featured

Sefirin Kızı Son Bölüm Özeti | Sefirin Kızı Son Bölüm İzle Youtube | 30. Bölüm Sefirin Kızı Fragman Yayınlandı mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Sefirin Kızı Fragman yayınlandı mı, Sefirin Kızı son bölüm yaşananlar dizi takipçilerini nasıl etkiledi? İşte, detaylar…

23 Kasım Sefirin Kızı Son Bölüm Özeti | Sefirin Kızı 29. Bölüm

Bir yanda Menekşe’nin Sancar’ı geri kazanma oyunları sürerken, konağa geri dönen Sancar’ın halası, Halise Hanım’a zor anlar yaşatacaktır. Yıllardır görüşmediği büyük görümcesi ile aynı evde yaşamak zorunda kalan Halise Hanım’ın hükmü son mu buluyor? Konağın yeni lideri büyük hala mı oluyor? Elvan’ı aldatan Yahya kendisini affettirebilecek mi? Yoksa Elvan Yahya aşkı son mu buluyor? Tüm bunların cevabı Sefirin Kızı 29. Bölüm Özeti ile sizlerle…

1 – Sefirin Kızı Halise Hanım Yahya ile Birlik Olacak

Oğlu Yahya’nın gelini Elvan ile boşanmasını istemeyen Halise Hanım, Yahya’yı bir güzel hesaba çekecektir. İkilinin boşanmasının önüne geçmek isteyen ikili bunu başarabilecek mi? Sefirin Kızı oyuncuları arasında en deli dolusu olan Elvan’ın bu ayrılıktan dönmeye niyeti var mıdır? Tüm bunların cevabı için Sefirin Kızı Son Bölüm İzle Youtube kanalını takip edebilirsiniz.

2 – Sana Sütümü Helal Etmem

Elvan ile oğlu Yahya’nın boşanmasını istemeyen Halise Hanım oğluna “ Eğer Elvan’dan boşanır, Dudu’yu benim kapıma gelin diye getirirsen; sana sütümü helal etmem. Bilmiş ol.” Sözleri ile Sefirin kızı yeni bölüm izleyicilerinin beğenisini kazandı.

3 – Konakta Feride Hala Devri Başlıyor | Sefirin Kızı Feride Hala Kimdir?

Dizinin koca halası rolü ile Güzel Köylü dizisi oyuncuları arasında da yer alan usta oyuncu Zerrin Sümer karşımıza çıkıyor. Sefirin Kızı 28 Bölüm ile izleyici karşısına çıkan Zerrin Sümer, Sefirin Kızı Hala Rolünde Kim Oynuyor sorusunun yanıtını arayanlar için büyük bir eğlence kaynağı haline geldi. Dizinin aksi halası rolündeki Sümer, yine kendisine hayran bırakıyor.

4 – Doktor Sahra İş Başında! Sefirin Kızı Nare Gerçekleri Anlatacak mı?

Sefirin Kızı Sahra Doktor olarak karşımıza çıkan yeni oyuncu tabi ki de Sancar Efe Alaca Kuş aşkını engellemeye çalışıyor. Akın’ın kız kardeşi olan Sahra, Nare’ye yaklaşarak ondan gerçekleri öğrenmek ve Nare ve Sancar’dan intikam almak istemektedir.

5 – Elvan Zehirleniyor. Peki Bunu Kim Yaptı?

Kendisini serum bağlı bir şekilde bahçedeki koltukta uyurken bulan SefirinKızı dizi oyuncuları arasındaki en neşeli karakterlerden olan Elvan ambulans çağırıyor.

6 – Sefirin Kızı Menekşe Hamilelik Yalanı Yetmedi Sancar’a Büyü Yaptırıyor

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile tanınan Menekşe rolündeki Tülin Yazkan, eski eşi Sancar Efe’ye büyü yaptırmak için bir üfürükçüye gidiyor. Annesi ile türlü türlü yalanlar çeviren genç kadın başarılı olacak mı? Star TV canlı yayın Sefirin Kızı linkine tıklayarak Sefirin Kızı son bölüm Full İzle imkanı bulabilirsiniz.

7 – Sefirin Kızı 29 Bölüm Sancar Gediz’i Öldürüyor mu?

Sefirin kızı dizisi yeni sezon büyük bir heyecanla başlarken, Sancar Gediz ortaklığı bozulmakla kalmıyor, iki çocukluk arkadaşı birbirine düşman oluyor. Dizinin yakışıklı ve zengin oğlanı Gediz son yaptığı hamle ile Sancar’ın elinden kurtulamıyor. Sancar Gediz’i öldürecek mi? Merak edenler Sefirin Kızı Puhu TV ekranlarından izlemeyi unutmayın.

8 – Kahraman Ceylan’ı Buldu

Sefirin kızı dizisi her bölüm olduğu gibi bu bölüm de büyük heyecanlarla devam ediyor. Sefirin Kızı yeni oyuncular arasında yer alan Bülent Şakrak dizinin belalı tiplerinden biri olan Kahraman’a hayat vermektedir. Ceylan’ın Menekşelerde kaldığını öğrenen Kahraman deliye dönecektir.

9 – Gediz Sahra ile Pazarlık Yapıyor

YouTube video

Sefirin Kızı dizi oyuncuları arasında hem karakteri hem de karizmatik tavırları ile sevilen Gediz, Doktor Sahra ile anlaşma yapacaktır. Fakat sanıldığının aksine amacı Sahra’nın yanında olmak değil, Sahra’dan Nare’yi korumaktır.

10 – Gediz ve Nare Yüzleşiyor: Belki Evlenince Bırakırsın

YouTube video

Sefirin Kızı 1. Bölüm yayınlandıktan hemen sonra büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gediz, Nare’nin peşini bırakmayacağını söylerken, Nare, Gediz ile yüzleşir. Sancar Efe ile evleneceğini ve onu bırakmayacağını söyler.

11 – Sancar Efe’ye Kız İstiyorlar

Sefirin Kızı dizi boyunca büyük bir eğlence şölenine dönüşürken, Sancar Efe Nare aşkı gerçek oluyor. Sancar Efe Nare kız isteme töreninde dikkat çekici sahneler yaşanmaya devam ediyor. Siz de bu eğlenceli sahnelere şahit olmak isterseniz Sefirin Kızı Son Bölüm İzle Youtube kanalını takip etmeyi unutmayınız.

12 – Sancar Efe Nare Aşkına Gölge mi Düşecek?

Sancar ve Nare evlilik planları yaparken, bir yandan boş durmayan Menekşe, Sancar’a erkek evladının olacağı müjdesini vermektedir. Nare’nin içi acısa da sevdiği adamın bu üzüntü karşısında ezilmesine izin vermez. Ona kendisini açık bir şekilde anlatır.

13 – Dudu Elvan ile Konuşmaya Geliyor

Elvan’ın konaktan gitmesine neden olan Dudu, Elvan ile yüzleşmeye gelmiştir. Elvan ikisine de bela okuyarak Yahya’dan boşanacağını söyler.

14 – Menekşe’nin Hamile Olmadığı Ortaya Çıkıyor

Dizinin sahtekar gelini Menekşe hamilelik yalanı ortaya çıkıyor. Eski sevgilisi hapisten çıkıp da Menekşe’yi bıçakladığında her şey öğrenilecektir. Sefirin Kızı konusu ile dikkat çekmeye devam ederken, dizinin yeni karakterlerinden olan Doktor Sahra Menekşe’yi bir kez daha kurtaracaktır. Peki, gelecek bölüm ne mi olacak? Birlikte göreceğiz.

Sefirin Kızı Oyuncuları Arasındaki En Yeni Yüz : Zerrin Sümer Kimdir?

Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Edip Tepeli gibi oyuncuların da yer aldığı Sefirin Kızı dizisinde Feride karakterini canlandıracak olan Zerrin Sümer kimdir? Zerrin Sümer kaç yaşındadır? Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı dizisi ile karşımıza çıkan usta oyuncu Zerrin Sümer dizide Sancar ‘ ın halası Feride olarak boy gösteriyor.

23 Kasım 2020 Pazartesi günü yayınlanan Sefirin Kızı yeni bölüm ile çok sayıda seyircinin hayranlığını kazanan usta tiyatro oyuncusu Zerrin Sümer yani Sefirin Kızı Feride Hala bugüne kadar çok sayıda dizide eğlenceli karakterlere hayat verdi. Meslek hayatına Bergama Halk Eğitim Merkezi tiyatro oyuncusu olarak başladığı ortaokul yaşlarından beri oyunculuğa devam eden Sümer için oyunculuk adeta bir hayat kaynağı.

Sefirin Kızı Feride Hala Kimdir? Zerrin Sümer Kimdir?

Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu olan Zerrin Sümer kimdir sorusunun en doğru cevabı ise usta tiyatro oyuncusu olarak verilebilir. Çünkü Sümer için hayatın anlamı Tiyatro sanatından ibarettir.

Sefirin Kızı Hala Rolünde Kim Oynuyor ?

Sefirin Kızı hala rolünde kim oynuyor sorunun sıklıkla sorulduğu son günlerde Sefirin Kızı Feride Hala kimdir sorusu da aynı oranda merak ediliyor. Dizinin yaşlı halasına can veren Zerrin Sümer Nare ile Sancar aşkına sahip çıkacak gibi görünüyor.

Zerrin Sümer Kaç Yaşında?

1945 yılı İzmir doğumlu olan Zerrin Sümer 2020 yılı itibari ile 75 yaşındadır. Deneyimli oyuncu hakkında en çok sorulan sorulardan biri olan Zerrin Sümer nereli sorusunun cevabı ise İzmir olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sefirin Kızı Fragman Yayınlandı mı?

Menajerimi Ara, Benim Adım Melek ve Sen Çal Kapımı gibi dizilerle girdiği reyting yarışında öne geçmeye çalışan Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı ile Star TV izleyicilerini heyecanlandırmayı başardı. 30. Bölüm Sefirin Kızı fragman henüz yayınlanmazken, dizinin gelecek bölümünde Menekşe’nin planları gerçek olacak mı? Dudu Yahya’dan yüz bulabilecek mi? Sancar Nare aşkında son durum ne olacak? Düşün mü kurulacak? Yoksa evliliklerine gölge mi düşecek. Tüm detaylar için bizi takip etmeyi unutmayın.

Sefirin Kızı Son Bölüm İzle Youtube

Star TV Canlı Yayın Sefirin Kızı

Star TV Sefirin Kızı 28 Bölüm İzle

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!