featured

Perkotek Kapı Göstergeç Sistemleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kapı Yetkilendirme Geçiş Sistemi Nedir?

Kapı yetkilendirme geçiş kontrol sistemleri belirli bir alana giriş yetkisi verilmiş kişilerin girişlerine ya da yetkisi olmayan kişilerin girişlerini engellemeye yarayan ve güvenliği sağlayan teknolojik bir sistemdir. Bu sistem de daha önceden kapı giriş yetkilendirmesi tanımlanmış kişiler bir kapıdan geçiş yapabilmesini ve belirli kişilerin bu alana giriş çıkışlarını gerçekleştirmesine olanak sağlar. Kullanımının basit ve etkili olması sebebiyle bu sistemin yaygın olarak kullanıldığı görülmektedir.

Kapı yetkilendirme sistemin de ki cihazları iç ve dış ortam da kullanıma uygun olup güvenliğin ve teknolojinin hedef olarak üst segmentlerde tutulduğu cihazlardır. Şifreli kapı kilidi sistemin temel amacı yabancı bir kimsenin bir kapıdan geçiş yapmasını sınırlamak ve geçiş yapılacak alanı güvenli hale getirmektir.

Kapı Yetkilendirme Geçiş Sisteminin Özellikleri Nedir?

Kapı yetkilendirme geçiş sistemlerinin temel özelliği kullanıldığı alana ve ortama şık tasarımıyla birlikte tüm bunların içerisinde giriş çıkış güvenliğini sağlıyor olmasıdır. İşyerlerin de plazalar da ecza depoların da bankalar da devlet kamu kurum ve kuruluşların da kapı yetkilendirilmesinin yapılabileceği her alana uyum sağlayabilecek yapıdadır. Yüz tanımalı, parmak izli, kart ve şifreli cihazlarla birlikte kapı yetkilendirmesi yapılabilir. Bu yetkilendirmelerin yapılabilmesi için ara bir yazılım kullanılması gerekmektedir. Bu yazılım sayesin de yetkilendirme ve giriş çıkış yapabilecek kişilerin tanımlaması yapılır.

Otel Kapı Kilit Sistemleri

Otel Kapı Kilit Sistemleri Nedir?

Otel kapı kilit sistemleri günümüz teknolojisiyle birlikte hayatı kolaylaştıran ve daha çok turizm sektörün de boy gösteren mega oteller, butik oteller, bungalov evleri ve bunların yanında ihtiyaç duyulan plazalar ofis oda kapıları gibi her alana ve kapıya uyumlu bir şekilde kullanılan bir sistemdir.

Otel de konaklayacak olan misafirlerin güven ve konforunun ön planda tutulduğu turizm sektörün de anahtar sisteminin tarihe karıştığı ve anahtar kaybolması durumun da oluşabilecek sıkıntıların ortadan kalktığı bir sistemdir. Otel kapı kilit sistemlerinin içersin de bulunan harici pille herhangi bir elektrik alt yapısına ihtiyaç duymadan çalışabilmesi bir kartlı geçişle görevini icra eden kapı kilitleridir.

Günümüz insan psikolojisiyle insan toplumun da ortaya çıkan güven eksikliği ve korunma içgüdüsüyle birlikte gelişen teknoloji bu istek ve beklentilere aynı özveri de karşılığını vermiştir. Otel kart sistemi küçük işletmelerden tutun büyük beş yıldızlı otellere kadar pansiyon ve konaklama hizmeti veren her alan da ya da bir plazanın güvenli giriş çıkış yapılmasını istediğiniz her katın da güvenlik amacıyla kullanabileceğiniz bu sistemler artık lüks olmaktan çıkmış bir güvenlik prosedürü haline gelmiştir.

Önümüzde ki yıllar da karşılaşacağımız yeni teknolojik ürünlerle uyum içerisinde çalışabilecek otel kapı kilit sistemleri modern tasarım ve gelişmiş teknolojik görüntüsüyle kullanıldığı ortama şıklık ve farklılık katar göze hitap eder ve bununla beraber müşteri memnuniyetiyle işletmeniz de ki güven ve konforu sağlamış olur.

Perkotek Göstergeç

Göstergeç Nedir?

Göstergeç sistemleri ihyitaç duyulan geçiş kontrol noktalarında güvenle kullanılan ürünlerden biridir. Bu ürünler sayesinde çeşitli kontrollü geçiş sistemleri kurulabilir.

Göstergeç Cihazları Nelerdir?

Göstergeç cihazlarına çok fazla örnek verilebilir. En çok kullanılan göstergeç sistemi kartlı veya anahtarlık okutmalı sistemlerdir. Bu kartlı göstergeçlere de geçiş kontrol sağlayacak kilit mekanizmaları bağlanabilir. Bu mekanizmalara örnek elektronik kapı kilidi, manyetik mıknatıslı kapı kilidi, turnike sistemi, bariyer sistemi gibi örnekler verilebilir. Göstergeç cihazlar offline çalışan sistemlerdir. Yani herhangi bir ip, comport gibi data aktarmaya yarayan bağlantı mekanizması bulunmamaktadır

Göstergeçler şık tasarımlarıyla iç ortamlarda kullanıldığı gibi zorlu hava şartlarında da rahatlıkla kullanılabilir. Bunun için satın alma aşamasında iç ortam veya dış ortam diye belirtmeniz yeterli olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!