featured

Tecno Pova Kutu Açılışı : Bütün Gün Tükenmeyen Pil Gücü ile Kesintisiz İletişim

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Bugünlerde çok konuşulan Teco Pova akıllı telefonu ile iletişimde kesintisiz olmanın tadını çıkarın. Ellerimizden düşmeyen akıllı telefonlar hayatımızın bir parçası haline gelmiş durumda. Hem mesleki hem sosyal anlamda birçok ihtiyacımızı karşıladığımız telefonlarımız olmadan neredeyse hayatımızla ilgili kararlar veremez hale geldik.

Sevdiklerimizle birlikteyken bile çoğu zaman sohbet etmeyi unutarak telefonlarımıza sarıldık. Akıllı cihazları bu kadar sık kullanıyorken ihtiyaçlarımızın en temeli elbette güçlü bir batarya olacaktır. Peki Tecno Pova kullanıcılarına neler vaat ediyor?

Tecno Pova : Bütün Gün Tükenmeyen Pil Gücü 

Uyandığımızda sosyal medya hesaplarımızı kontrol etmeyle başladığımız günü tamamlarken de yine son gördüğümüz şey telefonlarımız oluyor. Bu durum göz önüne alındığında yüksek batarya performansıyla ünlenen Tecno Pova, diğer teknik özellikleri yönüyle de kullanıcılarını mutsuz etmiyor.  

Tüm gün boyunca kullanabildiğiniz ve şarjınızın bitmediği bir telefon düşünün. 6.000 mAh’lık bataryaya sahip olan Tecno Pova’yla neler yapabilirsiniz? 30 gün bekleme özelliğine, 8 gün müzik dinleme ve 64 saat sevdiklerinizle kesintisiz konuşma imkanı sağlıyor. Bunun yanında oyun tutkunlarını da mutlu edecek bu yüksek batarya gücü, oyun severlere 20 saat kesinti yaşamadan oyun oynama fırsatı sağlıyor.

Yüksek pil gücüyle hafızalara kazınan Pova , Android 10 tabanlı HiOS işletim sistemine sahiptir. Bu tatmin edici özelliklerin yanında dikkat çeken bir diğer özelliği ise performans verisi. Pova, muadillerine bakıldığında şarj performansı yönünden onlardan sıyrılmayı başarıyor. 18W Dual IC Flash şarj özelliğiyle yalnızca 10 dakika şarj edildiğinde bile yaklaşık 2 saat telefon görüşmesi yapabiliyorsunuz ve hatta 20 saat kesinti yaşamadan müzik dinleyebiliyorsunuz. Tecno, Pova’nın diğer modellerine oranla %20 daha hızlı bir şekilde karşımıza çıkıyor.  

İddialı Genel Performansı ile Tecno Pova 

Tecno , bu gücü nereden sağlıyor? 8 çekirdekli Helio G80 işlemci ve Hyper Engine oyun teknolojisi kullanan Tecno Pova ; GPU, RAM ve işlemci arasındaki senkronizasyonu sağlayarak oyun performansını yükseltiyor. 6 GB RAM ve bununla birlikte 128 GB’lik depolama alanı bulunduruyor. Ayrıca oldukça hızlı şarj edilmesinin dezavantajı olabilecek yüksek ısıyı tolere edebilecek çok katmanlı ve termal iletken bir gövdeye sahip. 

İnce Tasarımı ile Yepyeni Bir Ürün

Tasarım özelliklerine baktığımızda Pova’nın 171,2 x 77,57 x 9,4 mm boyutlarında ve 185 gr ağırlığındadır. Yüzde 90.4 ekran-gövde oranı ve 6,8 inçlik ekran büyüklüğüyle, büyük ekran kullanmayı sevenleri mutlu ediyor. Tecno Pova, 264 ppi ve 720 x 1640 piksel çözünürlüğüne sahip. 

Yüksek Kamera Özellikleri

Kamera özellikleri de kullananları tatmin edecek seviyede olan Pova; arkada 13 MP yapay zekayla desteklenen ve F/1.85 diyafram değerine sahip ana kamera, yine arkada 2 MP derinlik kamerası, 2 MP makro kamera ve dörtlü flaş bulunduruyor. Önde 8 MP kamera ve çift flaşa sahiptir. Helio G80 işlemci görüntü işleme özellikleriyle birleşen akıllı cihazın bu üstün kamera performansı muadillerinden bir adım daha ön plana çıkmasını sağlıyor.

YouTube video

Özetle; yüksek performans vaat eden işlemcisi, uzun pil ömrü ve sahip olduğu özelliklere oranla düşük fiyatıyla kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran Tecno için tam bir fiyat performans ürünü denilebilir.    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!