Setüstü Ocak

Setüstü Ocak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Set üstü ocak, mutfağınızda en büyük yardımcınızdır. Yemeklerinizi pişirdiğiniz, sıcak çay, kahve için kullandığınız yer burasıdır. Set üstü ocak aynı zamanda tencereleri ve tavaları doğrudan üzerinde ısıtan bir elektrikli ısıtıcının da bulunduğu yerdir. Mevcut ocağınızı yenisiyle değiştirmek istiyorsanız, bir ocak seçmeden önce göz önünde bulundurmanız gereken birkaç nokta vardır.

Ocak, yemek pişirmek ve ısıtmak için kullanılan bir mutfak tezgahı cihazıdır. Geleneksel ocaklardan farklı olarak bu ocaklar gaz ile ve elektrik ile aynı anda çalışabilir. Setüstü ocak modelleri akıllı sistemler olarak yenilenmiş şekilde mutfaklarda yerini almıştır.

Setüstü Ocak

Setüstü Ocak Çeşitleri

Set üstü ocak, tencere ve tavalarınızın altındaki bobinleri ısıtarak çalışır. Bu bobinler elektrikli veya gazlı olabilir. Bu yüzden satın almadan önce nasıl bir ocak alacağınıza kara vermelisiniz. Set üstü ocaklar, küçük veya büyük bir mutfağa sahip olmanıza bağlı olarak birçok farklı boyutlarda tasarlanmıştır.  Açık konsept düzenine sahip yeni bir ev satın alıyorsanız, mutfağınızda daha az yer kaplayacak ve aynı anda birden fazla öğeyi pişirmeniz için size bolca yer sağlayacak ada tarzı bir ocak almayı düşünün. Setüstü ocak modelleri için https://www.luxell.com.tr/set-ustu-ocak sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!