sosyal-evin-ile-youtube-takipci-destekleri

Sosyal Evin ile Youtube Takipçi Destekleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnternet kullanımı ile dünyanın ilk ve en çok tercih edilen video paylaşım platformu Youtube’dur. Dünyanın birçok ülkesinde binlerce kullanıcı, kendi adına kanal hesabı oluşturarak video paylaşımları yapıyor ve para kazanma fırsatlarını değerlendiriyor.

Youtube hesaplarının hızlı bir şekilde büyümesini ve kullanıcısına daha fazla avantaj sağlaması için sosyal evin sitesi, çeşitli destek hizmet seçenekleri sunuyor. Youtube ile ilgili, abone, izlenme, yorum, video beğeni, 4.000 saat süresi seçeneklerini sunuyor.

sosyal-evin-ile-youtube-takipci-destekleri

Takipçi Sayılarının Önemi

Youtube ya da tiktok video paylaşım platformlarında takipçi sayısı hesabın kalitesi, büyüklüğü ve popülerliği için önemlidir. Kullanıcılar, youtube ya da tiktok takipçi satın al işlemlerini Sosyal Evin sitesi üzerinden yapıyor.

Web sitesi üzerinden sunulan hizmetlerde müşterilerinin güvenini 0 kazanmayı başardığı ve gerçek kullanıcı takipçi sayılarını kısa sürede yüklediği için kullanıcılara avantaj sağlıyor. Tiktok popülerliği artmaya başladığı için hesap oluşturanlar takipçi sayılarını artırarak dikkat çekmeye çalışıyor.

sosyal-evin-ile-youtube-takipci-destekleri

En Az Ne Kadar Takipçi Alabilirsiniz?

Kullanılan sosyal medya platformu ve kullanım amacına göre takipçi sayısı ihtiyaçları farklı olabiliyor. Sosyal Evin sitesi, takipçi satın al seçeneklerini, her platform ve takipçi türlerine göre farklı sayılarda sunuyor. En az takipçi sayıları, 100 takipçiden başlayabiliyor.

Takipçi seçeneklerini, ucuz takipçi, normal takipçi, Türk takipçi, global takipçi gibi farklı seçeneklerle sunuyor.

Her seçenek için sunulan paketlerde sayılar farklıdır. Her kullanıcı hesap türüne göre istediği paketi seçebiliyor ve satın al butonunu kullanarak satın alma işlemlerine başlayabiliyor.

sosyal-evin-ile-youtube-takipci-destekleri
Sosyal Evin ile Youtube Takipçi Destekleri

Youtube Video Beğenisi

Youtube videolarının kullanıcılar tarafından beğenilmesi daha ön planda kalmasını ve gösterilmesini sağlayacaktır.

Youtube platformunda gösterilen videoların izlenme oranları da armaya başlayabiliyor. Videolar için beğeni satın al yapmak isteyenler, 100 – 250 – 500 ve 1000 beğeni sayısından oluşan paketler arasından seçim yapabiliyor.

Online olarak sunduğu beğeni paketlerinin fiyatlarını da içeriğinde yer alan beğeni sayısına göre belirliyor. 100 beğeni sayısın 10.00 TL fiyatla satıyor ve hizmetlerin garantili olduğunu gösteriyor.

Kurumsal Hesap İçin Abone Almak

Online olarak sunduğu hizmetlerden hem kurumsal hem de bireysel youtube kanalları için abone satın alınmasını sağlıyor. Youtube abone satın al seçenekleri arasında en az 100 en fazla 10.000 abone içeriğine sahip paketler var.

Hesabınızı büyütmek istediğiniz orana göre paket seçimini yapabiliyor, aynı paketten birden fazla seçerek daha fazla abone alabiliyorsunuz. Kampanya seçeneklerini youtube kanalları abonelikleri içinde sunuyor.

Kurumsal youtube kanalınız için abone alarak sektörde daha fazla görünür olmaya başlayabiliyor, rakiplerin önüne geçebiliyorsunuz.

sosyal-evin-ile-youtube-takipci-destekleri

Youtube Video İzlenme

Youtube izlenme satın al video paylaşım platformu üzerinden yüksek miktarlı kazançlar elde etmenizi sağlayacaktır. Özgün olarak oluşturduğunuz video içeriklerinizi kanalınızda paylaştıktan sonra paylaşım linki üzerinden izlenme sayısı satın alabiliyorsunuz.

Sosyal Evin sitesi, tüm paket satışlarını kullanıcı adı ya da paylaşım link bilgisi ile satıyor. Şifre gerekmediği için youtube kanalınızın güvenliği için herhangi bir endişeye kapılmıyorsunuz.

Video izlenme sayılarındaki hızlı artışlar youtube algoritmaları tarafından olumsuz olarak algılanmıyor ve işlemler güvenli yapılıyor.

Youtube Servisleri

Youtube üzerinden video izlemek isteyenler, merak ettikleri her konu ile ilgili içerik bulabiliyor. https://sosyalevin.com/ adresi ile giriş yapılan sitede, tüm youtube kanal sahibi olan kullanıcılara çeşitli hizmet seçenekleri sunuyor.

Youtube servisleri sayfasında, abone paketleri, izlenme paketleri, 4.000 saat izlenme paketleri, yorum paketleri ve video beğeni paketleri seçenekleri yer alıyor. Hangi pakete ihtiyacınız varsa o bölümdeki “incele” butonunu seçerek detay tüm bilgilere ulaşabiliyorsunuz.

İncelediğiniz bölümden paket seçerek 3D sistemi ile güvenli ödeme yaparak alabiliyorsunuz.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!