featured

Su Deposu Hakkında Bilmeniz Gereken Muhtesem Bilgiler Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Su depoları, içerisinde sıvı depolayıp, ihtiyaç anında depo içerisindeki sıvının kullanılması amacı güder. Su depoları, polietilen, polyester ve paslanmaz çelikten üretilen modelleri vardır. Özellikle polietilen su depolara halk arasında gıda kullanımına uygun olmayan depo olarak bakılmaktadır. Fakat bu bir şehir efsanesidir. Gıda depolamakta da polietilen depolar yaygın olarak kullanılmaktadır.

Karmod Plastik’in yıllar süren tecrübesi ile üretilen su depoları, piyasadaki en iyi su depolardandır. UV stabilizanlı su depoları ile depolar güneş ışınlarına karşı dirençli bir şekilde üretilir. Karavanlarda da yaygın olarak kullanılmaktadır. Karavanlar mobil araçlar olduğu için su depolarının genel kullanım alanları mutfak ve tuvalet için pis su ve temiz su tankı olarak kullanılmaktadır.

YouTube video

Su yaşam için en önemli kaynaktır. Bu kaynağı depolayan depolarımıza da iyi bakmalıyız. Bu yüzden depolarımızın temizliğini periyodik olarak yaptırmalıyız. Fakat temizlik yaparken depoyu temizleyeceğimiz malzemeyi iyi seçmeliyiz. Bu hususta organik temizleyicileri de tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra güçlü temizleyiciler ile organik temizleyicileri karıştırıp bir temizleyici elde edebilirsiniz.

Eğer bir kimyasal madde veya kimyasal karışım depoluyorsak, depoların üzerine etiket yapıştırmalıyız. Bunun yanı sıra kimyasal madde depolamak için bir depo alınacak ise depolanacak kimyasal madde depolanacak ise

Plastik depolar 60 derece sıcaklığa kadar dayanabilirler. Bunun dışında polyester depolar için yerinde montaj seçeneği mevcuttur. Böylece büyük tonajlı depolarda küçük girişi olan mekanlara da kurulabilir. Sizde büyük tonajlı depoları merak ediyorsanız, buyuk tonajli depolar hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Büyük tonajlı depolar genel olarak fabrikalar tarafından kullanılmaktadır. Genelde fabrikaların girişleri büyüktür ama büyük tonajlı depoların o kapılardan geçmesi oldukça güç olacaktır. Bu yüzden yerinde montaj seçeneği ile ne kadar büyük depo alırsanız alın, kapıdan geçer mi geçmez mi diye düşünmenize gerek kalmayacaktır. Artık küçük alanınız olsa da büyük deponuz olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!