Peeling Çeşitleri

Peeling Çeşitleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sık makyaj, uykusuzluk ve stres gibi dış etkenler cildin mat görünmesine neden olur. Bu nedenle kadınlar cilt bakımında kullanacakları temizlik maddelerini aramaya başladılar. Yüze şeker peelingi uygulaması bunların en ünlülerinden biridir. Şeker hurmaları şeker parçacıkları içerir. Bu maddeler cildin temiz ve yumuşak olmasını sağlar.

Cildi pürüzsüzleştirir ve canlı bir görünüm kazandırır. Hassas ciltler için uygun olan peeling çeşitleri cildin aydınlanmasına yardımcı olur. Haftada 2-3 kez uygulanması uzmanlar tarafından önerilir. Doğal ürünlerle yüz peelingi yaparken cilde zarar vermez. Aksine cildin ölü deri hücrelerinden kurtarılmasına ve cildin canlı görünmesine yardımcı olur. Siyah nokta ve gözeneklerin derinlemesine temizliği yapılarak yüz sivilce lekelerinden arındırılır. 

Peeling Çeşitleri

Peeling Özellikleri  

Hem kuru hem de yağlı ciltlere uygulanabilen şekerli yüz peeling çeşitlericildi derinlemesine temizlemenin yanı sıra nem ve parlaklık sağlamaya da yardımcı olur. Cildi kirden arındırma ve gözenekleri sıkılaştırma etkisine sahiptir. Ayrıca cildin nem dengesini korur. Makyaj temizleyici olarak da kullanılabilir. Peeling ürünleri, müşteri tercihlerine göre tek ürün olarak kullanılabildiği gibi setler halinde de tedarik edilebilmektedir.

peeling çeşitleri

Temizleme ovma setinde yan yana birçok ürün bulunmaktadır. Bu ürünler her cilt tipi için özel olarak üretilmiştir. Kuru ciltler için farklı Peeling Çeşitleri kullanılırken, yağlı ciltler için tamamen farklı ürünler kullanılabilir. Yüz ovma seti, maskeler ve temizleme jelleri gibi ürünleri içerir.Peeling Çeşitleri için https://www.petitemaison.com.tr/yuz-maskesi adresiniz tıklayabilirsiniz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!