featured

Simli Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılbaşına kısa bir süre kalmışken sizlere, Simli Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Sizlere adım adım anlatacağız. Yılbaşında, doğum gününde, sevgililer gününde planınız nedir? Özel gününüzü nasıl kutlamayı planlıyorsanız o gece ışıldanacak tek kuralınız olsun. Özellikle yepyeni bir yıla ışıl ışıl bir giriş yapmanız ve dikkatleri kendi üzerinize çekmeniz için bu yazımızda simli göz makyajı nasıl yapılır onu anlattık.

Simli göz makyajı nasıl yapılır?

Yılbaşı demek elbette ışıltı demektir. Bu nedenle yapacağınız makyajın da ışıl ışıl olması demektir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da simli göz makyajları çok moda. Yeni yıl partilerinin en ışıltılı adı olabilirsiniz. Nasıl mı? Okumaya devam edin. Bu yıl göz makyajınızla dikkat çekmeyi istiyorsanız altın ve mor tonlarındaki iki simli far imdadınıza yetişebilir.

ss-expand”>

Sadece iki far kullanarak gecenin en çarpıcı ismi haline gelebilirsiniz. Şüphesiz her zaman göz makyajının ilk adımında far bazı kullanmak şarttır. Far bazını kullandıktan sonra mor renkli simli farı göz kapaklarınıza uygulayın. Oldukça ışıltılı ve yüksek pigmente sahip olan bir far seçtiğinizde tek seferde yoğun bir etki elde edebilirsiniz. Göz makyajınızda ışıltının dozunu artırmak isteyen kişilerdenseniz, gözünüzün katlanma bölgesine altın simli farı uygulayabilirsiniz. Uygulayacağınız altın simli farı göz pınarlarına uygulamayı da unutmayın!

Hacimli ve iddialı kirpikler

Gözlerinizde ışıltılı ve simli farlar kullandığınızda kirpikleriniz iyice hacimli ve iddialı görünmesi şarttır. Bunun için kirpiklerinize gözle görülür bir hacim veren maskara kullanmanız gerekecektir. Son olarak kirpiklerimde ışıltılı olsun istiyorsanız altın simli maskarayı tercih edebilirsiniz. Özellikle gece makyajlarında kullanılması için üretilen altın simli maskara oldukça kullanışlıdır.

Işıltıyı artırın

Bununla makyajınız bitti zannetmeyin. Yılbaşı makyajında ışıltıyı en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Bunun için de likit aydınlatıcıyı yüzünüzün yüksek bölgelerine mutlaka uygulamanız gerekir. Özellikle elmacık kemiklerinin üzerine, burnunun ucuna, dudakların üzerine uygulayın. İşte hazırsınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!