featured

Paraya En Çok Önem Veren Burçlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aslında herkes severek ya da sevmeyerek paraya önem veriyor ki, insanların yaşamlarını idame ettirebilmek adına paraya muhtaç oldukları da bir gerçek. Ama bazı burçlar var ki, paraya ya olması gerekenden fazla önem vererek bazı şeylerin önüne koyuyorlar ya da olması gerekenden daha az önem vererek geri plana atabiliyorlar. İşte sizlere bu yazımızda paraya önem veren burçları, en akıllı burç sıralamasını ve burçların özelliklerine dair istatistikleri sunacağız:

Paraya En Çok Önem Veren Burçlar

1- KOÇ BURCU:

Bu burçtaki insanlar parayı çok severler. Paraları olduğunda da paraya hasrettirler, olmadığında da. Ama paralarının olmadığı zamanlar çok nadirdir. Muhakkak bir kenarda, köşede paraları vardır. Ayrıca paralarını göstererek harcamayı çok severler.

2- BOĞA BURCU:

Boğalar için para hiçbir zaman bir öncelik olmamıştır. Onlar hep paralarını sevdikleri için harcamaya adamıştırlar. Üç kuruş paraları da olsa biriktireyim demez, bir şeyler alıp hep beraber paylaşmaya meyillidirler.

3- İKİZLER BURCU:

İkizler burcu her ne kadar kurnaz olsalar da bu konuda hiçte öyle değildirler. Dünyanın bütün parası onlarda olsa da onlar yine adil bir şekilde dünyaya dağıtmak için ellerinden geleni yaparlar.

4- YENGEÇ BURCU:

Bu burcun insanları her zaman ceplerinin dolu olmasını arzularlar. Eğer ki, ceplerinde arzuladıklarından az miktarda para varsa huzursuzlanmaya başlarlar. Bundan dolayı bu burçtakiler parayı çok sevmeselerde paranın varlığı onlara güvence verir.

5- ASLAN BURCU:

class=”ss-pika ss-expand”>

Ceplerinde desteler dolusu paraları olsa da, beş kuruş paraları yokmuş edasında ortalıkta dolanırlar. Parayı en çok seven burç sıralamasında ipi en önde çekerler.

6- BAŞAK BURCU:

Bu burcun insanlarında para her daim vardır ve harcamasını da çok severler. Parayı çok severler ama tutmak için değil harcamak için ceplerinde bulundururlar.

7- TERAZİ BURCU:

Bu burcun insanları parayı çok severler. Belli bir miktarın altına düştüğü anda ise, şekeri düşmüş insan gibi, elleri ayakları titremeye başlar. Ama bu gruptakiler sadece parayı taşımayı severler, harcamayı sevmezler. Bazen paranın fonksiyonunu unuttukları olur.

8- AKREP BURCU:

Bu burcun insanları ise parayı kendileri için harcamayı severler. Ama ne parayla yaşamasını başarabilirler ne de parasız.

9- YAY BURCU:

Bu burçtakiler parayı o kadar çok severler ki, onu elde etmek için çok emek harcarlar. Özgürlüklerine düşkün olduklarından olsa gerek, az olsun benim param olsun kanaatindedirler.

10- OĞLAK BURCU:

Bu burcun insanlarında para çoktur ama yokmuş gibi yaşamayı tercih ederler. Kendileri için dahi parayı harcarken tereddüte düşerler. Parayı çok severler ama harcamaya kıyamazlar.

11- KOVA BURCU:

Bu gruptaki insanlar parasız yaşayamaz. Her zaman yanlarında yüklü miktarda para taşırlar. Paralarına para katmak için çabalarlar.

12- BALIK BURCU:

Bu grubun insanları paraya çok önem vermezler. Parasız da hayatın devam edeceğini düşünürler. Tam bir ‘Mandıra Filozofu’ gibi davranırlar.

En Akıllı Burç Sıralaması

KOVAİKİZLERBAŞAKAKREPTERAZİYENGEÇYAYOĞLAKBOĞABALIKKOÇASLAN

Burç İstatistikleri

EN İYİ EŞ: Boğa, YengeçEN GİZEMLİ: Başak, TeraziEN KISKANÇ: Akrep, YengeçEN ŞANSLI: İkizlerEN AKILLI: Kova, İkizlerEN DUYGUSAL: Yengeç, BalıkEN BAŞARILI: OğlakEN ANLAYIŞLI: OğlakEN KARARSIZ: İkizlerEN CESARETLİ: Koç, AslanEN GİRİŞİMCİ: İkizler, BoğaEN GÜVENİLİR: Oğlak, KoçEN DİKKATLİ: Kova, BoğaEN HAVALI: Balık, YayEN KIRILGAN: Balık, Yengeç

Burçlara çok inanmayın ama burçsuzda kalmayın…

Ayrıca aşk hayatında başarısız olan burçlara dair yazımızı da okumak isterseniz buraya tıklayın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!