featured

Saba Tümer Kimdir | Saba Tümer Aslen Nereli | Saba Tümer İnstagram Hesabı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saba Tümer kimdir? Saba Tümer İnstagram hesabı var mı? Saba Tümer kaç yaşında? Saba tümer sevgilileri ve Saba Tümer ile ilgili tüm merak edilenler…

Saba Tümer Kimdir | Saba Tümer Aslen Nereli | Saba Tümer Biyografisi

Kahkahaları ile ün yapan ünlü sunucu Saba Tümer, son zamanların en çok merak edilen isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Ekranların sevilen ve renkli karakteri olan Saba Tümer kahkaha satmasıyla son dönemlerde tüm merakları üzerine çekti.

1970 yılında İzmir’de dünyaya gelen Saba Tümer, ilkokul ve lise eğitimini İzmir’de tamamladıktan sonra lisans eğitimini Ege Üniversitesi’nin İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde tamamladı.

Lisans eğitiminden hemen sonra Sky TV’de çalışmaya başlayan Saba Tümer, diksiyon dersleri alarak mesleki açıdan kişisel gelişimine de önem veren isimler arasında yer aldı.

Sky TV’den sonra 6 ay süre ile Ege TV’de çalışan Saba Tümer, 4 yılı aşkın bir sürede hem NTV günlük haberlerin okuyuculuğunu yaparken hem de aynı zamanda NStyle dergisinde yazı yazarak kariyer basamaklarını tırmanmaya başladı.

Saba Tümer Kaç Yaşında | Saba Tümer Doğum Günü Ne Zaman?

Kahkaha kraliçesi olarak bilinen ve ekranların renkli fenomen yüzü Saba Tümer, 5 Aralık 1970 İzmir doğumludur. 51 yaşında olan Saba Tümer yaş konusunda oldukça iddialı görünüyor. 51 yaşında olmasına rağmen son derece estetik fiziği ve genç görünümü ile son derece dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Ayrıca 5 Aralık gününde doğan Saba Tümer burcu yaydır. Yay kadını olan Saba Tümer, burcunun tüm özelliklerini de taşıyor.

Saba Tümer Aslen Nereli?

Saba Tümer, İzmir doğumludur. Ayrıca babasından doğru aslen İzmirlidir. Her açıklamasında ve röportajında memleketini çok sevdiğini dile getiren Saba Tümer, tatil ve ziyaret amaçlı halen İzmir’i sık sık ziyaret ediyor.

Saba Tümer Babası Kimdir?

Saba Tümer araştırmalarında en çok merak edilen konulardan birisi de Saba Tümer’in babası oluyor. Özel hayatı ile zaman zaman gündeme gelse de ailesi hakkında çok fazla bilgi vermese de Saba Tümer Yalçın Tümer kızı olduğu biliniyor.

Saba Tümer Evlendi mi? Saba Tümer Eşi Var mı?

Başarılı sunucu ve gazeteci olan Saba Tümer, aynı zamanda kahkahaları ile de ekranlara renk katan isimlerin başında geliyor. Zaman zaman birçok aşk haberinde ismi geçen Saba Tümer’in evlenip evlenmemesi de merak konusu oluyor.

Zaman zaman aşk yaşasa da ne yazık ki yaşadığı aşkları sevgililik ilişkisinden öteye götüremeyen Saba Tümer’in daha önce hiç evlenmediği alınan bilgiler arasında yer alıyor.

Saba Tümer Sevgilileri | Saba Tümer Kimlerle Sevgili Oldu?

Saba Tümer gençliği ile olduğu kadar günümüzde de cazibesi ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekranlardaki başarısı ve kendisine has kahkahası ile gündemden düşmeyen Saba Tümer, zaman zaman aşk dedikodularında da yer alan isim oluyor.

Aşk hayatını genellikle gizli yaşamayı tercih eden ve doğrudan açıklama yapmayan Saba Tümer’in Berk Oktay, Ümit Karan, Mert Öcal ve Mehmet Aslan ile adı aşk dedikodularına karıştı.

Bir dönem sosyal medyasında ünlü sunucu Tolga Sezgin ile de samimi poz paylaşarak kal emojisi koyması akıllara “Saba Tümer sevgilisi Tolga Sezgin mi?” sorularını getirdi. Ancak bu konuda da Saba Tümer’den bir açıklama ya da doğrulama gelmedi.

Saba Tümer Ne İş Yapar?

Saba Tümer, ünlü sunucu ve aynı zamanda başarılı bir gazetecidir. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Saba Tümer CNN Türk başta olmak üzere birçok kanalda çalışmıştır.

Dobra yorumları, gazetecilikteki başarısı ile ekranların daima aranan yüzü olan Saba Tümer; günümüzde hala ekranlarda program yapmaya devam ediyor.

Saba Tümer Hangi Kanalda Program Yapıyor?

Ekranların sevilen yüzü Saba Tümer, Show TV ve CNN Türk gibi kanallarda programlar yaptı. Show TV ekranlarındaki Saba Tümerle Bu gece adlı programı ile büyük beğeni toplayan Saba Tümer, sonrasında gündüz kuşağına geçerek “Saba Tümer İle Bugün” programını sunmaya başladı.

Eylül ayında “Saba Tümer Flash tv ekranlarında programa başlıyor” şeklinde çıkan söylentilere ise açıklama yapan Saba Tümer, bu bilginin asılsız olduğunu ve kanaldan gelen teklife olumsuz cevap verdiğini ifade etti.

Saba Tümer Gülüşünü Kaça Sattı?

Kendisine has kahkahaları ile tanınan ve bunu çok doğal hali ile sergileyen Saba Tümer, kısa bir zaman önce Nft dünyasında çığır aşacak bir haberle gündeme geldi.

Gülüşünü NFT karşılığı satan Saba Tümer kahkaha sattı ve NFT ile kazanç sağlayan ünlüler arasında yer alırken yaptığı bu satış ile farkını da ortaya koydu. NFT karşılığı gülüşünü satan Saba Tümer’in gülüşünü öncesinden sigortalattığı, ve gülüşü karşılığında 90 Bin TL aldığı biliniyor.

Saba Tümer İnstagram Hesabı

Saba tümer, aktif olarak sosyal medya hesabı kullanan ünlüler arasında yer alıyor. @sabatumer adlı instagram hesabından sürekli paylaşım yapan Saba Tümer son hali ile takipçilerini sürekli kendisine hayran bırakıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!