featured

Survivor 2020 Anlat Bakalım Oyununa Katılan Bülent Serttaş Kimdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor 2020 bu sezon birbirinden yeni oyunlarla ekrana çıkıyor. Survivor tarihinde ilkler gerçekleştirilerek hem ödüllerde hem oyunlarda sosyal medyanın gücünden faydalanılıyor. Acun Ilıcalı bayrama özel bölümde Survivor’da bir ilk olan online bağlantı ile izleyici ile yarışmacıları bir araya getirdi. Her yarışmacı bir ünlü ile eşleşerek Anlat Bakalım oyunu oynayacaktı. Birbirinden renkli kareler ortaya çıkan yarışmanın konuklarından biri de ekranların gülen yüzü Bülent Serttaş oldu.

Sosyal medyanın çok sevdiği isimler, yarışmacılarla eşleşti ve eğlenceli bölüm başladı. Gönüllüler takımı ve Ünlüler takımı yarışmacılarından hepsi bir ünlü ile eşleşti ve bireysel bir oyun oynandı. Birbirinden farklı sürprizlerin olduğu oyunda Ezgi Mola ve Cemal Can, en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Bülent Serttaş ise ekran karşısındakileri çok güldürdü. İşte Survivor Anlat Bakalım oyunundan en renkli kareler ve ekranları gülmekten kıran şarkıcı Bülent Serttaş’ın hayatı!

Bülent Serttaş ile Survivor Anlat Bakalım’da Neler Oldu?https://www.youtube.com/watch?v=T_X7jE5ui3g

Survivor 2020 Anlat Bakalım oyununda şarkıcı Bülent Serttaş ile ünlüler takımı yarışmacısı Yunus Emre eşleşti. Online bağlantı ile gerçekleşen oyunda ilk etapta Yunus Emre ünlü şarkıcıya kelimeleri anlatmaya başladı. Bülent Serttaş kendisine ayrılan sürede 5 kelime bilerek iyi bir performans sergiledi.

Anlatma sırası Bülent Serttaş’a gelmişti. Bülent Serttaş muhteşem bir performans göstererek 5 kelime anlattı ve toplamda 10 kelime ile zirveye yükseldiler. Ekranların özlenen yüzü izleyicilere mini bir konser vererek oyundan ayrıldı.

Diğer oyuncularında birbirinden başarılı performansları gözler önündeydi. Survivor Anlat Bakalım oyununu kim kazandı diye soracak olursanız oyununun kazananı 13 kelime ile Ezgi Mola ve Cemal Can ikilisi oldu. Hem eğlendiren hem de duygusal anlar yaşanan oyun Surivor tarihine güzel bir anı olarak işlendi.

Bülent Serttaş Kimdir?

Survivor Anlat Bakalım oyunundan sonra ekranların sevilen yüzü araştırılmaya başlandı. Bülent Serttaş kimdir diye merak eden izleyiciler için biz tüm bilgileri derledik. Sevilen isim Serttaş, halk müziği sanatçısı, söz yazarı ve aynı zamanda oyuncudur.

Bülent Serttaş Nereli?

Tarzı ve şivesi ile dikkat çeken şarkıcı Bülent Serttaş Elâzığ ilinin Keban ilçesinde doğmuştur.

Bülent Serttaş Kaç Yaşında?

Karizmasından ödün vermeyen Bülent Serttaş’ın yaşını duyanlar çok şaşırıyor. Serttaş 1965 yılında doğmuştur yani şu an 54 yaşındadır. Genç ve dinamikliği ile 54 yaşında olduğunu hiç belli etmiyor.

Bülent Serttaş’ın Eşi Selvi Serttaş

Ekranların gülen yüzü Bülent Serttaş’ın eşi Selvi Serttaş ile mutlu bir evlilik sürüyor. 2002 yılında evlenen çiftin Miray, Bahadır ve Emir adında 3 çocuğu vardır.

Bülent Serttaş Albümleri

Sevilen şarkıcının 1991 yılından beri birçok albümü çıkmıştır. Utanıyorum albümü ile başlayan serüveni 2019 yılında Her Şeyine Hastayım albümü ile devam etmiştir.

1- Utanıyorum (Avare Çocuk)- 1991

YouTube video

1991 yılında çıkan Utanıyorum albümü müzik hayatına başlangıç albümü olmuştur.

2- Delikanlı- 1993
YouTube video

Adana’da gazinolarda şarkı söylerken müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedilen Bülent Serttaş 1993 yılında Delikanlı albümünü çıkarmıştır.

3- Sen Var ya sen- 1995
YouTube video

1995 yılında Sen Var ya sen albümü ile çıkış yapan şarkıcı yavaş yavaş şöhret basamaklarını tırmanmaya doğru yol alıyordu.

4- Aşığım Yanmışım- 1997
YouTube video

90’ların gençleri bu şarkıyı iyi bilir. 1997 yılında çıkan Aşığım Yanmışım şarkısı dönemin aşıkları tarafından sık sık dinlenen şarkılardan biri olmuştur. Bu şarkı ile popülerliğini arttıran Serttaş son hızla devam ediyordu.

5- Anlayacaksın- Mektup- 1997

YouTube video

Bülent Serttaş 1997 yılında Anlayacaksın albümü ile müzik hayatına devam etti.

6- Sana Yaşıyorum– 1998
YouTube video

1998 yılında çıkan albümü Sana Yaşıyorum halk müziğinin en sevilen ve dönemin en çok dinlenen şarkılarından oluşuyor. 12 şarkıdan oluşan albümde bulunan Hanım Kızlar şarkısı en bilinen şarkılardan biridir.

7- Alın Yazımsın- 2000

YouTube video

Alın Yazımsın albümü 2000 yılında çıkışı yapmıştır. Sevilen sanatçı gittikçe artan şöhreti ve sevilen kişiliği ile herkes tarafından tanınmaya başladı. 11 şarkıdan oluşan albümde halk müziğinin birbirinden güzel esintilerine yer verilmiştir.

8- Her Şeyine Hastayım- 2001

YouTube video

Her sene bir albüm çıkaran Bülent Ertaş 2001’de Her Şeyine Hastayım albümünü çıkarmıştı. Diğer albümlerine oranla bu albümde daha duygusal şarkılara yer vermiştir.

9- Ağlama Meleğim– 2002

YouTube video

Ağlama Meleğim albümü 10 şarkıdan oluşan ve Bülent Serttaş’ın en sevilen albümlerinden biridir. Albümün adını aldığı Ağlama Meleğim şarkısına ayrıca klip çekilmiştir.

10- Tükendi Dost Sohbetleri- 2005

YouTube video

12 şarkıdan oluşan Tükendi Dost Sohbetleri albümü 2005 yılında çıkışını yaptı. Dilden dolaşan Lay Lay Lom Galiba şarkısı da bu albümde yer almıştır. Lay lay lom galiba sana göre sevmeler şarkı sözünü hatırlamayan da dinlemeyen de yoktur.

11- Emir- 2008
YouTube video

2008 yılında çıkışını yapan albüm, Bülent Serttaş’ın duygusal serilerinden biridir. 12 şarkıdan oluşan Emir albümünün en sevilen şarkısı Ah Babam Sağ Olsaydı olmuştur. Babasını kaybedenlerin çok dinlediği şarkı günümüzde hala dinlenen, duygusunu kaybetmeyen şarkılardandır.

12- Bitmez Sana Sevdalarım– 2011

YouTube video

Kına gecelerinin meşhur şarkısı, gelinleri ağlatan şarkı Güldalım, Bitmez Sana Sevdalarım albümünün en çok dinlenen şarkılarındandır. 2011 yılında çıkışını yapan şarkıyı gelinler ile babaların vedalaşma sahnelerinde mutlaka dinlemişsinizdir.

13- Sen Diye Diye – 2013
YouTube video

2013 yılında çıkışını yapan Sen Diye Diye albümünün en sevilen şarkısı Sen Diye Diye Huzur Verenim olmuştur.

14- Ablalar – 2017

YouTube video

Bülent Serttaş’ın çok sevilen hareketli albümü 2017 yılında çıkardığı Ablalar albümü olmuştur.

15- Her Şeyine Hastayım – 2019

YouTube video

Bülent Serttaş’ın son albümüHer Şeyine Hastayım 2.versiyonu olarak 2019 yılında çıkışını yapmıştır. Başarılı sanatçının yeni albümleri heyecanla bekleniyor.

Bülent Serttaş’ın Single’ları

Bülent Serttaş albümlerinin yanı sıra birçok single ile de sevenleri ile buluşmuştur.

1- Ne Mutlu Türküm Diyene – 2007

YouTube video

2- La Bize Her Yer Ankara – 2013
YouTube video

2013 yılında çıkışını yapan single La Bize Her Yer Ankara herkes tarafından çok beğenilmiş ve aynı şarkı daha sonra birçok sanatçı tarafından da seslendirilmiştir.

3- Adamın Dibi (Çeşme) – 2015

YouTube video

Bülent Serttaş’ın en çok dinlenen şarkılarından, eğlence mekanlarının bir numarası Adamın Dibi şarkısı yer alıyor. Şarkının yanı sıra klibi de çok konuşulan Serttaş 2015 yılının yaz dönemine damgasını vurmuştu.

4- Haber Gelmiyor Yardan (ft. Serdar Ortaç) – 2016
YouTube video

Söz ve müziği Serdar Ortaç’a ait olan Haber Gelmiyor Yardan dönemin sevilen ve dinlenen parçalarından olmuştur. Serdar Ortaç ile seslendirilen şarkıda güzel bir müzik şenliği akıllara kazınmıştı.

5- Bodrum Akşamları (Akustik) – 2018

YouTube video

Yaz şarkılarına Adamın Dibi ile merhaba diyen şarkıcı ikinci yaz şarkısı Bodrum Akşamları ile de çok ses getirdi. Birçok eğlence mekânında duyduğunu bu şarkı 2018 yılının en sevilen şarkılarından olmuştur.

6- Sevda İçerde – 2019

https://www.youtube.com/watch?v=utBjNjgXw_o

Bülent Serttaş’ın 2019 yılında çıkardığı Sevda İçeride şarkısı şarkıcılık kariyerini taçlandıran şarkılardan biri olmuştur.

7- Elini Kolunu Sallayacak – 2019

https://www.youtube.com/watch?v=8VgeymW9NfA

Klibi ile çok dikkat çeken single Elini Kolunu Sallayacak 2019 yılının sevilerek dinlenen şarkılarından biridir.

8- Seyyah- 2020
YouTube video

Seyyah şarkısı Bülent Serttaş’ın 2020 yılında çıkardığı en yeni şarkıdır. Kısa zamanda duyulan şarkı dillerde dolaşmaya başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!