Uzman Hosting Şirketi
Uzman Hosting Şirketi

Sitenizi Yayına Almanız İçin Uzman Hosting Şirketi İle Çalışın

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir web sitesinin yayına başlaması için gerekli olan etmenler içerisinde domain, hosting ve sunucu gibi terimler yer alır. Hayal Host şirketi de bu terimlerin güvenilir hizmetini veren bir firma olarak bilinir. İnternetin hızlı gelişimi ile beraber insanların her türlü ihtiyacının artık web sitelerinde yer alıyor olması hem şirketlerin hem de bireylerin bu alandaki arayışlarını beraberinde getirmiştir. Hayalhosting.com şirketi alanında uzman ekibi ile beraber bir web sitesinin kurulması, ya da kurulmuş olan bir web sitesinin hosting sistemine taşınması için gereken hizmeti sunar.

Işık Hızında VDS Sunucusu

Bir web sitesinde yer alan korumalı işlemler içerisinde VDS sunucuları da yer alır. Hem yurt dışından hem de yurt içinden gelebilecek herhangi bir saldırıya karşı web sitesinin korunabilmesi adına gerekli olan bu sunucu hizmetleri Hayal Host şirketi tarafından karşılanır. Web sitesi sahiplerinin hem kendi güvenliklerini hem de satış yapılıyor ise müşterilerinin güvenliklerini sağlayabilmeleri ancak VDS sunucuları ile mümkün olur. Hayal Host uzman ekibi sayesinde web sitelerinin koruma altına alınmasını sağlar.

Hayal Host Hizmet Alanları

Hayal Host firması web sitesinin dahil olduğu her alanda geniş bir hizmet ağına sahip olarak, teknik bir ekibin işlemleri sayesinde müşterilerinin beklentisini karşılar. Genel anlamda hizmet alanını premium VDS sunucular, domain sorgulama, Wordpress hosting ve Cloud barındırma çözümleri kapsamında değerlendirmek mümkün olur. Hayal Host şirketi sunduğu bu hizmetler dahilinde müşterilerinin beklentilerini yenilikçi bir yaklaşım ile karşılar ve belirtilen tarih içerisinde web sitesini hazır hale getirir.

Hosting Özellikleri

Bir web sitesinin olduğu her yerde hosting hizmetlerinden bahsedebilmek mümkündür. Web sitesinin taşınması gibi durumlarda da bu hizmetler kapsamında müşterilerin daha güvenilir bir alanda faaliyet göstermeleri sağlanır. Hayal host şirketi tarafından verilen hosting hizmetleri kapsamında müşteri;

  • Yüksek Ram Frekansı
  • NVME SSD Diskler
  • E5 Serisi İşlemciler
  • Cloud Linux
  • CageFS
  • Yedekli Yapı
  • Ücretsiz 7/24 Destek
  • Gelişmiş Güvenlik
  • Gelişmiş Kaynak Yönetimi gibi hizmetlere sahip olur.

Hayal Host şirketi bu hizmetleri verirken bu alanda eğitim almış ve uzman kişilerden yararlanarak güvenilir bir çerçeve üzerinden müşterilerinin beklentilerini en iyi şekilde karşılar.

Tüm bunların yanı sıra sürekli olarak blog tarafında güncel bilgiler sizler ile paylaşılmaktadır. instagram dondurma adresinden kontrol sağlayabilirsiniz.

Ücretsiz Taşıma Hizmetleri

Hayal Host firmasından hizmet almak isteyen müşterinin bir ya da birden daha fazla web sitesini hosting içerisine taşıması mümkün olur. Şirketin avantajlı hizmetlerinden birisi olarak taşıma işlemleri ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilir. %100 veri güvenliğinin sağlanması ile beraber müşterilerin web sitesi daha güvenilir bir alt yapıya taşınır ve tek tıkla kısa sürede kurulum sağlanarak web sitesinin yayın hayatı aksamaya girmeden işlem gerçekleştirilir. Alanında uzman olan teknik ekip bu işlemi çok kısa bir sürede tamamlayarak web sitesinin yayına devam etmesini sağlar.

Hayal Host VDS Sunucusu Hizmetleri

VDS sunucuları bir web sitesinin güvenliğinin sağlanması için koruma duvarı oluşturulmasına katkı sağlar. Web sitesinin dışarıdan gelebilecek herhangi bir saldırıya karşı koruma altına alınması site sahibinin güvenliğinin sağlanması açısından önem taşır. Hayal Host şirketi Dell ve HP marka sunucuları sayesinde oldukça güvenilir bir hizmet sunarak sizlere web sitenizin keyfini çıkarma imkanı sunar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!