sisli-tabelaci

Şişli Tabelacı Seçerken Bilmeniz Gereken 10 Şey!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şişli tabelacı seçimi sırasında kafa karıştıran çok fazla seçenek ve fazlaca detay bulunmaktadır. Tabelacı seçiminde, hizmet ve ürünü en iyi şekilde tanıtan, firmaya uyum sağlayan tabelayı ve içeriği üretme yeteneğine sahip firmalar ile çalışılmalıdır. Reklamı, müşteriye en doğru şekilde yansıtmak için farklı tasarım seçeneklerini bir araya getirerek özenle çalışan firmalar tercih edilmelidir.

Şişli Tabelacı Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Adımlar

Markanın bilinirliğini yansıtmak, müşteriler tarafından ilgi çeken ve kolayca fark edilen tabelalar tasarlamak, firmanın satış politikasını etkilemesi açısından oldukça önemlidir. Tabelacı seçimi sırasında dikkat edilmesi gereken adımlar ise şu şekilde sıralanabilir;

1- Bilgi Birikim ve Tecrübe

Şişli tabelacı seçiminde öncelikle bilgi birikim ve tecrübe açısından deneyimli firmalarla çalışmakta fayda var. Geçmiş çalışmalara ve referanslara göz atarak, müşteriye sunulan ürün çeşitliliği değerlendirerek anlaşma sağlanmalıdır.

sisli-tabelaci

2- Tasarım Yeteneği

Tasarım aşamasında fontun nasıl kullanıldığı ve tasarım simgesi oldukça önemlidir. Sıradan ve dikkat çekmeyen mağaza/dükkan tabelası tasarımları özensiz görünümlerinin yanı sıra, zamanla satış yapmayı da olumsuz etkilemektedir. Bu nedenle Şişli tabelacı seçiminde tasarım yeteneği gelişmiş tabelacı firmaları ile çalışmak firma kazanıcınızı arttırmak açısından oldukça önemlidir.

Reklamın en iyi şekilde müşteriye yansıtılabilmesi için tabela harf boyutu ve renk seçimi fark edilmesi açısından önemli bir unsurdur. Gecede hizmet verecek iş yerleri için ışıklı tabela tasarımı, mekanın karanlıkta da fark edilmesi açısından büyük önem teşkil etmektedir. Bu nedenle firma ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarım gerçekleştirilmelidir.

3- Malzeme Seçimi

Tabelacının, sipariş verilen tabelayı kullanacak olan iş yerinin bulunduğu konuma göre kapalı ya da açık ortamın hava şartlarına gerektirdiği zorluklara tasarlanması gerekir. Örneğin; aşırı kar veya rüzgar alan tepe bölgelerde düz plaka tabelaların kullanımından kaçınarak, 3 boyutlu harf tabela tasarımı ve paslanmaz malzeme kullanımı daha uygun görülmektedir. Aksi takdirde düz plaka tabela seçimi aşınmaya dayanamayarak çok çabuk deforme olacaktır.

Dayanıklı malzemeden üretilen ve boyutlandırılmış tabelalar uzun yıllar kullanılmaya daha uygun olduğu için müşteriyi de mağdur etmeyecektir. Bu nedenle, tabelacının tasarım sürecinde malzeme seçimi oldukça önemlidir.

sisli-tabelaci
Şişli Tabela

4- İmalat Süreci

Tecrübeli ve bilgi birikimine sahip Şişli tabela firması seçiminde, tasarım şekline ve malzeme türüne karar verilmesinin ardından tabelanın imalat süreci başlar. İmalat aşamasında mekana uyan, düzgün ve özenli boyanmış, tasarımı en iyi şekilde yansıtan kaliteli tabela imalatı, firmanın kalitesini de ortaya çıkartacaktır.

5- Montaj İşçiliği

Tabelacı tarafından imalatı ve nakliyesi tamamlanan tabela, ortam şartlarına dayanım sağlayacak en uygun şekilde montajının yapılması gerekir. Özelliklede dış mekan tabelalarının doğru konumlandırılması, Şişli tabelacı tarafından sağlam montaj işçiliği ile desteklenmesi gereklidir. Aksi takdirde olumsuz hava şartlarında istenmeyen sonuçlar doğurarak geri dönüşü olmayan durumlara neden olabilir.

6- Dikkat ve Özen

Şişli tabelacının tasarım aşamasından montaj işçiliğine varana kadar tüm aşamalarda gösterilen dikkat ve özeni firmanın kalitesini ortaya çıkarmaktadır. Özenle yapılan her iş gibi reklam aşamasında, reklam tabelası hazırlayan tabelacının kalitesini de ortaya koyar.

sisli-tabelaci
Şişli Tabelacı

7- Müşteri Memnuniyeti

Tabela siparişinin her aşamasının, müşteri istekleri doğrultusunda ilerlemesi müşteri memnuniyeti sağlamak açısından oldukça önemlidir. Müşterinin talep ettiği tüm detayların özenle hazırlanması ve tamamlanması olumlu geri dönüşler sağlayacaktır. Yeni açılan şube tabelalarındaki tercihler, müşteri yorumları, öneri ve yönlendirmeler şeklinde müşteri memnuniyeti firmaya yansıyacaktır.

8- Ücretlendirme Politikası

Şişli tabelacı tarafından sağlanan üretim kalitesi ve müşteri potansiyeline bağlı olarak tabela fiyatları değişkenlik göstermektedir. Bunların yanı sıra, müşteri tarafından tercih edilen tabelanın şekli, boyutu, ışıklandırması, rengi ve kalitesi gibi birçok etkende Şişli tabelacı fiyatları konusunu etkilemektedir.

9- Ulaşılabilirlik

Tabelanın montaj ve işçiliğinin ardından mekana takılarak işlem tamamlanır, fakat Şişli tabelacı tarafından sunulan garanti süreci başlar. Şişli tabela seçiminde firmaya ulaşılabilirlik aşamasında, kolay iletişim kurulabilen ve güven teşkil eden firmalardan hizmet almak oldukça önemlidir. Olumsuz durumlarla karşılaşılan deformasyon yaşanılan tabelalarda, firmadan garanti talep edilebilmelidir.

sisli-tabelaci

10- Şişli Tabelacı Seçiminde Güven

Şişli tabelacı arayışında güvenilir firmalarla iletişim kurarak kaliteli hizmet alabilirsiniz. Tasarım yaptıracak kişilerin müşteri memnuniyetine önem veren kurumsal firmalar ile çalışmak veya ulaşılabilirliği kolay olan firmaları tercih etmek tabela kullanım sürecinde oldukça önemlidir.

Seva Reklam firması aracılığıyla tabelalarınızı güvenle seçebilir ve kısa sürede temin edebilirsiniz. Uzun süreli kullanım ve bahsedilen tüm bu maddelere uygunluğu ile yılların tecrübesi karşınızda!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!