featured

Saç Dökülmesine Deva Olacak Organik Sabunlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saç dökülme problemi, kadın-erkek tüm herkesin problemi haline gelmiştir. Doğallıktan yana olan kişiler için şampuan kullanımı pek hoş karşılanmamaktadır. Bugün sizler için birbirinden farklı doğal sabunlar konusunda bir araştırma yaptık. Saç Dökülmesine Deva Olacak Organik Sabunlar ile kimyasalsız sağlıklı saçlara kavuşun.

Saç Dökülmesi Neden Olur?


Özellikle erkeklerin yaşadığı bir sorun olan saç dökülme sorunu kadınlarda da sıklıkla görülmektedir. Özellikle saçta dökülmenin yeni başladığı kişiler bu dökülmenin nedenlerini araştırmaya başlarlar.

Özellikle mevsim geçişi, kötü beslenme, yorgunluk ve stres, saçın dökülmesinin başlıca nedenleri arasında yer almaktadır. Tabi ki erkek tipi dökülmenin de çoğunlukla genetik genetik olduğunu unutmamak gerekir. Bu can sıkıcı durumdan dolayı önlem almaya çalışan kişilerin sayısı artmış durumdadır.

Özellikle kimyasal içerikli şampuanlar, dengesiz diyetler saçlarda güçsüzlüğe yol açarken saçların kırılmasına ve saç dökülmelerine yol açabilir. Saç dökülmelerini engellemek için bitkisel yağlardan yapılmış olan sabunlardan bahsetmek istiyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kadınlarda Saç Dökülmesi

Saç Dökülmesi İçin Sabunlar

Serkan Bey’in kendi üretimi olan Saçta Dökülme, kırılma problemleri için Sabunlar Derdinize Deva Olacak. Bu sabunlar 80 derece de kaynatılmadan üretilmektedir. Bu işleme de soğuk sıkım adı verilmektedir. Şimdi sizlere saç dökülmesini engelleyecek olan sabunlardan bahsedelim.

Defne Sabunu

Defne Sabunu
Defne sabunu içerisinde %20 defne yaprağı bulunan bu sabun, kırık saçlar için faydalıdır. Saçları yeni dökülmeye başlamış kişiler kullandığı esnada saç dökülmesi probleminden kısa zaman içerisinde kurtulacaktır.

Sır Sabunu


İçerisinde %20 oranında Çam terepenti, çay ağacı ve hint yağı bulunan Sır Sabunu, saçlarda bulunan kepekleri önlemede ve saç dökülmesini önlemede kullanılmaktadır.

Eşek Sütü Sabunu

Eşek Sütü Sabunu
İçerisinde %20 oranında eşek sütü bulunduran Eşek Sütü sabunu banyoda kullanabileceğiniz sabunlardandır. Saç dökülmesini hızlı bir şekilde engelleyen bu sabun, saçlarınızın güçlenmesine de katkı sağlamaktadır.

Lavanta Sabunu

Lavanta Sabunu
Lavanta yağı ve zeytinyağı içeren bu sabun da yine saçınızdaki dökülme problemi için kullanılmaktadır.

Meşe Külü Sabunu 

Meşe Külü Sabunu
İçerisinde %20 meşe yaprağı bulunduran meşe külü sabunu gönül rahatlığıyla kullanabilir, saç kırıklarınızdan, kepeklerinizden ve saçta dökülme, kırılma problemlerinizden kısa zamanda kurtulabilirsiniz.
Bahsedilen sabunların hepsi, kaynatılmadan üretildiği gibi düzenli kullandığınız takdirde saçınızın dökülme problemlerinizden de kısa sürede kurtulabilirsiniz. Sizlere kurtulacağınıza dair garanti veren Serkan Bey, cilt bakımı konusunda da ürettiği sabunlara değindi. 

Gül Sabunu

Gül Sabunu
%20 gül yağını içeren gül sabunu, güzellik sabunu olarak da adlandırılmaktadır. Cilt bakımı ya da sivilce, akne sorunlarınızdan kurtulmanızı sağlayan Gül Sabunu, cildinize ışıltı katacaktır.

Kantaron Sabunu


Leke giderme de kullanılan Kantaron Sabunu, yanık lekeleri, güneş lekeleri gibi sorunlardan kurtulmanıza fayda sağlayacaktır.

Pirinç Sabunu

Pirinç Sabunu
%20 oranında pirinç suyu içeren bu sabunu kullandığınızda cildinizdeki gözenekler açılacak ve cildinize parlaklık gelecektir. Akne ve sivilce problemlerinizden de kısa sürede kurtulacaksınız.
Yukarıda bahsedilen bu sabunlar, saçta dökülme problemlerinizden kolaylıkla kurtulmanızı sağladığı gibi aynı zamanda da cilt bakımınızı yapmanıza yardımcı olacaktır. Güzellik salonlarına para dökmek yerine doğallığa yönelmeniz daha iyi olacaktır.
Şema bulunamadı.
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!