featured

Süper Zenginlerin Covid-19 Önlemleri Sizi Çok Şaşırtacak! İşte, Süper Zenginlerin Yeni Hayatı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koronavirüs salgını, dünyanın her tarafından milyonlarca insanı evine kapanmaya ve evden çalışma koşullarına uyum sağlamaya itmiştir. Bu süreçte aile içi iletişim de artarken, karantina günlerine sokağa çıkma yasağı desteğinin de gelmesi ile insanlar mecburi bir şekilde evinde kalmaya başlamıştır. Karantina uygulamalarının yapıldığı şu günlerde ise herkes kendi bütçesine uygun izolasyon yöntemlerine başvuruyor. Peki, süper zenginler şimdi ne yapıyor? 

Süper Zenginler Karantinada!

Okulların kapanması, evden çalışma imkanının tanınması ve izolasyon koşullarının en yüksek seviyeye çıkarılması kararı ile süper zenginler de corona virüs önlemleri almaya başladı. Şüphesiz ki onlar süper zenginler ve buna uygun önlemler alacaklardı. İşte, Süper Zenginlerin İlginç Koronavirüs Önlemleri

1 – David Geffen ve Karayip Adaları

Türkiye‘de coronavirüs önlemleri tartışılırken birçok ünlü sanatçı ada satın almak istediğini dile getirmiş, bir kısmı bunu başarmış bir kısmı ile uygun ada bulamadığı için evine kapanmıştı. ABD medya patronları arasındaki David Geffen ise Karayip Adaları kenarında paylaştığı yat fotoğrafı ile süper zenginlerin ilginç koronavirüs önlemleri listemizin ilk sırasına yerleşti. 

“Geçen gece gün batımı…Grenadines’de izole olup virüsten kaçınmak. Umarım herkes güvendedir.”

Sosyal medyada paylaştığı yat fotoğrafının altına bu şekilde not düşen Geffen, kendisini izole etmenin ilginç ve özel bir yolunu bulmuş gibi duruyor. 

2 – Bill Gates ve 43 Milyon Dolarlık Malikanesi

Süper zenginlerin ilginç koronavirüs önlemleri listemizin 2. sırasında Bill Gates yer alıyor. Dünyanın en ünlü iş adamlarından ve süper zenginlerinden olan Bill Gates coronavirüs önlemi olarak 43 milyon dolarlık malikanesini tercih etti. Microsoft’un kurucusu olması ile tanınan ünlü iş adamı Bill Gates ve eşi lüks malikanesinde karantinaya çekildi.

3 – Mark Zuckerberg ve Evden Çalışma Politikası

Süper zenginlerin ilginç koronavirüs önlemleri sıralamasının 3. sırasında internetin dahi çocuğu yer alıyor. Facebook’un yaratıcı olması ile bilinen Mark Zuckerberg, hem çalışanları hem de kendisi çok uzun bir süre ofisten çalışmama kararı aldı. Koronavirüs etkilerinin yaz sonuna kadar devam edeceğini düşünen süper zengin Mark Zuckerberg karantinada evden çalışacak. 

4 – Fisher Island Sakinleri

Süper zenginlerin ilginç koronavirüs önlemleri listemizin son sırasında ise Fisher island sakinleri var. ABD’nin en zengin adalarından biri olan Fisher Island sakinleri corona virüsle mücadele döneminde adalarını izole etmiş durumdalar. Adaya ziyaretçi kabul etmeyen sakinler lüks içinde yaşamaya devam ediyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!