featured

Pubg Nedir? Pubg Lite Nedir? Popüler Pubg İsimleri Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Değişen ve değiştikçe gelişen dünyamız da bilgisayar, konsol ve mobil oyunlar daha fazla kişinin ilgi alanına girmeyi başardı. Oyunların müptelası olan insanların yanında, meraktan oyun oynamayı deneyen kişiler dahi bir süre sonra oynadığı oyunun bağımlısı haline gelebiliyor.

YouTube video

Savaş, zeka, strateji oyunları vs. derken oyun yelpazesi öyle bir genişledi ki, artık her yaştan, her kesimden insana hitap eden oyunlar üretildi. İnsanların ne kadar stresli bir yaşam sürdüğünü düşünürsek aslında bu oyunlar kişilerin deşarj olmasında oldukça önemli bir role sahip.

Oyun oynamayı seven bir insan iseniz, oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Bu da sizi günlük telaşlarınızdan ve sıkıntılarınızdan uzaklaştırır.

Pubg Nedir?

Hali hazırda olan oyunları oynamaya alışmışken pubg hayatımızın orta yerine adeta bir bomba gibi düştü! Adından o kadar söz ettirdi ki, insanlar artık pubg nedir? sorusunun cevabını aradı. Öyle bir oyun düşünün ki, hem strateji hem zeka gerektiriyor.

Hem hayatta kalma becerinizi ölçüyor hem de gerçek zamanlı olmasının verdiği heyecanla sizi oyuna daha çok bağlıyor. İşte pubg tam olarak macera severlerin tutkunu olacağı bir oyun. Üstelik bu oyunu hem bilgisayarınızdan hem oyun konsolunuzdan hem de mobil cihazınızdan rahatlıkla oynayabiliyorsunuz.

Bu online oyun, bir e spor oyunu olarak görülmektedir. Büyük arenalarda takımlar şampiyonluk için mücadeleler verirler. Siz de bu oyun arenasında iz bırakmak için harekete geçin.

Strateji Kurmak Benim İşim Diyorsanız

Her oyun her kişiye hitap etmez. Kimi kart oyunları oynamayı severken, kimi zeka oyunlarından hoşlanır. Bu yüzden pubg oyunu nedir? sorusuna sizler için cevap vereceğiz. Pubg, öncelikle harika bir strateji oyunudur. Bununla da kalmaz sizi adeta gerçek bir savaşın içindeymiş gibi hissettirir. Bir uçağa 100 kişinin bindirildiğini ve onlara kıyafet dahil hiçbir şey verilmediğini düşünün. Sadece uçaktan atlamak için bir paraşüte sahipsiniz.

İsterseniz yalnız isterseniz arkadaş grubunuz ile, isterseniz de otomatik eşleştirme ile oynayabileceğiniz bu oyun, aynı zamanda grup içi konuşma da sağlıyor. Uçaktan ineceğiniz yere harita üzerinden bakarak karar verebiliyor ve uçaktan atlıyorsunuz. İşte ayaklarınız yere bastığı an oyunda heyecan da başlıyor. Uçaktan iner inmez koşmanız kendinize kıyafet, silah ve mümkünse araba ya da motor bulmanız gerekiyor. Çünkü pubg tam anlamıyla bir hayatta kalma oyunu.

Pubg Nasıl Oynanır?

YouTube video

Battle Royal oyunu olan bu oyunda amaç hayatta kalan son kişi olmaktır. Öncelikle bunu aklınızdan çıkarmayın. Diğer oyuncuları saf dışı bırakmak ve birinci olmak için hayatta kalmanız şart.

Oyun için ilk başta lobide harita seçmeniz gerekir. Hangi haritada oynamak istediğinizi belirledikten sonra takım halinde veya solo ne tür oynamak istediğinizi belirleyin. Tüm bu ayarlamalar yapıldıktan sonra oyun eşleşmesi için aramayı başlatın.

Boş bir lobi bulunduktan sonra bekleme alanına alınacaksınız. Burada oyuncu sayısı 100 olana kadar beklenir. Daha sonra bu 100 kişi bir uçağın içinde, bir harita üzerinde ilerletilir. Harita üzerinde inmek istediğiniz alanı belirledikten sonra takım olarak veya tek halde uçaktan atlayın. Varış noktanıza yakın paraşütünüzü açın ve güzel bir iniş gerçekleştirin.

Zemine indikten sonra etrafta bulunan yapılara girerek hızlı ve dikkatli şekilde silahları toplamaya başlayın. Silahların eklentilerini almayı da unutmayın. Kask ve yelek için sürekli olarak yüksek seviye ve sağlıklı kaskı kullanmaya özen gösterin.

Diğer oyuncuları saf dışı bırakmak için ekipmanınızı hazırladıktan sonra oyun içinde ki güvenli bölgeye doğru ilerleyin. Pusuya düşmemeye çalın ve çok dikkatli olun. Zehirli gaz belli aralıklarla haritayı küçültecektir. Gaz içerisinde uzun süre kalmanız ölüm ile sonuçlanır.

Oyun sonunda çok adam vurmanızdan daha önemli olan şey oyunu hayatta tamamlamanızdır. Hedefiniz çok adam vurmak değil hayatta kalmaktır.

Grup halinde hareket etmeniz sizi büyük çatışmalarda ayakta tutacaktır. Tüm oyuncular için bu durum aynıdır. Eğer grup halinde oyuna girmişseniz bir oyuncu olarak devam etmeniz zordur.

Pubg Lite Nedir? ( Youtube Video)

YouTube video

Pubg bilgisayar , konsol ya da mobil cihazlarda oldukça fazla yer kaplayan bir oyun. Çünkü zaten oyunun kendisi çok kapsamlı. Online oynanan, içinde çeşitli modlar, haritalar barındıran, ekibinizle online sohbet imkanı sunan ve daha bir çok özelliği bulunan bir uygulamanın, düşük bir yer kaplaması zaten beklenemezdi.

İşte bu çok yer kaplama durumundan dolayı, daha düşük işletim sistemine sahip pc ya da cep telefonu kullanıcıları oyunu ya hiç indiremediler ya da, indirseler bile oyunun keyfini süremediler. Bunu fark eden pubg geliştiricileri, duruma el atarak pubg lite’ı piyasaya sürdüler. Sürdüler ama pubg lite nedir hala bilmeyen fakat pubg oynamaktan zevk alan insanlar mevcut.

En basit anlatımı ile pubg lite , daha düşük görsel özelliklere sahip yeni bir sürüm. Böylelikle cihazlarınızın işletim sürümü düşük olsa dahi, oyunun keyfini sürmeye devam edebileceksiniz. Pubg lite ’ın her oyun severe hitap eden bir uygulama olduğu gözden kaçmıyor.

Görmüş olduğunuz resim pubg’nin yeni sürümü olan pubg lite’a ait. Gördüğünüz üzere görüntü kalitesinde oyun keyfinizi bozacak bir durum söz konusu değil. Hatta lite sürümü her cihaza daha uygun olduğundan, daha da keyif alarak oynamayı sürdürebilirsiniz.

Popüler Pubg İsimleri

Pubg , son zamanların en rağbet gören oyunu olduğundan, oyunda kullanılan ya da kullanılabilecek nickler de merak edilmekte. İsterseniz isminizin yanına bir ek ekleyin, isterseniz de kendinize takma bir isim belirleyin. İşte nick seçmenizde size yardımcı olacak, ilham verebilecek birkaç pubg takma isim :

CaptainBlackMissAngelGladyatorDapheneJawsKillerYoyoCapitalShakeShakeSugarGirlKingSizeNoNameRedEggUsedNapkinFastHandsomeSergeantExpertPlayerArmsDealerAlwaysChampionHadHunterHunterAssasinBoyScorpionKing

Kullanabileceğiniz yabancı isimlerden bir kaçı. Eğer siz pubg isimleri Türk olarak kullanmak istiyorum derseniz, yaratıcılığınızı konuşturup kendinize benzeri olmayan takma isimler bulabilirsiniz. Ya da aşağıda ki nick örneklerinden yararlanabilirsiniz.

Sarı FırtınaGün güzeliUzman ÇavuşOyun DelisiKral BiriGün GüzeliVurdumduyarKill rekorumKızıl Güneş ( ersin yekin)Batan GüneşPC UzmanıPabcikSilah DelisiSavaşçıTürk KomandosuSüvariGecelerin Lordu

Eğer siz de pubg isimleri tr olarak kullanacağım diyorsanız bunlardan birini seçebilirsiniz. Gerisi tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış.

Oyun Keyfiniz Kaldığı Yerden Devam Etsin

Pubg sizin oyun keyfinizin kesintisiz devam etmesi için sürekli kendini yenilediğine göre, siz de artık her an her yerde oyunun tadını çıkarabilirsiniz. Eğer düşük işlemcili mobil cihaz kullanıyorsanız, hemen pubg lite indirmenizi ve denemenizi öneririz. Browser, pubg mobile ve pubg gaming konsol kullanmak için ise Pubg resmi web adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

Ayrıca, Pubg resmi web adresini ziyaret ediniz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!