Sakin ve Huzurlu Tatilin Adresi: Bozcaada

Sakin ve Huzurlu Tatilin Adresi: Bozcaada

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsanız Bozcaada sizin için oldukça keyif verici bir mekan olacaktır. İster aile ile ister arkadaşlarınız ile vakit geçirebileceğiniz Bozcaada, temiz plajları ve doğal güzellikleri ile her sene binlerce yerli ve yabancı ziyaretçisini bünyesinde ağırlamaktadır. Bozcaada hem coğrafi konumu hem de iklimi sayesinde tatil mekanı olarak oldukça fazla tercih edilen merkezler arasında yer almaktadır. Bozcaada da geçireceğiniz vakti Bozcaada’yı keşfederek eğlenceli hale getirebilirsiniz.

 

Bozcaada’da Ne Yapılır?

Bozcaada Çanakkale’de bulunan, Türkiye’nin en güzel bölgeleri arasında yer alan alanlar arasındadır. Bozcaada’ya gittiyseniz ve bölgeyi tanımak istiyorsanız öncelikle Bozcaada sokakları ile turunuza başlayabilirsiniz. Sokakları oldukça keyifli ve ışıl ışıldır. Bozcaada’ya geldiyseniz tarihi mekanları da görmeden geçmeyiniz. Ayazma Manastırı, Bozcaada Şarap Fabrikası ve Bozcaada Müzesi bu mekanlardan bazılarıdır. Ayrıca Rum Mahallesi ve Meryem Ana Kilisesini de ziyaret edebilirsiniz. Hepsi birbirinden güzel ve farklı bu mekanlara yapacağınız ziyaretler ile Bozcaadayı keşfedebilir ve oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz.

 

Bozcaada’da Butik Otel Tercih Etmek

Bozcaada’ya tatile veya gezi amaçlı geldiyseniz birbirinden şirin Bozcaada butik otelleri arasından dilediğinizde konaklama şansına sahipsiniz. Bozcaada butik otellerine neredekal.com üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu oteller arasından yapacağınız araştırma ile Bozcaada butik otel fiyatlarına ulaşabilir ve kendi bütçenize uygun olan butik otelde konaklayabilirsiniz. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!