Seyahat Rehberi: Avrupa'nın En İyi Havalimanları

Seyahat Rehberi: Avrupa’nın En İyi Havalimanları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa, başlı başına bir turizm merkezi olmakla birlikte dünyanın en önemli aktarma noktalarından biri. Kıtanın bu özelliğiyle öne çıkmasında şüphesiz, farklı ana karalara stratejik bir şekilde yakın olmasının yanında gelişmiş havalimanlarının da etkisi büyük. Modern, yenilikçi ve konforlu bir hizmet sunan Avrupa havalimanları bu yönüyle dünya çapında örnek teşkil ediyor!

Seyahat Rehberi: Avrupa'nın En İyi Havalimanları

Seyahat deneyimi yalnızca gidilen şehirde geçirilen vakitlerden oluşmuyor. Evinizden valizinizle adımınızı attığınız andan itibaren aslında yolculuk deneyiminiz de başlamış oluyor. Bu açıdan, konforlu ve sorunsuz bir seyahat için tercih edilen veya aktarma yapılan havalimanlarındaki imkanlar ve ekstra hizmetler de önemli bir noktada yer alıyor. Özellikle Avrupa’nın en iyi havalimanları, bu noktada yolcularına sunduğu gelişmiş imkanlarla bir seyahat deneyiminden çok daha fazlasını sunuyor.

Avrupa’nın En İyi 5 Havalimanı

Seyahat Rehberi: Avrupa'nın En İyi Havalimanları

Uçuş araştırmaları şirketi Skytrax’in verilerine göre, işte 2023 yılı itibarıyla Avrupa’nın en iyi beş havalimanı!

  • Paris Charles De Gaulle Havalimanı, Fransa: Dünyanın en yoğun ikinci havalimanı olarak hizmet veren Paris Charles De Gaulle Havalimanı, en iyi havalimanları listesinde dünyada beşinci, Avrupa’da ilk sırada yer alıyor.
  • İstanbul Havalimanı, Türkiye: İstanbul Havalimanı (İGA Airport) hem Güney Avrupa’nın en iyi havalimanı hem de dünyanın en aile dostu havalimanı seçildi. 60 milyon üzerinde yolcu ağırlayan İstanbul Havalimanı, yüksek hizmet kalitesiyle yalnızca Avrupa’da değil, dünya genelinde öne çıkıyor.
  • Münih Franz Josef Strauss Havalimanı, Almanya: Geniş olanakları ve dikkat çeken çevresel uygulamalarıyla Münih Franz Josef Strauss Havalimanı, dünyanın yedinci, Avrupa’nın ise üçüncü en iyi havalimanı.
  • Zürih Havalimanı, İsviçre: Avrupa’nın en önemli hava ulaşım merkezlerinden biri olan Zürih Havalimanı, dünyanın en iyi sekizinci, Avrupa’nın ise en iyi dördüncü havalimanı olarak dikkat çekiyor.
  • Madrid Barajas Uluslararası Havalimanı, İspanya: İspanya’nın ana hava yolu şirketlerinin merkez olarak kullandığı Madrid Barajas Uluslararası Havalimanı, dünyanın 10’uncu, Avrupa’nın ise beşinci en iyi havalimanı.

İstanbul Havalimanı Türkiye’yi Gururlandırıyor

Seyahat Rehberi: Avrupa'nın En İyi Havalimanları

Dünyanın en önemli küresel aktarma merkezlerinden biri haline gelen İstanbul Havalimanı, hizmete açıldığı ilk günden bu yana Türkiye’nin değerine değer katıyor. İstanbul’un yeni havalimanı, sunduğu ek hizmetlerle yolcular için sadece seyahat değil, aynı zamanda bir cazibe merkezi olarak konumlanıyor.

İstanbul Havalimanı’nda hizmet veren İGA Pass, havalimanı kalitesini doğrudan etkileyecek İstanbul Airport VIP Lounge, Meet&Greet, Buggy gibi hizmetleriyle öne çıkıyor. IGAPass üyelik programlarıyla günlük ve yıllık paket olarak alınabilen bu hizmetler, yolcuların özel ve ayrıcalıklı bir uçuş deneyimi yaşamasına olanak tanıyor.

İstanbul Havalimanında Uçuşunuzu Keyifli ve Konforlu Hale Getirmenin İpuçları

Seyahat Rehberi: Avrupa'nın En İyi Havalimanları

İGA Pass üyelik paketlerini satın alarak İstanbul Havalimanı’nda geçirdiğiniz vakitleri siz de çok daha keyifli ve konforlu hale getirebilirsiniz! İGA VIP Lounge hizmetiyle dinlenme alanlarında rahatça vakit geçirebilir ve ücretsiz masaj servisiyle seyahat stresini atabilirsiniz. Buggy hizmetiyle havalimanı içerisinde ulaşımınızı konforlu bir şekilde tamamlayabilir, özel asistanlar eşliğinde unutulmaz bir deneyim yaşamak için Meet and Greet hizmetini satın alabilirsiniz. İGA Fast Track hizmetiyle ise uçağınıza sıra beklemeden ulaşabilirsiniz.

İGA özel yolcu paketleriyle İstanbul Havalimanı’nda yolculuk deneyiminizi unutulmaz kılacak hizmetleri satın alarak ayrıcalıklı hissetmenin keyfine varın!

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!