featured

Sevgiliye En Romantik ve En Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi: Sevgililer Günü Animasyonları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevgiler günü hediyesi olarak eşinize, sevgilinize, flörtünüze, nişanlınıza sevgililer günü animasyonları göndererek romantizme romantizm katabileceğinizi biliyor muydunuz?

Eğer sevgililer günü hediyesi almak için yeterli bütçeniz yoksa sevgililer günü animasyonları ile de sevginizi gösterebilirsiniz. Ya da sevgililer günü sabahına romantik ya da komik bir günaydın demek isterseniz de bu videolardan yararlanabilirsiniz.

Bu videoları ister telefonunuza kaydedip sevgilinize gönderin, ister video linkini mesaj yoluyla ulaştırın. İşte, sevgililer gününde sevgiliye gönderilebilecek en özel, en güzel ve en iyi sevgililer günü animasyonları…

1- Sevgililer Gününe Eğlenceli Bir Günaydın Deyin

Eğer sevgililer günü sabahına komik ve eğlenceli bir giriş yapmak istiyorsanız, Kerem ile Aslı’nın aşkını anlatan komik bir sevgiler günü animasyonunu tercih edebilirsiniz. Eğer ki; sevdiğiniz kızın babası ya da ailesi ilişkinize sıcak bakmıyorsa bu animasyon tam size göre!

YouTube video

2- Aşkın Hediyelerle Mümkün Olmadığını Ona Hatırlatın

Kapitalist düzen karşıtıysanız ve sevgililer gününün insanların alışveriş yapması için ilan edilen kapitalist bir gün olduğunu düşünüyorsanız sizin için bir sevgililer günü animasyonu var!

Aşkın, sevginin alınan hediyelerle mümkün olmadığını anlatan bu sıcacık ve romantik animasyon videosu ile hiç alışveriş yapmadan, sevgilinize güzel bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz. Ne demişler; aşk bazen birlikte ip atlamaktır!

YouTube video

3- Sevgiliniz Sizi İhmal Ediyorsa İmalı Göndermede Bulunun

Eğer sevgilinizin ya da eşinizin sevgililer gününü kutlamak istiyorsanız ama aynı zamanda imalı bir göndermede de bulunmak istiyorsanız, bu sevgililer günü animasyonu tam sizin için biçilmiş kaftan!

Eğer ki sevgiliniz sizi ihmal ediyorsa ve aşkın ihmale gelmeyeceğini ona hatırlatmak istiyorsanız bu animasyondan sonuna kadar yararlanabilirsiniz.

YouTube video

4- Sevgililer Gününe Heyecanlı Bir Giriş Yapın

Sevgiler gününe heyecanlı bir giriş yapmayı düşünüyorsanız, sonu aslında hiç de beklenilen gibi bitmeyen bu animasyon filmini tercih edebilirsiniz. Bu sevgililer günü animasyonu özellikle de tüm gün ev işleriyle boğuşan ev hanımlarının ilgisini çekebilir.

YouTube video

5- Sevgililer Günü Animasyonu ile Hayatın Sürprizlerle Dolu Olduğunu Hatırlatın

Romantik bir sevgililer günü videosu olmasa da hayatın sürprizlerle dolu olduğunu, bu ilginç sevgililer günü animasyonu ile hatırlatabilirsiniz.

YouTube video

6- Aşkınızın Ölümsüzlüğünü ve Sadakatinizi Bu Sevgililer Günü Animasyonu ile Anlatın

Animasyon film tutkunu olanlar Yukarı Bak (Up) filmini bilirler… Gerçek aşkı, sadakati ve ölümsüz aşkı en iyi anlatan bir film olan ve en iyi animasyon filmleri listesinde yer edinen Yukarı Bak ile sevgilinize romantik bir sevgililer günü animasyon hediyesi verebilirsiniz.

Hatta sevgililer gününde birlikte bu filmi de izleyebilirsiniz. Ancak mendillerinizi hazır bulundurun çünkü ağlamamak pek mümkün değil!

https://www.youtube.com/watch?v=W-TUdzZEUs4

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!