featured

Şehir İsimleri Arasında Uzunluklarıyla Dikkat Çeken Yerleşimler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehir isimleri, kimi zaman içerisinde farklı hikayeleri barındırabiliyor. Öyle ki altında ne efsanelerin yattığı bazı kentleri ve kasabaları bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra bazı kentlerin isimleri tuhaflıklarıyla da ön plana çıkabilir. Hatta bazı yerleşim bölgeleri sadece benzersiz ve dikkat çekici isimlere sahip oldukları için fark edilir! Bazı şehir isimleri o kadar uzun ki, çoğu insan onları doğru bir şekilde hecelese bile zorlukla telaffuz edebilir.

YouTube video

Şehir isimleri yabancı kentlerin olunca bize anlamsız gelebiliyor. Fakat o kültürü irdelediğinizde uzun isimlerin de mantıklı hikayeleri ortaya çıkabiliyor. Uzun şehir isimleri nasıl yazılır ve telaffuz edilir her daim problem olmuştur.

Bugün, dünyanın en uzun şehir adlarından dokuzuna bakalım ve her yerleşim birimini adında kaç karakter olduğuna göre sıralayalım. Ayrıca bu yerler ve çevreleri hakkında bazı ilginç gerçekleri de öğreneceğiz.

Avrupa şehir isimleri listesinde fazlasıyla dikkat çeken bu yerleşim, popülerliğini de isminden alıyor.

Bu yazımızda z şehir isimleri ve farklı şehir isimlerini derledik. Bir diğer yazımızda Türkiye haritası şehir isimleri ve şehir şehir Türkiye hakkında bilgileri bulabilirsiniz. Nisan 2020 içerisinde sizleri ilginç içerikler ile buluşturmaya devam edeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!