featured

Sadakatsiz Dizi Oyuncuları Kimdir? Sadakatsiz Konusu Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doctor Foster yabancı dizi kurgusundan esinlenerek hazırlanan Sadakatsiz dizi oyuncuları kimlerdir, Sadakatsiz konusu ve dikkat çeken olayları nelerdir? Cansu Dere, Caner Cindoruk, Alp Akar ve Melis Sezen isimlerinin başrollerde yer aldığı dizi büyük bir heyecan ile izlenmeye devam ediyor. Reyting rekorları kırdığı belirlenen dizi, aynı gün yayınlanmakta olan birçok dizinin de final yapmasına neden oldu. İşte, Sadakatsiz dizisi hakkında merak edilen her şey…

Sadakatsiz Dizisi Konusu Nedir? 

https://www.youtube.com/watch?v=Z9W5vpORSAs

Türkiye’nin hem çok tartışılan hem de çok beğenilen dizi projelerinden biri olan Sadakatsiz dizisi konusu ile de çok konuşuldu. Doctor Strange dizisinden esinlenerek kurgulanan dizide akademik ve sosyal olarak çok güçlü bir kadın, Asya’nın yaşadıkları anlatılmaktadır. İzmir’deki yaşamını ve işini bırakarak, Tekirdağ’a taşınarak sevdiği adam ile evlenen Asya, uzun bir süredir kendisini aldattığını ve bunu en yakın arkadaşlarının bildiğini öğrenir. 

Volkan aynı anda hem sevgilisini hem de Asya’yı sevdiğini iddia ederken, yakın arkadaşları Asya’nın bu durumu öğrenmesinden çekinerek, Volkan ile görüşürler. Fakat Volkan iki kadından da vazgeçmek istememektedir. Bir tarafta Asya ve Volkan’ın sevgisine muhtaç oğulları Ali bulunurken, Asya boşanmak konusunda karar veremez. 

Bir tarafta ise Volkan ve Asya’nın ayrılığını dört gözle bekleyen, Volkan’ın sevgilisi Derin pusuda beklemektedir. Her fırsatta Asya’nın karşısına çıkan Derin, bu cesaretinin bedelini ağır ödeyecektir. Üstelik Derin hamiledir. 

Sadakatsiz Hangi Gün

Yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran Sadakatsiz hangi gün ? Oyuncuları ve konusu ile oldukça ilgi çeken dizi her çarşamba Kanal D ekranlarında sizleri bekliyor. Eğer daha önceki bölümleri izlemek istiyorsanız, Sadakatsiz Son Bölüm linkini kullanarak daha önce yayınlanan bölümleri izleyebilirsiniz. 

Sadakatsiz 1 Bölüm Beğenildi mi?

Yayınlandığı ilk günden itibaren heyecanla takip edilen Sadakatsiz 1 bölüm boyunca Asya Volkan’ın kendisini aldattığını ve bunu arkadaşlarının da sakladığını öğrenir. Dizinin ilk fragmanı büyük bir ilgi toplarken, Kanal D ekranlarında başlayan dizi izlenme rekorları kırdı. Kanal D resmi web sayfası üzerinden de her gün binlerce kişinin izlediği Sadakatsiz son bölüm videoları büyük bir merakla takip edilmektedir.

Sadakatsiz ilk bölümde yaşanan olaylar kadın seyircileri büyük bir kızgınlığa sürüklerken, izleyicilerin bir kısmı Asya’yı boşanması yönünde destekliyor. Bir kısım izleyici oğulları Ali için bu evliliğin devam etmek zorunda olduğunu ifade ederken, bir kısım Sadakatsiz instagram takipçisi ise Asya’nın bunu çekmek zorunda olmadığını vurguluyor.

Sizce Asya ne yapmalı? Volkan’ın sevgilisi Derin’in çocuğunu doğuracağını bilerek hayatına devam mı etmeli? Yoksa boşanarak Volkan’a büyük bir darbe mi atmalı? Yorumlarda buluşalım…

Sadakatsiz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Kendisine güveni olan ve eşine deli gibi aşık bir cerrah Asya’nın aldatılma hikayesini anlatan Sadakatsiz konusu ile oldukça ilgi çekti. Aldatılan bir kadının neler yapabileceğini gözler önüne seren bu dizide zaman zaman Asya’nın yapabildiklerine şaşıracaksınız. RTÜK tarafından da zaman zaman ikaz alan Sadakatsiz dizisi oyuncuları kimlerdir? 

1 – Sadakatsiz Dizisi Asya | Cansu Dere Kimdir?

Sadakatsiz oyuncuları arasında hem çok dikkat çekici hem de oldukça güçlü bir karaktere can veren Cansu Dere kimdir ? 1980 doğumlu olup, Yunanistan göçmeni bir ailenin çocuklarından biridir. İlkokul ve ortaokul eğitimini İzmir’de alan Cansu Dere, Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması 2000 ‘de Türkiye 3. ‘sü olmuştur. 

Yurt içi ve yurt dışı birçok defilede podyumda yürüyen Cansu Dere, Cengiz Abazoğlu, Hakan Yıldırım, Arzu Kaprol, Bahar Korçan ve Ümit Ünal ile uzun süre çalışmıştır. 

Beren Saat ve Engin Akyürek gibi oyuncuların keşfedildiği Türkiye’nin Yıldızları programını sunan Cansu Dere 2004 yılında katıldığı bu projede büyük ilgi toplamıştır. Katıldığı her projede büyük bir ilgi toplayan Cansu Dere filmleri ve dizileri ile oldukça çok takipçiye ulaşabilmektedir. 

Dizide aldatılan başarılı ve güzel bir doktoru canlandıran Cansu Dere, Sadakatsiz dizisi Asya rolü ile karşımıza çıkıyor. Aldatılan bir kadının yapabileceği şeylerin ne kadar ileri gidebileceğini ve intikam duygusunun bir kadını nasıl değiştirebileceğini izleyeceğiniz dizide zaman zaman Asya’ya üzülebilir, zaman zamansa onu destekleyebilirsiniz. 

2 – Sadakatsiz Volkan | Caner Cindoruk Kimdir?

1980 yılında Adana’da doğan Caner Cindoruk Çukurova Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Üniversite eğitimi boyunca çeşitli tiyatro etkinliklerinde görev alan Caner Cindoruk sanata düşkün bir ailenin çocuğudur. Babası iki defa Orhan Kemal Öykü Ödülü almış bir yazar olan Caner Cindoruk’un kendisi gibi oyuncu bir de amcası bulunmaktadır.

Sadakatsiz oyuncuları arasında şüphesiz ki en çok sinirlendiğimiz karakterlerden birine can veren Caner Cindoruk, üniversite eğitiminden bu yana tiyatroyu hayatının merkezine almıştır. Dizide aynı zamanda iki kadını sevebileceğini iddia eden bir adamı canlandıran usta oyuncu, rolünü oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir. 

3 – Sadakatsiz Derin | Melis Sezen Kimdir?

Dizinin kötü kızı Derin Güçlü karakterine can veren Melis Sezen, henüz 27 olmasına rağmen yıldızı oldukça parlayan bir oyuncudur. 1993 yılında İstanbul’da doğan Melis Sezen, Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü mezunu olup, Hayat Bazen Tatlıdır , Mucize 2, Tilki Yuvası ve Dünya Hali  gibi filmler ile kamera karşısına çıkmıştır. 

Sadakatsiz dizisinde, eski Belediye Başkanı Haluk Güçlü’nün kızı olarak karşımıza çıkan Derin Güçlü, Volkan ile 2 yıldır ilişkisi bulunan genç kızdır. Sadakatsiz dizisi oyuncuları arasında halkın hışmına en çok uğrayan karakterlerden birine can veren Melis Sezen, dizideki ilgi çekici tavırları ile ön plana çıkmaktadır. 

4 – Sadakatsiz Dizi Oyuncuları Mert Çelik | Eren Vurdem Kimdir?

Dizinin haylaz ve asi adamı kimliğini taşıyan Eren Vurdem ‘i hepimiz İnadına Aşk dizisi kadrosu ile hatırlarız. Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunu olan ünlü oyuncu Konya’da doğmuştur. İnadına Aşk dizisi ile başlayan profesyonel oyunculuk hayatı, Son Mektup, Şubat ve Şefkat Tepe dizileri ile devam etmiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=VHkgtWiZNRw

Yakışıklı oyuncunun sevenleri Sadakatsiz dizisi Mert karakterinden pek de hoşlanmayacak gibi duruyor. 15 yıllık evliliği olan Mert’e can veren ünlü oyuncu, en yakın arkadaşının karısına ilgi duyması ve ona yaklaşması ile büyük tepkiler almaktadır. Gizli gizli aşık olduğu Asya’dan cevap bulduğunu düşünürken, Asya’nın planlarının tam ortasına düşecek olan Mert, ilerleyen bölümlerde eşi Bahar ile ve yakın arkadaşı Volkan ile neler yaşayacak? Birlikte göreceğiz. 

5 – Sadakatsiz Bahar | Yeliz Kuvancı Kimdir?

1987 yılında Ankara’da doğan Yeliz Kuvancı, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü  mezunudur. Sinema ve dizi dünyasında henüz çok yeni bir yüz olan Kuvancı’nın ilk dizi deneyimi Öyle Bir Geçer Zaman ki projesidir. Güzel oyuncu Sadakatsiz dizisinde Bahar karakterini canlandırırken, rolünün özellikleri arasında eşine aşırı bağlı bir kadın olması ile dikkat çekmektedir.

15 yıllık evlilikleri boyunca çocukları olmayan Bahar Mert çifti arasındaki yaşananlar, Asya’nın işine mi gelecek? Mert, Bahar’dan soğudukça Asya’ya mı aşık olacak? Yoksa bu sadece Volkan’ı kıskandığı için mi gerçekleşiyor? Tüm bunların cevabı için Sadakatsiz 1 bölüm videosundan iitibaren diziyi izlemenizi öneririz. 

6 – Sadakatsiz Gönül Güçlü | Gözde Seda Altuner Kimdir?

Sadakatsiz dizisinde Derin’in annesi, eski belediye başkanının eşi olarak izleyeceğimiz Gözde Seda Altuner 1982 yılında İstanbul’da doğmuştur.  Öyle Geçer Zaman ki, Melekler ve Kumarbazlar, Çılgın Kanal projeleri ile akıllara kazınan Altuner, Sadakatsiz dizisi oyuncuları arasında belki de en masum karakterlerden birine hayat vermektedir. 

Eşine ve çocuklarına bağlı bir anneyi göreceğimiz Sadakatsiz dizisi Gönül karakteri ile çoğu zaman bir annenin eşi ve çocukları arasında kalış mücadelesini izliyor olacağız. 

7 – Sadakatsiz Haluk | Burak Sergen Kimdir?

Dizinin en güçlü erkek karakterlerinden biri olan Haluk Güçlü’yü canlandıran Burak Sergen 1961 Ankara doğumludur. 1.81 boyundaki deneyimli oyuncu 85 kilo olması ile de dikkat çekiyor. Ankara Devlet Konservatuarı mezunu yakışıklı ve deneyimli oyuncu, Sadakatsiz dizisi oyuncuları arasında Eski Belediye Başkanı rolünde yer almaktadır. Çevresi tarafından sevilen ve sayılan bir iş adamını canlandıran usta oyuncunun son ve en önemli projesi Çukur dizisi idi. 

8 – Sadakatsiz Dizisi Oyuncuları Ali Arslan | Alp Akar Kimdir?

Dizide Tekirdağ’da doğmuş büyümüş 11 yaşına bir çocuğu canlandıran Alp Akar, 2006 yılında İstanbul’da doğmuştur. Dizi setinin en küçük oyuncularından biri olan Akar, Umutsuz Ev Kadınları, Geniş Aile, Kertenkele, Güldüy Güldüy Show ve Vatanım Sensin gibi yapımlarda rol aldı. 

Sadakatsiz dizisi oyuncuları arasında dikkat çeken bir role sahip olan Alp Akar, anne ve babası ayrılmak üzere olan bir çocuğu oynamaktadır. Babasını genç bir kız ile öpüşürken gören Ali’nin yaşadıkları sizi derinden etkileyecek. 

9 – Sadakatsiz Derya Samanlı | Özge Önder Kimdir? 

Doktorlar ve Mucize Doktor dizileri ile akıllara kazınan rollere imza atan Özge Öner yine bir doktor rolü ile karşımıza çıkıyor. 1978 yılında Ankara’da doğan Önder, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olup çok sayıda önemli rol ile karşımıza çıkmıştır. 

https://www.youtube.com/watch?v=Z4xaj0Y0YaI

Sadakatsiz dizisi Derya karakterine can veren Önder, evlilikten korkan ve oldukça da güçlü bir doktordur. Bütün hayatı işi ve yakın arkadaşları olan Derya, zaman zaman Asya’ya üzülse de çocukluk arkadaşı Volkan’ın ardını toplamaktan yorulmaz. 

Sadakatsiz 5 Bölüm Full İzle Kanal D

Sadakatsiz 4 Bölüm Full İzle Kanald

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!