizisi ile tanınmaya başlayan Gürel, sonrasında birçok dizi ve film ile başarılarını arttırmıştı. Artan başarıları ile hayran kitlesi de oluşmaya başladı.

Son zamanlarda gündeme gelen yeni dizi Bay Yanlış kadrosu içinde ünlü ismin yer aldığını gören hayranları çok mutlu olmuştu. Can Yaman ile başrolde oynayacağı dizi herkes tarafından merakla ve heyecanla beklenmeye başladı.

Kısa sürede parlayan, yaz dizilerinin vazgeçilmezi haline gelen Özge Gürel’i ve rollerini birlikte tanıyalım.

Özge Gürel Kimdir ?

Özge Gürel kimdir sorusu sorulduğunda akla ilk olarak güzel oyuncunun parladığı dizi Kiraz Mevsimi Öykü karakteri gelmektedir. Sevilen dizi ile tanınan Gürel, yaz dizilerinin sevilen oyuncusudur. Çekiciliği ile sevilen karakter Özge Gürel’in nereli olduğu da merak konusu olmuştur. Ünlü oyuncunun anne tarafı Selanik Göçmeni, baba tarafı ise Çerkez kökenlidir fakat kendisi İstanbul’da doğmuştur.

1987 yılında İstanbul ‘da doğan Özge Gürel eğitim hayatına bakıldığında ise ilk ve orta öğretim eğitimini İstanbul Silivri’de tamamladığı biliniyor. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümüne başlayan güzel oyuncu önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri alarak oyunculuk hayatında önemli bir yere sahip oldu. Bu arada ticaret bölümünü yarıda bırakan güzel oyuncu, eğitimini şu anki mesleğine odaklamış durumdadır.

Fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu hakkında en çok sorulan sorulardan biri Özge Gürel kaç yaşında oluyor. Ünlü oyuncu Gürel, 1987 yılında doğmuştur. Güzelliği ve genç görünümü 37 yaşında olduğunu duyanları oldukça şaşırtıyor. Özge Gürel boy ve kilosu ile dizilerde çok dikkat çekiyor. Çekici oyuncunun boyu 170 cm’dir. Kilosu ise 56’dır.

Özge Gürel & Can Yaman

Dolunay dizisi ile ekran karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Can Yaman Özge Gürel ile başrol arkadaşlığı yapmıştı. Uzun bir ara birlikte rol almayan oyuncuları yeni dizi Bay Yanlış birleştirecek. Özge Gürel’in bir dönem sosyal medyada linç edilen Can için söylediği sözler ikilinin iyi anlaştığını gösteriyor. Güzel bir ikili olan oyuncular bakalım yeni dizide izleyicilerden kaç puan alacak?

Özge Gürel Serkan Çayoğlu

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu magazin gündeminin en çok takip ettiği isimlerdendir. Rol arkadaşı oldukları sırada aşk yaşadıkları bilinen çiftin evlilik yolunda atacakları adım hayranları tarafından beklenmektedir.

Özge Gürel İnstagram

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan Özge Gürel instagram üzerinden takipçilerine sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Yoğun takipçi sayısına sahip olan Gürel’in şu anda 3,7 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Özge Gürel Filmleri ve Tv Şovları

Özge Gürel kısa sürede tanınan ve başarılı bir oyuncu olarak birçok film ve Tv şovlarına imzasını atmıştır. Kiraz Mevsimi dizisi ile daha çok adı anılan oyuncunun 2020’de çıkacak dizisi Bay Yanlış da izleyiciler tarafından çok merak edilmektedir. Güzelliği ile ekranların sevdiği bir yüz olan Gürel, aynı zamanda birçok reklam filminde de rol almıştır.

Özge Gürel Bay Yanlış

https://www.youtube.com/watch?v=VNLSCL7Q4S0

Can Yaman Özge Gürel başrolünde ekranlara gelecek olan yaz akşamlarını süsleyecek aşk dizisi Bay Yanlış çok yakında seyircisi ile buluşacak. Açıklanan oyuncu kadrosu ile herkesi heyecanlandıran dizi, sevilen aşk filmlerinden biri olarak gündeme damgasını vuracak gibi görünüyor. Bay Yanlış oyuncuları ve rolleri için sitemizde bulunan dizinin ayrıntıları yazısını okuyabilirsiniz.

Özge Gürel Filmleri

1.      Bizum Hoca (2014)

YouTube video

Özge Gürel’in oynadığı ilk film olan Bizum Hoca adından da anlaşılacağı gibi bir Karadeniz filmidir. Oyunculuğun ilk yıllarında olan Gürel, dizide yardımcı karakter olarak Kardelen rolünü canlandırmıştır.

2.      Organik Aşk Hikayeleri (2017)

https://www.youtube.com/watch?v=chESkjS-yTw

Güzel oyuncu 2017 yılında aldığı başrol ile Organik Aşk Hikayeleri filminde sinemalara çıkıyor. Komedi ve aşk filmi olan bu filmde Özge Gürel’in rolü, aşk maceraları ile öne çıkan Demet karakterini canlandırmak olmuştur.

3.      İlk Öpücük (2017)

YouTube video

Murat Yıldırım Özge Gürel çiftinin başrolde olduğu İlk Öpücük 2017 yılında çıkış yapmıştır. Komedi ve aşk türünde olan film izleyicilerinin beklentisini karşılayamamış ve İBDb puanı 5,1 olarak kalmıştır.

4.      Börü (2018)

YouTube video

Özge Gürel’in konuşulan filmlerinden biri de Börü olmuştur. 2018 yılında seyirci ile buluşan film polisiye ve dram türündedir. Ses getiren filmde Özge Gürel yardımcı karakter olarak Gökçe’yi canlandırmıştır.

5.      Annem (2019)

YouTube video

Güzel oyuncunun son çıkan filmi Annem 2019 yılında sinemalarda yerini almıştır. Başrolde yer alan Gürel, annesinden utanan ve ondan kurtulmak isteyen Nazlı karakterini oynamıştır.

Özge Gürel Dizileri

1 – Kızım Nerede

YouTube video

Dizi hayatına başrol oyuncusu olarak başlayan güzel oyuncu, Kızım Nerede dizisi ile Zeynep karakterini canlandırmıştır. Dizide kaybolan Zeynep’in maceraları ve ailesinin perişan olması kızlarını araması işlenmiştir. 26 bölüm süren dizi 2011 yılında ekranlara veda etmiştir.

2.      Muhteşem Yüzyıl

YouTube video

Dönemin sevilen tarih dizisi Muhteşem Yüzyıl Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ın hayatını anlatmaktadır. Dizide yardımcı karakter olarak belirli bölümlerde rol alan Gürel, Rana Hatun karakterine hayat vermiştir.  139 bölüm süren dizi 2014 yılında final yapmıştır.

3.      Medcezir

YouTube video

Gençlerin heyecanla izlediği dizi Medcezir de Özge Gürel’in rol aldığı dizilerden biridir. Yardımcı karakter olarak oynadığı dizide Gürel, Ada karakterini canlandırmıştır. Sevilen dizi toplamda 77 bölüm sürmüştür ve 2015 yılında sona ermiştir.

4.      Kiraz Mevsimi

YouTube video

Özge Gürel’in yıldızının parlamasına en çok katkısı olan dizi başrolde olduğu Kiraz Mevsimi olmuştur. Kiraz Mevsimi Öykü karakteri ile izleyiciler tarafından çok beğenilen Gürel’in hayran kitlesi de bu dizide oluşmuştur. 59 bölüm süren dizi bir dönem yurtdışında çekim yapmış ve reytinglerinin düşmesi üzerine 2015 yılında final yapmıştır.

5.      Yıldızlar Şahidim

YouTube video

Özge Gürel’in en kısa süren dizisi Yıldızlar Şahidim olmuştur. Güzel oyuncunun başrolde Haziran karakterini canlandırdığı dizi 4 bölüm sürmüş ve 4.bölümün sonunda final yapmıştır. O dönem sosyal medyada bitişinin çok konuşulduğu dizinin reytingden dolayı bittiği iddia edilmişti.

6.      Dolunay

YouTube video

Can Yaman Özge Gürel ikilisinin bir araya geldiği dizi Dolunay hikayesi ile izleyicilerin sevdiği bir dizi olmuştur. Dizide amatör olarak aşçılık yapan Nazlı (Özge G.) ile yanında çalıştığı Ferit’in aşk macerası anlatılmaktadır. 26 bölüm süren yaz dizisi 2017 yılında seyircilerle vedalaşmıştır.

7.      Muhteşem İkili

YouTube video

Kerem Bürsin ile başrolde oynadığı Muhteşem İkili dizisi güzel oyuncunun Nilüfer karakterini canlandırdığı dizidir. Reyting kurbanı olan dizilerden biri de bu dizi olmuştur ve 12. Bölüm sonunda dizi final yapmıştır.

Özge Gürel Reklam Filmleri

1.      Milka 2012

YouTube video

Gürel Milka Reklamı

2.      Bi Falım 2012

YouTube video

Özge Gürel Falım reklamı

3.      Vodofone 2013

YouTube video

Özge Gürel Vodofone Reklamı

4.      Ford 2015

YouTube video

Özge Gürel Serkan Çayoğlu Ford Reklamı

5.      Penti 2019

YouTube video

Özge Gürel Penti Reklamı  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!