featured

Tektaş Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınların beğendiği ve kendilerinde olmasını arzu ettiği değerli taşlar vardır. Pırlanta bu taşların başında yer alır. Pırlanta tektaş fiyatları normal yüzüklere oranla biraz daha yüksektir. Bunun nedeni kullanılan taşın değerinin çok yüksek olmasından kaynaklanır.

Değerli çünkü yüzyıllar boyunda baskı altında kalarak sertleşmiştir. Zamanla değerlenen taşın elde edilmesi ve üretilmesi oldukça zahmetlidir. Uzun ve zahmetli yolları geçerek geldiğinden biraz yüksek maliyete satılmaktadır. Maliyetini karatı, parlaklığı, büyüklüğü, kesimi gibi etkenler belirler. Büyük ve karatı fazla olanların fiyatları daha yüksektir.

Tektaş Fiyatları Yüksek mi?

 

Evlilik teklifinde beylerin odaklandığı nokta; teklifin kabul edilmesidir. Tektaş fiyatları pek dikkate alınmaz. İnsan sevdiği kişiye hediye alırken maddi gücü varsa çok düşünmez. Modelleri ve tasarımları dikkat çekici olan yüzüklerin maliyeti olması gerektiği seviyededir.

Takan kişinin modunu yükseltir. Işıltısı ile kullanan kişinin içini açar. Hediye edildiğinde alan kişiye kendini çok kıymetli hissettirir. Harika tasarımlara sahip olan takıların günlük kullanım için uygun olanları vardır. Daha sade olan modellerin yanında şaşalı modeller de dikkatleri çekmektedir.

Şaşalı modeller gece kıyafetleriyle muhteşem uyum yakalar. En gözde modeller için https://www.assospirlanta.com/pirlanta-tektas-yuzukler adresi ziyaret edilebilir.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!