featured

Özge Gürel Kimdir | Özge Gürel Serkan Çayoğlu ile Evlendi mi| Özge Gürel Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özge Gürel kimdir sorusu son zamanlarda yeniden internette çok arananlar listesine girdi. Özge Gürel’in rol aldığı dizilerin İtalyan kanallarında yayınlanmasının ardından yeniden Özge Gürel kimdir, kaç yaşındadır, Özge Gürel aslen nereli, Özge Gürel’in kızı var mı, Özge Gürel evli mi gibi soruların yanıtları merak ediliyor. İşte, Kiraz Mevsimi dizisi ile popülerlik kazanan ve Serkan Çayoğlu ile ilişkisi ile ön plana çıkan güzel oyuncu hakkında merak edilenler…

Özge Gürel Kimdir ?

Özge Gürel kimdir; İstanbul doğumlu Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Özge Gürel Kiraz Mevsimi dizi ile Türkiye’de popülerlik kazanmıştır ancak Gürel’in Kiraz Mevsimi dizisi öncesinde rol aldığı dizilerin de bulunuyor. Başarılı oyunculuğu ile ön plana çıkan Özge Gürel Serkan Çayoğlu ile olan ilişkisi ile de magazin gündeminde yer edindi. Ayrıca Gürel, dizilerinin İtalya’da da izlenme rekorları kırmasından dolayı uluslararası bilinirliliğe sahip.

Özge Gürel Kiraz Mevsimi ile Tanındı

YouTube video

Özge Gürel kimdir diye internet araştırması yapıldığında daha çok Kiraz Mevsimi dizisinden itibaren olan bilgilere ulaşılıyor ancak Gürel bu dizinin öncesinde, büyük kanallarda yayınlanan dizilerde de karakterlere can verdi. Bu diziler arasında ATV’de yayınlanan Kızım Nerede, Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl ve Star Tv’de yayınlanan ve Medcezir dizisi de bulunuyor.

Özge Gürel Nasıl Ünlü Oldu ?

En merak edilen konulardan bir tanesi de Özge Gürel nasıl ünlü oldu? Güzel oyuncu Gürel ilk olarak ATV ekranlarında yayınlanan Kızım Nerede dizisinde yan karakter olan Zeynep karakterine hayat verdi. Daha sonra farklı ve fazla reyting alan dizilerde de yan karakterleri canlandırdı. Ancak tam anlamıyla Özge Gürel Kiraz Mevsimi dizisinde başrol oynayarak ünlülüğü yakaladı.

Özge Gürel Aslen Nereli ?

Güzel ve başarılı oyuncu Özge Gürel kimdir sorusunun yanıtı kadar Özge Gürel aslen nereli sorusunun yanıtı da oldukça merak edilenler arasında. İstanbul doğumlu olan Gürel, Silivri doğumlu. Özge Gürel annesi ve babası da Silivrili.

Özge Gürel Annesi ve Babası Kimdir ?

Adından başarıyla bahsettiren güzel oyuncu Özge Gürel kimdir kadar Özge Gürel’in annesi ve babası kimdir diye de merak ediliyor. İş ve aşk hayatı dışında gündeme gelmeyen oyuncunun ailesi ile ilgili geniş bir bilgi yok. Ancak Özge Gürel’in babası Çerkez kökenli, annesi ise Selanik göçmeni.

Özge Gürel Ablası Neden Öldü ?

Özge Gürel ablası da merak konusu. Çünkü Gürel, sosyal sorumluluk projelerine olan yoğun ilgi ve katkısının ablasından kaynaklandığını söylüyor. Özge Gürel’in ablası, kanser hastalığı nedeniyle hayata veda etmiş. Bu nedenle de güzel oyuncu sıklıkla sosyal sorumluluk projelerinde yer aldığını söylüyor.

Özge Gürel Kaç Yaşında ?

Özge Gürel’in doğum günü 5 Şubat 1987’dir. Özge Gürel kaç yaşında sorusunun cevabı ise 2021 itibariyle 34’tür. Özge Gürel’in Burcu ise Kova.

Özge Gürel Boy Kilo Bilgisi

Sevilen oyuncu Özge Gürel’in sevgilisi, oynadığı diziler bu güne kadar hep merak konusu oldu. Yine merak konusu olanlar arasında Özge Gürel boy kilo bilgisi de bulunuyor. Başarılı güzel oyuncu Özge Gürel’in boyu 1.70 cm. Kilosu ise 56 kg.

Özge Gürel’in Kızı Var mı ?

Özge Gürel instagram hesabı paylaşımlarında sıklıkla , küçük ve tatlı bir kız çocuğu ile görülüyor. Bu nedenle de Özge Gürel’in kızı var mı diye merak ediliyor. Özge Gürel’in kızı zannedilen güzel kız çocuğu Pera aslında Gürel’in yeğeni.

Özge Gürel Ne Okudu ?

İstanbul Silivri doğumlu olan Gürel, lise eğitimini tamamlanıncaya dek Silivri’de yaşadı ve daha sonra Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünde eğitim aldı. Ancak güzel oyuncu üniversite eğitimini yarıda bırakarak ilk önce oyunculuk eğitimi daha sonra da oyuncu yönetimi derslerini aldı. Böylelikle Özge Gürel’in oyunculuk hayatı başlamış oldu.

Özge Gürel Evlendi mi?

Özge Gürel kimdir, Özge Gürel Serkan Çayoğlu evlendi mi gibi sorular da magazin gündeminden düşmüyor. Uzun yıllardır birlikte olan çift henüz evli değil, nişanlılıklarına devam ediyor.

Serkan Çayoğlu Özge Gürel’in Eşi mi ?

Uzun yıllardan beri Serkan Çayoğlu Özge Gürel ilişkisi devam ediyor. Bu nedenle Özge Gürel evlendi mi, Serkan Çayoğlu Özge Gürel’in eşi mi diye merak ediliyor. Ancak iki başarılı oyuncu ve çift birlikteliklerine evlilik olmadan devam ediyor. Kısacası; Serkan Çayoğlu Özge Gürel’in eşi mi sorusunun yanıtı hayır; henüz nişanlılar.

Özge Gürel Serkan Çayoğlu Nasıl Sevgili Oldu ?

YouTube video
Özge Gürel Serkan Çayoğlu nasıl sevgili oldu sorusunun cevabı da oldukça merak ediliyor. Uzun yıllar birliktelikleriyle göz önünde olan ve birbirine çok yakışan Özge Gürel Serkan Çayoğlu Kiraz Mevsimi adlı dizide başrolleri paylaşıyordu. İkilinin dizideki aşkları yani Ayaz ve Öykü aşkı gerçek oldu ve gerçek hayatta da sevgili oldular. Özge Gürel Serkan Çayoğlu çifti, ilişkilerine 2014 yılında yayına başlayan Kiraz Mevsimi dizisinden beri devam ediyor.

Özge Gürel Instagram Hesabı

Özge Gürel instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında. Eğer Özge Gürel kimdir merak ediyor ve paylaşımlarıyla öğrenmek istiyorsanız “ozgecangurelofficial” kullanıcı adıyla kendisine ulaşabilirsiniz.

Özge Gürel’in Oynadığı Diziler

2010 yılında oyunculuk hayatına başlayan Özge Gürel’in oynadığı diziler şunlar :

Kızım NeredeVe İnsan AldandıHuzur SokağıMuhteşem YüzyılMedcezirKiraz MevsimiYıldızlar ŞahidimDolunayBörüMuhteşem İkiliBay Yanlış

Özge Gürel Bay Yanlış dizinde Can Yaman ile birlikte rol almıştı. Bay Yanlış dizisi de tıpkı Kiraz Mevsimj dizisi gibi İtalya’da yayinlandive büyük bir beğeni topladı.

Özge Gürel’in Rol Aldığı Filmler

YouTube video
Özge Gürel’in rol aldığı filmler de en az dizileri kadar ses getirdi. Özge Gürel’in oynadığı filmler ise şunlar:

Bizim HocaOrganik Aşk Hikayeleriİlk ÖpücükBörüAnnemKar Kırmızı

Özge Gürel’in Aldığı Ödüller

Popülerliği yakaladığı günden beri Özge Gürel kimdir merak ediliyor çünkü ekranların sevilen yüzü olmaya devam ediyor. Sinema filmleri, diziler ve reklam filmleri derken güzel oyuncu Gürel beğenileri topluyor. Bu nedenle pek çok ödüle de layık görüldü. İşte, Özge Gürel’in aldığı ödüller:

Kiraz Mevsimi dizisinde canlandırdığı Öykü karakteriyle; Yılın En İyi Kadın Oyuncusu, En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu, Yılın En İyi Kadın Komedi OyuncusuKızım Nerede dizisinde Zeynep karakteriyle; En İyi Yardımcı  Kadın OyuncuDolunay dizisinde Nazlı karakteriyle; En Tutkulu Dizi Çifti, Rüyaların Kadın Oyuncusu

BONUS: Özge Gürel’in Sevgilisi Serkan Çayoğlu Kaç Yaşında ?

Özge Gürel’in sevgilisi Serkan Çayoğlu da Gürel gibi 1987 doğumlu. 31 Mayıs 1987 doğumlu olan Serkan Çayoğlu 2021 itibariyle 34 yaşında. Kariyerine manken olarak başlayan Serkan Çayoğlu daha sonra oyunculuğa adım attı. Ve daha sonra Özge Gürel ile tanışmasını sağlayan Kiraz Mevsimi dizisi ile popülerliği yakaladı.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!