seda-sayan-kocalari

Seda Sayan Kaç Kere Evlendi? Seda Sayan Kocaları İsimleri Neler?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seda sayan kocaları ve sevgilileri ile merak konusu olmaya her yıl devam ediyor! Kadırgalı Seda olarak tanıdığımız ünlü şarkıcı ve sunucu özel hayatıyla gündem olmaktadır. Özellikle yaptığı evlilikler ve bununla birlikte boşanmaları çok sayıda araştırma yapılmasına neden oluyor. Peki Seda Sayan kaç kere evlendi? Seda Sayan sevgisi kim? Seda Sayan yeni eşi kim? İşte hakkında merak edilenler!

Seda Sayan Kaç Kere Evlendi? Seda Sayan’ın Kaç Kocası Oldu?

seda-sayan-kocalari

Seda Sayan kocaları araştırmasında ilk merak edilen kaç kere evlilik yaptığı üzerine olmaktadır. Sayan geçtiğimiz aylarda yaptığı son evliliği ile birlikte sekizinci evliliğini yapmış oldu. Bundan önceki yedi evliliğinde umduğunu bulamayan Seda Sayan son kocası ile oldukça eğlenceli ve özel anlarını sosyal medya üzerinden paylaşmaya devam ediyor.

Seda Sayan kaç kere evlendi? Sekiz kere. Peki ünlü sunucu Seda sayan kocaları isimleri neler? İşte Seda Sayan eski eşlerinin isimleri:

  • Rıdvan Kılıç
  • Sinan Engin
  • Mahsun Kırmızıgül
  • Onur Şan
  • Soner Yapacık
  • Tuncay Kıratlı
  • Gökhan Şükür
  • Son olarak evlendiği ve evliliği süren eşi ise Çağlar Ötken.

Seda Sayanın Kocaları Kimler? Seda Sayan Eski Eşleri Hakkında Merak Edilenler!

Seda Sayan kaç kere evlendi sorusunun yanı sıra daha çok yaptığı evlilikleri hakkında merak edilenler bulunmaktadır. Seda Sayan sevgilileri olarak anılıp evlilikle sonuçlanmayan ilişkileri olduğu gibi genelde evlendiği de görülmektedir. İşte Seda Sayan’ın evlilikleri hakkında bilinenler!

1- İlk Seda Sayan’ın Kocası: Rıdvan Kılıç ve Seda Sayan Evliliği

seda-sayan-kocalari

Eski Galatasaraylı futbolcu Rıdvan Kılıç, Seda Sayan’ın ilk kocası olarak listede yer alıyor. Futbolcu ile daha yeni yeni ünlü olduğu dönemlerde tanışan Sayan, evlilik kararını kısa sürede aldı. Düğün tarihleri 1987 yılının Mayıs ayıydı. İlk evliliğini 26 yaşında gerçekleştiren Sayan aldığı evlilik kararı süresi gibi kısa sürede boşandı.

2- Sinan Ergin Seda Sayan Evliliği

seda-sayan-kocalari

Sinan Ergin diğer futbolcu eşlerinden birisidir. Bu ilişkide önce Sinan Ergin, Seda Sayan’ı görür ve beğenir. Şarkıcının sahnelerine giderek ilgisini belli eden Ergin, bu ilgiye kayıtsız kalmaz. Günün sonunda Seda Sayan da bu ilişkiye onay verir ve 1990 yılında evlenirler. Seda Sayan kocaları arasında yer alan Sinan Ergin evliliğinden Oğulcan Ergin adında bir oğulları olur.

3- Seda Sayan Mahsun Kırmızıgül Evliliği

seda-sayan-kocalari

Seda Sayan sevgilisi arasında yer alan Mahsun Kırmızıgül ile olaylı bir ilişkisi ve boşanması olmuştur. Birlikte 1990lı yıllarda yaptıkları programında aralarında elektrik oluşan ikili 1995 yılında evlenmiştir. Yalnız ikili resmi nikah değil imam nikahı ile birliktelik yaşamıştır. Her ne kadar ilişkisi güzel gitse de üç senenin sonunda olaylı bir şekilde ayrılarak eski Seda Sayan kocaları arasında yer almıştır.

4- Seda Sayan Soner Yapacık Evliliği

seda-sayan-kocalari

Belki de Seda Sayan’ın kocaları arasında en bilinmeyen ve olaylı olan evliliklerinden birisidir. Bu ilişkide olaylı bir tanışma oluşmuştur. Soner Yapacık birgün trafikte ilerlerken Seda Sayan arabadan kendisini fark eder. Kırmızı ışıkta sağa çekmesini rica ederek sadece beş dakikalık konuşma sonrası evlilik teklifi alır. Karadeniz Ereğli’de gizlice evlendikten sonra kısa süre sonra boşanmıştır.

5- Seda Sayan Tuncay Kıratlı Evliliği

seda-sayan-kocalari

Tuncay Kıratlı Seda Sayan sevgilisi listesinde en farklı isimlerden birisidir. İkilinin evliliği çok fazla magazin gündemine oturmuştur. Çünkü Seda Sayan bu evlilik öncesinde Tuncay Kıratlı’nın kuzeni ile nişanlıydı. Nişanı attıktan sonra eski nişanlısının kuzeniyle evlenmesi o dönem çok konuşulan olaylar arasında yer almıştır.

6- Seda Sayan Gökhan Şükür Evliliği

seda-sayan-kocalari

Yıllar geçtikten sonra Sedat Peker aracılığıyla Gökhan Şükür ile tanışan Seda Sayan kısa sürede evlilik kararı alsa da sorunlu bir ilişki yaşamıştır. Zira eski eşi Gökhan Şükür’ün ailesi Sayan’ı istememektedir. Tüm bunlara rağmen gizli bir şekilde nikah kıyan ikili 13 ay sonra boşanma kararı almasıyla tekrar gündem olmuştur.

7- Seda Sayan Onur Şan Evliliği

seda-sayan-kocalari

İki şarkıcı bir şekilde birbirlerinin dikkatini çekerek 2008 yılında nikah masasına oturdu. Seda Sayan kocaları arasında bulunan Onur Şan ile yaptıkları düetler de o dönem çok ilgi çekti. Dönemin belediye başkanı Kadir Topbaş öncülüğünde evlenen ikili iki sene sonra boşanma kararı aldı.

8- Seda Sayan Kocaları: Seda Sayan Yeni Eşi Çağlar Ötken!

seda-sayan-kocalari
Seda Sayan Kocaları

2022 yılında adının anılmaya başlamasıyla gündem olan Çağlar Ötken Seda Sayan kocaları arasında yerini aldı. Çağlar Ötken Sayan’ın müzisyen grubunda yer almaktaydı. Hatta tanıştıklarında kendisi evliydi. İkili arasında oluşan aşk sonrası Çağlar Ötken eşinden ayrıldı. 2022 yılında Paris’te evlenen ikili hala evlidir.

Seda Sayan, Nihat Doğan Evliliği Oldu mu? Seda Sayan Sevgilileri Arasındaki Nihat Doğan ile Evlendi mi?

seda-sayan-kocalari

Her ne kadar Seda Sayan kocaları arasında anılsa da Seda Sayan hiçbir zaman Nihat Doğan ile evlenmedi. İkili birlikte yaptıkları programda eş olarak bulunuyordu. Oluşan bu partnerlik zaman içerisinde izleyicilerin de yakıştırması ile yakınlaşmalarına neden oldu. Fakat program bittikten sonra ilişkileri de bitti ve hiç evlenmediler.

Seda Sayan’ın Oğlu Kim? Seda Sayan’ın Kızı Var mı?

Seda Sayan kocaları arasında bulunan Sinan Ergin’den tek çocuğu bulunur. Oğulcan Ergin adındaki oğlu dışında herhangi bir çocuğu bulunmamaktadır. Özellikle Seda Sayan kocaları kadar kızı konusunda araştırma yapılsa da kızı olmadığı bilinmektedir. Seda Sayan eşleri ve çocuğu hakkında alınan bilgiler bu şekildedir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!