featured

Sedat Peker’e Meydan Okuyan Hanımağa Güniz Akkuş Kimdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sedat Peker’e Meydan Okuyan Hanımağa Güniz Akkuş Kimdir ? Sedat Peker Güniz Akkuş tartışması nereden çıktı? Sosyal medyada akım haline gelen tehdit düellosuna bir yenisi de geçtiğimiz günlerde eklenmişti. Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş sosyal medya üzerinden daha önceden 1 yıl 3 ay hapis cezası alan Sedat Peker’e tehdit ve göndermelerde bulunmuştu. Gündeme oturan videolar sosyal medyayı sallamış ve büyük küçük herkes tarafından çok konuşulmuştu.

Gündemin tam ortasına bomba gibi düşen Hanımağa’yı merak edenler Güniz Akkuş’un kim olduğunu araştırmaya başladı. Hanımağa’nın geçmişini duyanlar ise bir şok daha yaşadı. Sedat Peker’e açık açık tehdit mesajları gönderen Hanımağa neden bu kadar sinirlendi? Sedat Peker’den Hanımağa’ya yanıt geldi mi? Gündeme bomba gibi düşen ve herkes tarafından araştırılan Güniz Akkuş kimdir ?  Hep birlikte tanıyalım.

2/12

Bir Gece Ansızın Emzikle Gelebilirim Sedat!

Bir Gece Ansızın Emzikle Gelebilirim Sedat!

Son zamanlarda sosyal medyanın en çok konuşulan videolarından biri de Sedat Peker için yayınlanan açık tehdit videosu oldu. Güniz Akkuş namı diğer Hanımağa Türk bayrağının önünde bir video çekti ve “Bana bak Sedat” sözleri ile olaylı videoya giriş yaptı.

Sedat Peker’e seslenen Hanımağa “Unutma ki devlet her zaman anadır ve 18 yaşındadır” sözleriyle başlayan konuşmasına herkes tarafından çok konuşulan o cümlelerle devam etti. Delikanlı gibi karşıma çık yoksa bir gece ansızın yanına gelecekler ve senin için biberon, emzik, bebek bezi yolluyorum diyen Hanımağa, açık açık tehditte bulunmuştu. Videonun baş kahramanı konuşulurken herkesin aklındaki tek soru hanımağa olan Güniz Akkuş kimdir oldu.

3/12

Güniz Akkuş Kimdir?

Güniz Akkuş Kimdir?

Sedat Peker’e meydan okuyan Güniz Akkuş bir dönem çetecilikten yargılanan, Hanımağa lakaplı eski çete lideridir.

4/12

Güniz Akkuş Nerelidir?

Güniz Akkuş Nerelidir?

Cesur videosu ile çok konuşulan Hanımağa, Almanya’da doğup bir süre Almanya’da yaşamıştır.

5/12

Güniz Akkuş’un Asıl Mesleği Duyanları Şaşırtıyor

Güniz Akkuş’un Asıl Mesleği Duyanları Şaşırtıyor

Güniz Akkuş’un asıl mesleğini duyanlar çok şaşırıyor. Hanımağa, tatil için geldiği Antalya’da gördüğü motorlu polislere hayran kalmış ve motor tutkusundan dolayı Polis olmaya karar vermiş. Kararının ardından Türkiye’ye gelen Akkuş, İzmir Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olmuştur.

6/12

Güniz Akkuş Evli mi ?

Güniz Akkuş Evli mi ?

Güniz Akkuş’un evli olup olmadığı da merak konusu olmuştu. Bu konu hakkında net bir bilgi bulunmamasına karşın Akkuş’un 2012 yılında İspanyol biriyle evlendiği 3 sene sonra ise ayrıldığı iddia edilmektedir.

7/12

Hızlı, Atak ve Başına Buyruk Bir Polis Olarak Tanındı

Hızlı, Atak ve Başına Buyruk Bir Polis Olarak Tanındı

Polislik mesleğine 2000 yılında Yunus Timi’nde başlayan Akkuş, bir süre sonra Narkotik şubeye atandı. Arkadaşları tarafından hızlı, atak ve başına buyruk olarak tanımlanan Hanımağa, bir amirinin açmış olduğu soruşturma ile Kilis’e sürgün edildi.

8/12

Amirini Tehdit Ettiği İçin Meslekten İhraç Edildi

Amirini Tehdit Ettiği İçin Meslekten İhraç Edildi

Güniz Akkuş’un sürgün edildikten sonra, aynı amiri tehdit ettiği için meslekten ihraç edildiği iddia edildi. Meslekten ihraç edilen Akkuş’un 3 dönem milletvekili adayı olduğu bilinmektedir.

9/12

Yakından Tanıdığı Suç Dünyasına Dahil Oldu

Yakından Tanıdığı Suç Dünyasına Dahil Oldu

Polislik mesleğinden ihraç edilen Hanımağa İstanbul’a dönerek meslek hayatında tanıştığı suç dünyasına dahil oldu. 20 kişilik bir haraç çetesi kuran çete lideri, İstanbul’un eğlence mekanlarında kendisini emniyet amiri olarak tanıtıp haraç istedi.

10/12

Hanımağa 3 Sene Hapis Cezası Aldı

Hanımağa 3 Sene Hapis Cezası Aldı

Haraca bağladığı eğlence mekanlarının artmasından sonra işi büyüten Hanımağa , ünlü bir eğlence mekanını bastığında yakalandı ve 2006 yılında 3 sene hapis cezası aldı.

11/12

Tövbe Edip Yepyeni Bir Sayfa Açtı

Tövbe Edip Yepyeni Bir Sayfa Açtı

Hapisten çıktıktan sonra 2015 yılında umreye gittiği bilinen Güniz Akkuş kendine temiz bir sayfa açtığını ve artık hiçbir yasa dışı işte yer almayacağını belirtti.

12/12

Sedat Peker’e Tehdit Mesajları Ardından Gözaltına Alındı

Sedat Peker’e Tehdit Mesajları Ardından Gözaltına Alındı

Sedat Peker’e çağrıda bulunduğu videonun ardından ortalık karıştı ve hijyen operasyonu ile Güniz Akkuş gözaltına alındı.

YouTube video

Son günlerde adını sıkça duyduğumuz Hanımağa, ilerleyen günlerde de gündemden düşmeyecek gibi duruyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!