Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penil Protez Ameliyatı
Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penil Protez Ameliyatı

Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penil Protez Ameliyatı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sertleşme sorunu yaşayan kişiler tedavi olabilmektedir. Bu problemin 4 ana temel tedavisi bulunmaktadır. Sertleşme sorunu tedavisi Ağızdan alınan ilaçlar, şok tedavisi, iğne ve Penil Protezdir. Ağızdan alınan ilaçlar belli bir süre kullanıldıktan sonra etki etmez ise şok tedavi yöntemi uygulanmaktadır. Bundan da yanıt alınmadığı takdirde iğne tedavisi uygulanır. Bu üç tedaviden de yanıt alınmadığında son olarak Penil Protez tedavisi yöntemine başvurulur.

Sertleşme Sorunu Temel Nedenleri

  • Yüksek kolesterol,
  • Kal hastalığı,
  • Diyabet,
  • Bazı reçeteli kullanılan ilaçlar,
  • Tütün kullanımı,
  • Yüksek tansiyon,
  • Tıkalı kan damarları,
  • Aşırı kilo,
  • Psikolojik nedenler,
  • Prostat kanseri,

Sertleşme Sorunu Nedir?

Sertleşme problemi ilgili uzman doktorlar tarafından belirlenmesi gerekmektedir. Halk arasında iktidarsızlık olarak da bilinmektedir. Oldukça yaygın olan bir durumdur. Eğer tıbbi bir problem yok ise psikolojik nedenlerin araştırılması gerekmektedir. Psikolojik nedenlerin arasında; kaygı, düşünceler, duygular yer almaktadır.

Sertleşme sorunu; cinsel birliktelik sırasında penis yeterli sertliğe gelememektedir ya da sertleşmeyi koruyamamasıdır. Kısacası cinsellik sırasında arzu duyuyor fakat ilişki için yeterli sertleşme elde edilememesidir. Kırk yaşı üstünde olan on erkekten yedisinde bu sorun görülebilmektedir.

Sertleşme Sorunu Belirtileri Nelerdir?

Sertleşme sorunu sıklık ile yaşanmaktadır. Birden fazla şekilde gelişebilmektedir. Sertleşme sorunu belirtileri şu şekildedir:

  • Cinsellik için yeterli sertleşme sağlanmaması,
  • Cinsel ilişki sırasında cinsel organda olan sertliği cinsel ilişki boyunca devam ettirememe,
  • Sertleşme kalitesinde azalma,
  • Sertliği devam ettirememe,

Bu gibi belirtiler sertleşme sorununu bildirmektedir.

Sertleşme problemi herkesin başına gelebilmektedir. Birkaç kere olan sertleşme problemi kalıcı bir problem olduğu anlamına gelmemektedir.

Penil Protez Nedir?

Cinsel organda normal bir şekilde ereksiyon sağlanamaması ve diğer tedavi yöntemlerine cevap verilememesi durumunda kullanılan bir tedavi yöntemidir. Bu tedavi penis içerisine yerleştirilir. Doğal penise yakın sert bir penis görünümü vermektedir. Penis protezlerinin 3 farklı çeşidi bulunmaktadır.
Şişirilebilir olan Penil Protez en çok tercih edilen ve doğala en yakın olan protezdir. Tek parçalı penis protezleri dışarıdan belli olmaz. Penis karına doğru yatırılarak saklanabilmektedir. Bu protezlerin takılması oldukça kolaydır ve aynı zamanda ucuzdur. Özellikle yaşlı ve ellerini tam kullanamayan kişiler bu protezi tercih etmektedir.

Penil Protez, aklı dengesi yerinde olmayan, ereksiyon problemi yaşamayan kişilere takılmaz. Normal yollardan sertleşme sağlayamayan ve ilaç tedavisine yanıt vermeyen kişilere Penil Protez takılabilmektedir.

Penis protezleri, penisin içerisine yerleştirilir. Dışarıdan gözükmez. Penil Protez kalıcı bir yöntemdir. İstenilmediği zaman çıkarılması da oldukça kolaydır. Bu protezlerin ameliyatları oldukça kolaydır. Bir veya iki saat içerisinde ameliyat bitmektedir. Ameliyat yarasıda gizli bölgelerde olmaktadır ve kolay bir şekilde belli olmamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!