featured

Peugeot Logo Tasarımı Duyuruldu | Fransız Araba Markası Neden Siyah Rengini Tercih Etti | Peugeot Logo Anlamı Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 yılına Peugeot 3008 ve 5008 modelleri ile giriş yapan ünlü Fransız araba markası Peugeot logo tasarımındaki değişiklikle de büyük ilgi topladı. Otomobil yorumcularının beğenisini kazanan bu logo, 11. Peugeot logo tasarımı olarak biliniyor. Siyah renkteki logo firmanın çok daha asil bir duruşa sahip olmasını sağlarken, firma yetkilileri yeni logonun markanın karakterindeki modern yüzü ortaya çıkardığını belirtiyor.

En Eski Otomobil Markası Peugeot Logo Tasarımında Yenilik Yaptı

Kurulduğu ilk günden itibaren toplam 10 farklı logo çalışması yapan Peugeot yeni logo tasarımını duyurdu. Önceki Peugeot logoları ile benzer olarak içerisinde bir aslan kafası bulunan yeni tasarım da yine markanın güçlü özelliklerini ön plana çıkarıyor.

1 – Peugeot Logo Anlamı Nedir?

Türkiye’de en çok satılan araba markaları arasında yerini alan Peugeot logosu ile bir anda gündeme gelmeyi başardı. Yeni, modern ve asil tasarımı ile büyük bir beğeni kazanan marka logosu, markanın küresel tasarım ekibinin yer aldığı Peugeot Design Lab tarafından hazırlandı.

2 – Fransız Araba Markası Neden Siyah Rengini Tercih Etti?

Tasarım ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre aslan kafasının ardında siyah renginin kullanılmasındaki amaç, markanın geçmişten geleceğe uzanan gelişim yolculuğunu vurgulamaktır. Yeni modern ve oldukça şık bir tasarıma sahip olan Peugeot logo tasarımı bu yıl en az bir ödül alacak gibi de görünüyor. 

3 – Peugeot Logo Vector Formatı Nasıl İndirilir?

Markanın en yeni logo çalışması olan 2021 Peugeot logo vector dosyası henüz paylaşıma açılmadı. Firmanın daha önceki logolarına ulaşmak istiyorsanız, Seek Logo sitesi üzerinden Peugeot logo vector formatlarına ulaşabilirsiniz.

4 – Peugeot Logo History Tablosuna Nasıl Ulaşırım?

Markanın en eskiden en yeni logo tasarımına kadar her bir çalışmanın son haline ulaşmak için arama motorlarında Peugeot logo history araması yapabilirsiniz. Fakat sadece Peugeot eski logo ve yeni logo çizelgesine ulaşmak istiyorsanız, aşağıdaki tarihli çizelge işinize yarayacaktır.

5 – Peugeot Işıklı Logo Satılıyor mu?

Çeşitli alışveriş sitelerinde daha önceki logo tasarımına ait ışıklı logo çalışmaları satışa sunulmaktaydı. Eğer yeni Peugeot ışıklı logo tasarımına sahip bir ürün almak istiyorsanız, yeni logo için hazırlanacak çalışmaları beklemeniz gerekecek.

6 – Bonus : Citroen Logo Değişti mi?

YouTube video

Son model otomobil modelleri ile Peugeot ile yarışan Citroën logo tasarımı yaptı mı? Yeni bir logo yapmak konusunda da rakibi ile yarışacak mı? Bu konuda henüz bir bilgi paylaşılmazken, iki otomobil modelinin hayranları sosyal medya hesapları üzerinden kıyasıya rekabete girmiş durumda. Önümüzdeki günlerde neler olacak? Citroen yeni logo çalışması ile gelecek mi? Yoksa bu sadece bir beklenti mi? Birlikte göreceğiz.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!