İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?
İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?

Son Trend: Taşlı Abiye Elbise Modelleri 

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her sezon modanın değişmesi ile elbise modellerinde de değişiklikler meydana geliyor ve yeni tasarımlı elbise modelleri ile karşılaşıyoruz. Bu durumda da abiye elbise modelleri 2019 yılında taşlı detayları ile son trendler arasında yerini almış demek oldukça mümkün.

Bebek Mavisi V Yaka Taşlı Abiye Modeli 

Özel davetler de ve düğün nişan gibi yerler de kullanabileceğiniz çok şık bir abiye modelidir. Yarasa kol, V yaka, tül ve düz kesim taş işlemeli abiye modeli bu sezon bebek mavisi rengi ile de oldukça trend olacak gibi gözüküyor. Bu modele uygun saçlarınızı doğal dalgalı yapıp salaş şekilde bırakırsanız, peri kızı gibi bir görüntü yaratabilirsiniz.

Uzun Kollu Ve Mor Taşlı Abiye Modeli 

Balık kesim modeli, yoğun taş işlemesi, uzun kollu ve mor rengi ile özel davetlere bu elbise modeliyle katılabilirsiniz. Bu elbise modelini tercih ederseniz, çok şık bir görünüm elde etmiş olursunuz. Bu modele uygun saçlarınızı düz fön yapıp geriye doğru atarak fazlası ile göz kamaştıracaksınız.

Pelerinli Taşlı Abiye Modeli 

Pelerinli, düz kesim, V yaka siyah renkli tül üzerine galaksi desenlerinin taşlarla işlenmiş abiye modelleri arasındadır. Gittiğiniz özel davetler de bu elbise modeli ile oldukça çok şık olacaksınız. Ayrıca gecenin ilerleyen saatlerin de pelerini çıkartabilir ve farklı bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Mini Püsküllü Taşlı Abiye Modelleri 

Gümüş renkli, taş işlemeli, omuzları açık ve püskül detayları ile harika bir görüntü yaatabilirsiniz. Bu kısa abiya modelleri bu sezon oldukça trendler arasında. Saçlarınızı bu abiye modeline uygun olacak şekilde yarım toplayarak modern bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Lacivert Taşlı Uzun Abiye Modeli 

Dar kesim, lacivert renkli, yırtmaçlı, uzun ve taş işlemeli bu abiye modelini tercih edebilirsiniz. Yırtmaçlı olmasının yanı sıra bel dekoltesi de olan bu model oldukça şık görünmenizi sağlayacaktır. Eğer fazlalıklarınız var ise, bu abiye modelini tercih etmemelisiniz.

Taşlı Siyah Kadife Abiye Modelleri 

Balık kesim modeli, truvakar kollu ve taş inci işlemeli siyah elbise modeli bu sezon oldukça moda. Bu uzun abiye elbiseler ile fiziğinizi oldukça ön plana çıkartabilirsiniz.

Foto Galeri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!