featured

Sivilce İzleri için Kremler Nasıl Tercih Edilmelidir? Siyah Nokta ve Sivilce Sorunları için Bakım Kremi Ürünleri Önerileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivilce izleri ve akne skarları yüzünden oluşan lekelere kullanılan birçok farklı ürün bulunmaktadır. Özellikle gençlerin ergenlik dönemlerinde kullanmak zorunda kaldıkları sivilce izleri için kremler bulunmaktadır.

Akne lezyonları, artan pigment üretimini çoğalttığı ve iltihaplanma nedeniyle rahatsızlık derecesinde durumların oluşmasına neden olmaktadır. Özellikle skarların görünümünü azaltmak ve zamanla cilde aydınlık bir hava kazandırmak için; serumlar, temizleyiciler kullanılmaktadır.

İçi iltihap olmuş, patlatılmış sivilceler yok olsa bile, akneler yüzünden, geride kalan kırmızı, kahverengi ve koyu renkli sivilce izlerinden çoğu zaman kurtulmak mümkün olmamaktadır.

Cildi tazeleyen ve hücreleri yenileyen, peeling yapan, dokuları onararak yüzdeki ve vücuttaki sivilce izi ve lekeleri yok etmek için, sivilce izi giderici krem kullanılmaktadır.

Peeling Etkili Sivilce İzi Kremi Avene Cleanance

Ciltte oluşan siyah nokta ve sivilce izleri için peeling özelliği bulunan Avene Cleanance Expert içinde paraben bulunmaz. Akne izlerini, yüzdeki siyah noktaları ve koyu renkli lekelerin giderilmesi için, ölü deriyi soyma amaçlı peeling etkisi yaratır.

Bu ürün, cildi çok fazla kuruttuğundan dolayı, karma ve yağlı ciltler için uygundur. Düzenli şekilde birkaç hafta kullanım sayesinde, cilt üzerinde bulunan sivilce izlerinden, akne lekelerinden kurtulabilir, cildinizdeki nem dengesini koruyarak, yeni sivilce oluşumunu engelleyebilirsiniz.

Leke Giderici Krem Tedavisi

Leke giderici krem tedavisi için, içeriğinde bulunan bitki özleri sayesinde yan etkisi olmayan Dermaderm Bitki Özlü Krem kullanılabilir.

Hafif ve orta düzeydeki sivilce izlerinde kullanılır.Cilt lekelerini giderir.Teni beyazlatma amaçlı kullanılır.Nem dengeleyicidir.Derideki ölü hücreleri yeniler.Sivilce izlerini giderir.

Siyah Nokta ve Sivilce Sorunları için Bakım Kremi Ürünleri

Sivilcelerin ardında kalan izler, oldukça sinir bozucudur. Henüz oluşmaya yüz tutan yeni çıkan aknelerin, yüzdeki kırmızı görüntüsü, siyah nokta ve kistler için, yağlı cilt tiplerine uygun bakım kremi olan Ducray Keracnyl kullanılabilir.

Direkt olarak izlerin yok edilmesinde etkili olmasa da genel olarak, ciltteki hafif sivilce izlerinin giderilmesinde oldukça etkilidir.

Sivilce izlerinin giderilmesinde kesin çözüm olarak kullanılacak en etkili yöntemlerden biri Expigment Krem ürünüdür. İçeriğindeki maddelerin çok kuvvetli olması dolayısıyla, doktor kontrolünde kullanılması gereken, yan etkileri olan bir üründür. Dikkatli ve düzenli şekilde doktor kontrolünde kullanıldığında, leke ve sivilce izlerini yok etmektedir.

Etken maddesi Centella Asiatica bitki özünden oluşan Madacassol Krem, cilt lekelerini giderirken, yanıklarda da kullanılmaktadır. Hücre yenileme ve cilt soyma adına oldukça etkin bir ürün, her türlü koyu leke ve sivilce izinde kullanılmaktadır.

Sivilce izleri üzerinde en etkili ürünlerden biri de Contractubex Krem ürünüdür. Cilt üzerinde bulunan akne izlerini geçirmenin yanında, güneş lekeleri, yara ve yanık izlerinde, kesik ve çizik gibi lezyonlarda, cildin tahrip olmuş bölgelerinde kullanılmaktadır.

Sivilce izi geçirme yanında cilt dokusu tahribatlarında, yara ve yanıklarda, çatlak ve güneş lekesi, çil gibi lezyonlara etkili çözümlerden biri Mederma Scar Krem ürünüdür. Sivilcelerden dolayı oluşan kırmızı ve kahverengi izlerin, koyu lekelerin geçirilmesi için gece sürülüp sabaha bir şey bırakmayan ürün, sivilcelerin geçirilmesi konusunda, en iddialı ürünlerden biridir.

Akne İzi Geçiren Krem Tedavileri

Cilt lekelerini ve sivilce izlerini gidermede, etkili tedavi yöntemlerinden birisi Salvolin Salyangoz Kremi ürünüdür. İçeriğinin doğal olması sayesinde, alerjik bünyelerde de yine doktor kontrolünde kullanılabilen ürün, akne izleri üzerinde de oldukça etkilidir. Özellikle yüz ve yanak bölgesinde oluşan sivilcelerden dolayı oluşan kızarmaların önüne geçmektedir.

İltihaplı ve inatçı akne lezyonlarıyla savaşta büyük etkisi olan Acnelyse sivilce izi giderici krem , içeriğinde bulunan retionik asit ve A vitaminiyle, cildi soyar ve derinin üst tabakasına peeling yapar. Aynı zamanda keratin üretimini azaltan hücreleri onarır ve cildin pembeleşerek yeniden tazelenmesini sağlar.

Cilt yenileyici özelliği sayesinde, ciltte oluşan hassasiyeti gideren ve ciltteki kızarıklıkları yok eden, akne sonrası dönemdeki cilt irritasyonları için etkili olan bir ürün de Fucidin Krem ürünüdür. Hafif ve yan etkisi olmayan bu ürün, derin ve eski sivilce izlerini geçirmede çok etkili olmasa da çok koyu olmayan sivilce izlerini yok etmektedir.

Cilt yenileyici özelliğiyle sivilce izi tedavisinin en etkili yöntemlerinden biri Hametan Pomad ürünüdür. Yanık ve pişik kremi olarak kullanılmasına rağmen; cildi onarması, hücreleri yenilemesi ile de bilinmektedir. Sivilce lekelerine hızlı ve kısa süreli çözüm için kullanılabilir bir kremdir.

İnatçı İzler için En İyi Köpük Temizleyici

İnatçı izler için en iyi temizleyici köpük ürünleri arasında Aveeno şeffaf cilt köpük temizleyici gelmektedir. Akne izlerinin yok edilebilmesi için, güçlü bir temizleyiciye ihtiyaç duyulmaktadır.

Akne oluşumunda, içeriğinde salisilik asit bulunan temizleyici kullanılmalıdır. Aşırı kuruluk yaratmadan, cilde salisilik asit vererek gözenekleri temiz tutar ve fazla yağ ile ölü hücreleri dökerek, cildin yenilenmesine yardımcı olur.

İnatçı lekelerin giderilmesinde kullanılan en iyi temizleyiciler arasında arındırıcı temizleyici olarak kullanılan Purifying Cleanser Gel tercih edilebilir. Cilde kuruluk vermeden hücre döngüsünü oluşturan ürün, içeriğindeki glikolik asit sayesinde, ölü cilt hücreleri temizlenir. Jel sayesinde cildin üst tabakasında biriken ölü cilt hücreleri yıkanır ve akne lekeleri temizlenir.

İnatçı Sivilce İzlerinde Cilt Düzeltme Ürünleri

Sivilce izlerinde cilt düzeltme ürünleri arasında Max Complexion Correction Pads ürünü kullanılabilir. Salisilik asit ve glikolik asit, peeling pedlerindeki temel bileşenlerdir ve mevcut hücre sivilcelereni ve yara izlerini tedavi etmek için kullanılır.

Cilt hücresi döngüsünü artıran ve gözenekleri tıkayarak etkili olan üründe, glikolik asit, cildin tonunu eşitlemek ve lekeleri azaltmak için, peeling özelliği devreye girmektedir.

Sivilce için çok amaçlı tedavi yöntemlerinden biri de Age bright Spot Fader üründür. İltihap sonrasında hiperpigmentasyon için parlak nokta tedavisi uygulanarak, aktif kopmaları ve bu kopmalar sonrasında izlerin görünümünü de azaltmaktadır.

Siyah Noktalar için En İyi Tedavi Yöntemleri

Siyah noktaların tedavisi için tercih edebileceğiniz Dermalogica Daily Microfoliant kullanılabilir. Donuk cildi pul pul dökerek, papain ve salisilik asitli pirinç bazlı toz sayesinde, cilt belirgin şekilde pürüzsüzleşmeye başlar. Meyan kökü ve greyfurt içerikli botanik parlatıcı kompleksi sayesinde, cilt yenilenmeye ve siyah noktalardan kurtulmaya başlar.

Siyah Noktalar için En İyi Serum Tedavileri

Hızlı yaşlanma ve pigment aydınlatıcı serum ürünü, inatçı siyah lekelerden kurtulmanıza ve yaşlanma etkilerini geciktirmenize yardımcı olmaktadır. İçeriğinde bulunan retinoidler, hidrokinon ve azelaik asit içerikli topikal tedavilerde, koyu renkli lekeler, büyük ölçüde azalmaktadır. Aydınlatıcı serum; glikolik asit, cilt hücretis döngüsünü artırır ve cildi pul pul dökerek, cilt üzerinde oluşan kahverengi lekeleri tedavi etmeye yardımcı olmaktadır.

C vitamini serumu , koyu renklerin hızlı şekilde renklerinin açılmasına yardımcı olmaktadır. C vitamini güçlü bir antioksidandır ve cildin aydınlatılmasında etkisi oldukça büyüktür.

Akne sonrası spot aydınlatıcı jel ürün ile, akne sonrasında oluşan renk bozulmasına ve koyu renklerin azaltılmasına yarayan ürün, aynı zamanda kesik ve tahriş olmuş cilt üzerinde de tedavi amaçlı kullanılmaktadır.

İçeriğinde bulunan C vitamini ile cildi koruyup besleyen Revitol Scar Removal Krem, hücreleri de onarır. Yüzdeki sivilce izlerini geçirir. Kremin etkili olabilmesi için uzun süreli ve düzenli şekilde kullanılması gereklidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!