featured

Özge Özpirinçci Kimdir? Özge Özpirinçci Kaç Yaşında? Özge Özpirinçci Hamile mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özge Özpirinçci kimdir? Aşk Yeniden adlı dizi ile popülaritesini arttıran oyuncu, sonrasında birçok dizide rol almıştır. Şimdilerde ekranlardan bir hayli uzak kalan oyuncunun, neden bu kadar uzak kaldığı ise oldukça merak konusu. Güzelliği ve sempatikliği ile gençlere taş çıkaran Özge Özpirinçci kimdir? Özge Özpirinçci kaç yaşında? İşte merak ettiklerinize dair dolu dolu yazımız…

Özge Özpirinçci Kimdir? Özge Özpirinçci Ne İş Yapıyor?

Özge Özpirinçci kimdir? Özge Özpirinççi, oldukça uzun süredir oyuncu olarak kariyerini sürdürmektedir. İstanbul’da doğan ve büyüyen oyuncu eğitimini de burada tamamlamıştır. Lise eğitimi için ABD’ye giden oyuncu Sabancı Üniversitesinin Yönetim Bilimleri Bölümünden 2008 yılında mezun olmuştur. Ancak kariyerini oyunculuk üzerine planlamış ve bu doğrultuda adımlar atmıştır.

1- Özge Özpirinçci Kaç Doğumlu? Özge Özpirinçci Yaş Bilgisi

Özge Özpirinçci kaç doğumlu? Özge Özpirinçci 1 Nisan 1986 doğumludur. 35 yaşında olduğu bilinen oyuncunun yaşı yalnızca saçında var olan aklar sayesinde anlaşılabilecektir. Oldukça fit görünüme sahip olan oyuncu, bunu genlerine bağlıyor.

2- Özge Özpirinçci Boyu ve Kilosu

Özge Özpirinçci kimdir? Özge Özpirinçci boyu 1.60’dır. Oldukça minyon olan ve kendisi ile dalga geçmekten hiç çekinmeyen oyuncunun kilosu ise 52’dir.

3- Özge Özpirinçci Diyarbakırlı mı? Özge Özpirinçci Nereli Aslen?

Özge Özpirinçci kimdir? Özge Özpirinçci nereli aslen sorusuna Diyarbakır yanıtı verilebilir. Oyuncunun annesi ve babası Diyarbakırlıdır. Ancak ünlü oyuncunun ailesi sevilen oyuncu henüz çok küçükken İstanbul’a yerleşmişlerdir.

4- Özge Özpirinçci Evlimi? Özge Özpirinçci Eşi Kim?

Özge Özpirinçci evlimi? Ünlü oyuncunun özel hayatı söz konusu olduğunda merak edilenlerden bir tanesi Özge Özpirinçci eşi kim sorusudur. Ünlü oyuncu 35 yaşında olmasına rağmen hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır.

5- Özge Özpirinçci Dizileri

Özge Özpirinçci kimdir? Özge Özpirinçci dizileri ve başarılı oyunculuğu ile göz doldurmaktadır. Oyuncu ilk kez 2008 yılında Cesaretin Var mı Aşka adlı dizide rol almıştır. Aynı yıl Kavak Yelleri adındaki sevilen dizide Ada karakterini canlandırarak, adından sıkça bahsetmiştir. 2009-2010 sezonunda Melekler Korusun adlı dizide rol alan oyuncu, 2010 yılında Deli Saraylı’nın Dilruba’sı olmuştur. 2011-2012 yılında ilk kez Al Yazmalım dizisiyle başrol olan oyuncu, Ağır Roman Yeni Dünya adlı dizide de Zehir Ahu karakterine hayat vermiştir.

Özge Özpirinçci kimdir? 2013 yılında Tatar Ramazan dizisinde yer alan oyuncu, 2014 yılında ise Aramızda Kalsın projesine dahil olmuştur. Oyuncunun oyunculuk kariyeri ise Aşk Yeniden dizisiyle adeta tavan yapmıştır. Bu dizide Buğra Gürsoy ile arasındaki uyumu, dizinin reytinglerde ilk sırada yer almasını sağlamıştır. Bu dizi sonrasında Kadın adlı dizinin Bahar Çeşmeli’si olan Özpirinçci, son olarak ise Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olmuştur. Aşk Yeniden izle için tıklayın. 

6- Özge Özpirinçci Hamile mi? Özge Özpirinçci Burak Yamantürk Çocuk mu Bekliyor?

Özge Özpirinçci kimdir? Özge Özpirinçci hamile mi? Geçtiğimiz günlerde oyuncunun 8 haftalık hamile olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddiaları yalanlamayan Özpirinçci, hamileliğinin 13. Haftasında olduğunu belirtmişti. Özge Özpirinçci sevgilisi Burak Yamantürk adlı oyuncudan bir kız çocuğu bekliyor.

YouTube video

Şimdilerde 4 aylık hamile olan oyuncunun karnının yeni yeni belli olduğu fark ediliyor. Çiftin yakın zamanda nikah masasına oturarak, 6 yıllık beraberliklerini doğum öncesinde taçlandıracağı konuşuluyor.

7- Özge Özpirinçci Neden Saçını Boyamıyor?

Özge Özpirinçci kimdir? Sevilen oyuncu hakkında merak edilen bir diğer konu ise Özge Özpirinçci’nin neden saçını boyamadığı. Sevilen oyuncunun ön kısmında çok sayıda beyaz saç yer alıyor. Doğallığı ile halkın sevgisini kazanan oyuncu ise, beyazlarını yaşanmışlıklar olduğu için boyatmadığını belirtiyor. Özge Özpirinçci kimdir? Bu halinden oldukça memnun olduğunu ifade eden oyuncu diğer sanatçıların aksine beyazlarını kapatmak yerine sergilemeyi tercih ediyor. Bunun yanı sıra makyaj yapmaktan da kaçınan oyuncu duru ve doğal güzelliği ile adeta gençlere meydan okuyor.

8- Özge Özpirinçci Yeni Sezonda Yer Alacak mı?

Özge Özpirinçci kimdir? Özge Özpirinçci yaklaşık 2 sezondur ekranlardan uzak kalmayı tercih ediyor. Oyuncunun ekranlardan uzak kalması ise özellikle hayranlarını oldukça üzüyor. Oyuncu ekranlardan uzak kaldığı süre boyunca Kıvanç Tatlıtuğ ile Netflix tarafından yapımı üstlenen Bir Denizaltı Hikayesinin çekimlerindeydi.

YouTube video

Çekimleri biten dizi yeni sezonda Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayacak. Bunun yanı sıra Özge Özpirinçci yeni sezonda da ekranlara muhteşem bir geri dönüş yapacak. Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği İlk ve Son dizisinde yer alacak oyuncu, başrolü Salih Bademci ile paylaşacak. Cemre Baysel kimdir merak ediyorsanız yazımıza mutlaka göz atın. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!